EMŠA - škola

poruka: 7
|
čitano: 7.652
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
EMŠA - škola

Dali mi netko može reči što znači skračenica 'EMŠA' i kakva je to škola i šta se može dalje s njom? Hvala molim vas da mi odgovorite.. 

14 godina
neaktivan
Re: EMŠA - škola
DeusExMachin kaže...

Dali mi netko može reči što znači skračenica 'EMŠA' i kakva je to škola i šta se može dalje s njom? Hvala molim vas da mi odgovorite.. 

"EMŠA" je nadimak za EMŠC, Elektrometalski školski centar u Osijeku, danas srednju školu službenim imenom Elektrotehnička i Prometna škola, odnosno Strojarska tehnička škola.

Od zanimanja se nude iz elektrotehničkog, prometnog i strojarskog smjera, te još hrpa obrtničkih, "trogodišnjih" zanimanja.

Please state the nature of the tehnical – oh... it's you.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 20:52 (xhopeon).
13 godina
protjeran
EMŠA - škola

punooo hvala e dali se može iz te škole iči za profesora tehničke kulture?

14 godina
neaktivan
Re: EMŠA - škola
DeusExMachin kaže...

punooo hvala e dali se može iz te škole iči za profesora tehničke kulture?

Ovako, ne znam točno što treba za profesora tehničke kulture, no koliko se sjećam to je šarena "struka".

Ako ideš u osnovnu školu ili si u kontaktu sa nekim nastavnicima, idi i pitaj profesora što je završio i da te, ako je može, dodatno informira.

Ono što znam, po zahtjevima zakona, za profesora tehničkog je potrebno imati završen studij za profesora politehnike i fizike (na pedagoškom fakultetu) ili završiti studij tehničkih zanimanja (elektrotehnika, strojarstvo, računarstvo, itd...) uz kojeg ćeš morati polagati određene pedagoške ispite, no o tome dok dođeš do toga, još se mnogo toga možda izmjeni.

Ugl. da ti skratim priču, sa tehničkim zanimanjima koja se nude u emši bi, po mom mišljenju, trebao steći dovoljno znanja za to, no provjeri kako je sa gimnazijama, mislim da ti i matematička ima dobar nastavni program kao podlogu.

Please state the nature of the tehnical – oh... it's you.
15 godina
EMŠA - škola

Ne možeš ići trogodišnju školu i biti nastavnik teh kulture, ili ičeg drugog.

Moraš završiti fakultet poslje, tako da je najbolje gimnaziju upisati.

Had a dream, I was king, -=BLACK OPS JE NAJBOLJI COD=- woke up, still king.
13 godina
protjeran
EMŠA - škola

Hvala..da znam pa to je jasno kao dan da nemožeš biti profesor bez fakulteta al sam htio da se informiram da znam kamo da ide pa gdje da nsatavim i tako dalje al inače idemo ja i moja sestrična tako da nas je to zanima. Još jendom hvala puno si nam pomogao :D

12 godina
neaktivan
EMŠA - škola

Dobar dan! Zanima me 4 godina strojarski tehničar (vandredno) dali se plača ili je besplatna, kako se ide u školu (predavanja i testovi ili normalno svaki dan), kad su upisi i tako to malo da mi objasnite ako nije problem! Hvala.

kruno krulić
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice