Kao što naslov teme govori imam problema sa snimanjem bootabilnog DVD-a
Probao sam dosta tutoriala na internetu i nece bootati...
Ima li koja dobra dusa da mi objasni
Imam NERO 8 
Hvala unaprijed
Kao što naslov teme govori imam problema sa snimanjem bootabilnog DVD-a
Probao sam dosta tutoriala na internetu i nece bootati...
Ima li koja dobra dusa da mi objasni
Imam NERO 8 
Hvala unaprijed
jesi namjestio u BIOSu da ti boota s cd/dvd-a?
EDIT: što hoćeš bootati?
jesi namjestio u BIOSu da ti boota s cd/dvd-a?
EDIT: što hoćeš bootati?
Ne glup sam, naravno da namjestim , htio bih bootati windowse...
Znam da nisi mislio malo sam zivcan, vec sam 4 DVD-a potrosil 
Da sprzil sam ISO gore i nece, oke probat cu sa PowerISO-m
ako ne ide probaj ovo LINK
Znam da nisi mislio malo sam zivcan, vec sam 4 DVD-a potrosil 
Da sprzil sam ISO gore i nece, oke probat cu sa PowerISO-m
Kod Nera8 ima problema , pa neradi kako treba. A i ima odličan program Ashampoo Burning Studio 2010 i ima hrvatski i ja sam snjim zadovoljan. Pržio sam s nijm i nema nikakvi problema. Za sve moje pohvale. Probaj s programom. Taj program je Free i besplatno regaš i dobiš key za njega. 
ili jednostavna caka kako ja to radim 
skini stari dvd decrypter...
instaliraj ga pokreni, za SOURCE odabereš tu iso presliku koju trebaš zapržiti ( jer je ona sama po sebi bootabilna pa ne treba preinake nikakve u većini slučajeva) .
zatim tab MODE, ISO, WRITE...
pod settings postavi brzinu snimanja 4x ili MANJU obavezno i pokreni na onaj zeleni trokutić lijevo od settings.
voila 
nije važan alat (program) nego majstor, tj znanje.
1. što pokušavaš? -bootati, Ok, što? nagađam windowsov install DVD?
- ako je ISO image ispravan samo ga snimi najnižom brzinom... ako je DVD-R ispravan, trebalo bi raditi, za snimanje ISOa nije važan program jer ga svi podržavaju.
Kako provjeriti dali je image ispravan? Prvo, mjesto i način kako si došao do ISOa (možda pored windoza dobiješ i pokojeg nametnika ili je image radio početnik i zbrljavio običnim kopiranjem..).
Možeš ga mountati i provjeriti dali je OK, ali za bootanje ti treba Virtual Machine. Programima kao Power.. možeš pogledati bootsektor.
Ako želiš sam napraviti svoj bootabilan medij, prvo nauči osnove.. recimo kako napraviti boot of floppya ili kopiranjem s bootabilnog CDa.
Za takve potrebe je PowerISO, MagicISO, itd.