Wireless Network Connection - problem

poruka: 5
|
čitano: 3.259
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo tek sam odnedavno na ovom forumu, a puna sam problema (čitaj kartona)Smijeh

Šalu na stranu imam još samo jedan problemčić, a taj je da u "Wireless Network Connection Properties" postoji jezičac Wireless Network u kojem stavim kvačicu kod "Use Windows to configure my wireless network setting", zatim stavim OK i sve je u redu, ali gle čuda kada restartiram računalo kvačica sa naprijed navedenog nestane i moji Windowsi se neće spoje na internet dok sama ponovno ručno ne stavim kvačicu. U čemu bi mogao biti problem. Koristim Zyxelov bežični router... a wireless USB Adapter je Planet WL-U356L. Svi driveri su uredno instalirani sa pripadajućeg CD-a. Operativni sustav koji koristim je Windows XP Pro SP3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

........e stvarno ste mi pomogli.......svejedno hvala...... problem je riješen

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2008 19:30 (tomb raider).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bilo bi lijepo da kazes kako si rjesila problem pa ako dode netko sa istim problemom treba samo pogledati tvoj odgovor. Cool

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Problem je bio u tome sto sam uz driver za USB adapter instalirala i  program koji dolazi s njim, a koji je služio za upravljanje wireless mrezama.

Problem je riješen jednostavno tako što sam izbrisala, odnosno deinstalirala taj program i dozvolila Windowsima da to rade sami.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo,da ne otvaram novu temu

imam laptop hp 6735s

xp windowse

svi drajveri su instalirani,kada kliknem na wireless, u prozoru piše:

windows cannot configure this W. connection

if you have enabled another program to manage this W.C., start the wireless zero configuration service....

pokušao sam i uključio zero config. ali nije uspjelo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice