Mozilla Problem

poruka: 9
|
čitano: 1.910
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mozilla Problem

Vec sam imao ovakav problem medutim neznam kako sasm rijesio to....

ovako nes skinem i da cu otvorit nemogu koda nisam ni skinuo taj fajl....ako me razumijete?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Mozilla Problem

ne razumijem baš, ali da probam: kamo ti Mozila šalje ono šta skidaš? U download folder, na desktop, gdje?- dakle-ALATI/OPCIJE/OSNOVNO/PREUZIMANJA/odredi mapu kamo da si sprema file/

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mozilla Problem
micho0305 kaže...

ne razumijem baš, ali da probam: kamo ti Mozila šalje ono šta skidaš? U download folder, na desktop, gdje?- dakle-ALATI/OPCIJE/OSNOVNO/PREUZIMANJA/odredi mapu kamo da si sprema file/

ma jesam u my documents,downloads...ali ne zeli kao skine se i idem densi klik nista jednostavno koda se odmah izbrise..

16 godina
neaktivan

Ovo je veoma interesantno. Koji OS koristis, imas li nekakve pomocne programcice tipa antivirus, pa kojekakvi maleware skeneri i slicno?

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
15 godina
neaktivan
Mozilla Problem

malo ne razumem....da li se fajl kad ga skines pojavljuje na odredistu koje si postavio MyDocuments/download.....

moze biti vise stvari....koji os, koji av...

bojan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko sam ja shvatio njemu se file skine, ali kad klikne na njega da bi ga otvorio onda nestane... :S

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
neaktivan

e tako je...jednostavno nestane imam eset....a operativni sistem je windows 7 x64

16 godina
neaktivan

Buduci da meni nikako ne pada na pamet sto bi to moglo biti malo sam prosnjofkao na netu i naletio na ovaj forum i slijedeci post:

Too little too late... Anyway, I hope it will help future users if they encounter this, here's how I solved it: I recently installed a new antivirus and the same problem suddenly happened to me (with Vista Home Premium 32Bit SP1): Download window showed files where saved, but they acutally didn't appear anywhere (except maybe for picture files and like) and zip files weren't really extracted, all of this first in my user and then in the original user, "Run" button in the download window didn't always work. I tried resetting Internet Explorer 7 and stuff, nothing worked. It was finally solved when I turned UAC off, despite the fact that my user is defined as administrator, here's where to do it: Control Panel -> User Accounts and Family Safety -> User Accounts -> Turn User Account Control on or off. Worked like charm. Bonus: even my antivirus works better.

To je za Vistu, ali Win 7 i Vista su veoma slicni po tom pitanju pa probaj, javi rezultate.

15 godina
neaktivan
Mozilla Problem

moguce da je neki malware.....ja sam drugu sredjivo veliki problem, na desktopu su mu stalno nestajali folderi, precice....i nasao sam mu preko pretrage u kompu sve, i prebacio na drugu particiju....moguce je da je neki virus, malware ili slicno....skeniraj malo pa javi.... sas-om i mbam-om

bojan
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice