Dobro, al imam 5 zvucnika sa subwooferom koje ima pojacalo u sebi, kak da onda to rijesim, a iz njega onda ide izlaz za kucno kino (onih 6 chinceva), dal se kak moze to u komp spojit?
trebaš 3 kabla 3,5mm to 2x RCA i njima spojiš na zvučnu
Dobro, al imam 5 zvucnika sa subwooferom koje ima pojacalo u sebi, kak da onda to rijesim, a iz njega onda ide izlaz za kucno kino (onih 6 chinceva), dal se kak moze to u komp spojit?
trebaš 3 kabla 3,5mm to 2x RCA i njima spojiš na zvučnu
Moras nabavit pojacalo, jer zvucnicima treba nesto sto ce ih napajati, dok je sub aktivan, te i njega spojis na pojacalo. I onda s pojacala preko 3,5 mm to cinch adaptera spojis s kompjuterom.
Vrlo lako,ako ti matična ploča podržava višekanalni zvuk,u audio manageru tj driveru definiraš svaki izlaz i pospajaš u njih te kabele koji ti izlaze iz zvučnika. Ako ne podržava onda imaš vjerojatno prastaru ploču i možeš koristi samo front left i front right zvučnik...
Moras nabavit pojacalo, jer zvucnicima treba nesto sto ce ih napajati, dok je sub aktivan, te i njega spojis na pojacalo. I onda s pojacala preko 3,5 mm to cinch adaptera spojis s kompjuterom.
Pa kaže,da mu je pojačalo u subwooferu...
ajd pročitaj ponovo :/
ajd pročitaj ponovo :/
ajme vidi stvarno, preumoran san, pa sam skuzio da ima kao ja, aktivni sub, ali ne da ima pojacalo u njemu.... 
pojacalo je, ima subwoofer svoje napajanje, tak da mi netreba neko drugo napajanje, i nije prastara ploca, podrzava vise kanala, znaci 2 po dva skupa spojim i to je to, hvala.
http://www.ms-zagreb.hr/hr/proizvodi/1/44/adapteri-audio-cinch--35mm--63mm.htm Jel bi mi zapravo 3 takva trebala (ko ovaj drugi i treci)?
http://www.ms-zagreb.hr/hr/proizvodi/1/44/adapteri-audio-cinch--35mm--63mm.htm Jel bi mi zapravo 3 takva trebala (ko ovaj drugi i treci)?
ovakva kakav je drugi, treći ne nikako...
samo je upitno dal ćeš ih moć ugurat 3 jadan kraj drugog iza u komp jer mi se čine dosta široki...
možda bolje uzet 3,5mm > 2x cinch (rca) audio kablove
kablovi kao što su zadnja 2 ovdje
http://www.ms-zagreb.hr/hr/proizvodi/1/45/cinch--35mm--5pin-din-audio-kabeli.htm
gledaj A49 kabel 2CINCH-m / KLINKEN-m 3,5mm 1,5m na toj stranici
aha, fala, ma vidit cu, probat cu ak bude islo, ma mislio sma da su drugi i treci isti, hehe, sad vidim da nisu, ak nebudu stali tri komada, onda cu kablove pokupovat. Uglavnom ima da radi
samo kad to spojiš u sound opcijama u windowsu prebaci na 5.1 zvuk i radit će :)
Bok!
Kako mi je dosadio ovaj stereo zvuk na 5.1 sustavu,postoji
li 2x Cinch to SPDIF kabal i gdje?
Uglavnom,imate na početku teme,na DVD su spojeni zvučnici preko ogoljenih kablova,imaju
te akceptore za žice,a ne utore kao neki drugi.Naime od konektora na DVD-u samo postoji ta
dva AUX-a,a matična mi ima SPDIF,tj. digitalni izlaz.
No to bi mi trebalo davati 5.1 zvuk kada bi se spojilo?