Možda nije uključen wireless na modemu... Kak je spojen 1. komp, žično/bežično? Možda wireless na laptopu uopće nije uključen? Milion mogućnosti... I ljudi voljni pomoći, ali bez boljih informacija niš od ove teme...
vidoviti Milan nalazi izlaz u trenu
sta,ti neznas citati je li?
Ajde procitaj malo temu od pocetka do kraja, nije on jedini koij ti kaze da bi trebao ucit pisat, barem nas troje ti je reklo da su ti postovi nerazumljivi / nečitljivi. Prema tome nije on jedini koji ti to kaze. I zato lijepo pocni pisat razumljivo i imat malo postovanja prema ljudima ovdje, ipak su ovo sve pokusaji da ti se poomogne, pa da ti ne zeli pomoc nebi ga bilo ni briga da li razumije tvoj post ili ne. Ali i ja vidim da sam naivan, opet sam se uvukao u raspravu a bez potrebe. Ma neću više, aj bok.
Primjećujem kako ti se lagano temperatura diže, pratio sam malo temu da vidim hoćeš li imati živaca izdržati do kraja, u potpunosti razumijem kada želiš nekome pomoći a teško je shvatiti uopće vrstu problema.
Ovo nije chat gdje si nešto otipka i dvije sekunde kasnije ne postoji, što napiše pročitati će stotine ljudi pa bi bilo prema njima pošteno da se problem izloži razumljivo te da se barem točka koristi od interpunkcijskih znakova.
Ja sam također mislio dati kakav savjet jer imam više računala umreženo wirelessom na razne načine pa nekog vraga i znam ali još uvijek ne znam gdje je točno problem...
Evo vidis, a ja i nakon toga i dalje pratim temu da vidim hoce li slucajno kako treba objasniti u cemu je problem pa da mu ipak pomognem...ali od njega nista.
A inace takve me stvari ne ljute kad je netko kod mene u servisu ili kad me netk oto pita na mob ili tako, nego me ljute ovdje, bas iz tog razloga koji si ti naveo, ovo ce hrpa ljudi procitat, zato i postoje forumi. A kad netko vidi ove njegove postove...pa to je prestrasno. I nekoliko mu ljudi kaze da pise razumljivije a on odgovara "sta,ti neznas citati je li?". A sta cu mu ja, ocito mu nije dovoljno potrebna pomoc da bi nam dao normalan opis problema, ionako je rekao da zna puno u vezi PC-a...pa mozda je rijesio problem.
riješio je on moj ćunu- al možda čovjek stvarno ne zna postat screenshot?!
OK, neka ne zna postat screenshot, ali zna valjda govorit i slozit recenicu sa barem osnovnom interpunkcijom. Pa neka fino objasni sta se dogadja. U krajnjem slucaju nek pita kako postat screenshot. A kad smo vec kod toga sta netko nezna i mene zanima kako nes napravit ovdje, a ne znam, jel te mogu na PM pitat?
Jep, isprobao, radi ko raketa...hvala puno
Jep, isprobao, radi ko raketa...hvala puno
no frks my pleasure
pozdrav svima.imam jedno pitanje pa bih molio za pomoc. nastojat cu problem sto bolje opisati evo ovako: sa laptopom se bez problema spajam na svoju mrezu, ali kad sam vani nemogu se spojit ni na jednu pa cak ni na one koje su free. inace koristim win. 7, neki mi govore da bih trebao imat neki program za skidanje enkripcijskih kodova ali ja mislim da je problem u mojim postavkama. ako treba nesto promjenit u njima napisite mi gdje molim vas jer mi zaista treba sutra vani. hvala na pomoci
Nisam mogao biti online.
Tek sam sada vidio poruke.
Rijesio sam problem.
Hvala svima na pomoci.
Nece se ponoviti ovakve stvari vise,jer ovaj profil su mi koristili i prijatelji,te otvarili neke lagane,bezpotrebne teme,koje je ne bih nikada otvorio....Sada sam to rijesio.
Stoga se ispricavam svim clanovima foruma.