Pozdrav!
Molio bih vas za savjet. Unazad par dana imam problema sa otvaranjem filmova. Odjednom mi je prestao otvarati filmove s BS playerom koji je bio default, a sada ga nakon što idem na "open with" niti ne prepoznaje kao program za gledanje filmova. Nakon što ga ručno dodam na listu programa koji otvaraju filmove i označim kao default otvori se BS player međutim to svaki put moram ručno radit. Reinstalirao sam BS i obrisao GOM koji je stalno preuzimao ulogu defaulta ali i dalje kad mi kod .avi datoteka stoji u decriptionu GOM media file. Skenirao sam za viruse sa avastom i malware spybotom, sve je čisto.
update
Nakon reinstalacije BS-a iako sam naredio da Media player classic bude default za filmove, video datoteke je počeo otvarati s nekim "lijevim" programom, BS više niti ne mogu dodati kad idem na "open with" pa "browse" a i primjetio sam da mi se poremetio način prikaza ikona unutar foldera, te kada ih namjestim da bude npr. large icons idući put mi se ponovno prikazuje medium icons. Vjerovatno je ipak neki virus ili nešto sl. pa što bi mi preporučili, koji antivirusni software?
Čini mi se da je sve to počelo kad sam dodao neke add onove u firefox, sad sam ih maknuo ali problem i dalje postoji.