Da li zna netko sto bi mogao biti problem...
Pokrenem dvd shrink i kad odem na open disc dobijem poruku:
invalid dvd navigation structure
i tu stane.
Molim vas, hitno mi je!
Da li zna netko sto bi mogao biti problem...
Pokrenem dvd shrink i kad odem na open disc dobijem poruku:
invalid dvd navigation structure
i tu stane.
Molim vas, hitno mi je!
Jel moguce da je zastita?
Da li je disk od 'S.ny'-a ? Ako je, zastita
Skini novu verziju tog ili nekog drugog programa jer ti program ne prepozna DVD.
PS: jel ti to orginalni DVD,ili već zripani i može biti da ti je DVD(ako si ga skinul sa neta) zaštičeni za drugu regiju(ako nemaš program koji to zaobilazi)
Kada idem da pržim film s DVD Shrinkom traži mi Nerota za prženje. Mogu li kako to izbjeći i pržiti uz pomoć Ashampoo Burning Studia? Ako ne ima li neki drugi program s kojim mogu napravit kopije originalnih DVD-ova da mi ih prijatelji ne oštete.
Ne znam može li ti pomoći DVD Decrypter ili DVDFab?
Kada idem da pržim film s DVD Shrinkom traži mi Nerota za prženje. Mogu li kako to izbjeći i pržiti uz pomoć Ashampoo Burning Studia? Ako ne može ima li neki program da isto mogu napravit kopije originalnih DVD-ova da mi ih prijatelji ne oštete.
DVDFab, Clone DVD
DVDFab mi neće da preprži, izbaci neku grešku. Može li neko uputstvo kako raditi s CloneDVD5?
Kada idem da pržim film s DVD Shrinkom traži mi Nerota za prženje. Mogu li kako to izbjeći i pržiti uz pomoć Ashampoo Burning Studia? Ako ne ima li neki drugi program s kojim mogu napravit kopije originalnih DVD-ova da mi ih prijatelji ne oštete.
...ili makneš kvačicu sa