Problemi sa grafikom, za servis ili? zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 845
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problemi sa grafikom, za servis ili?
Pozdrav, imam sljedeci problem. Imam LG monitor 21.5 “ i on i racunalo je skroz novo. staro tek 10 dana. E sada, u cemu je problem? Dok ne igram igre sve radi savrseno, no kada udem u Saints Row 3 ili modern warfare 3 ekran dobije razne horizontalne linije bijele boje koje titraju kao valovi. Sada sve sto sam pokusao: Probao sam sa bratovim monitorom i tada problema nije bilo. Nadalje, kada sam ukljucio sync every frame u.postavkama u codu, linije su se smanjile i bile su samo u gornjoj polovici ekrana, no i dalje su bile iritirajuce. Pokusao sam reinstalirati drivere graficke kartice, ali nije pomoglo. Grafa nije overclockana i ne pregrijava se. I na kraju, posto moja maticna ima isto izlaz za grafiku (integrirana) spojio sam i tamo i pokrenuo cod, ali linija na moje iznenadenje nije bilo. Valja napomenuti da je komp vec bio na servisu odmah kada sam ga uzeo jer je graficka kartica bila u kvaru te je zamijenjena drugom.
E sada dragi moji ljudi, pomozite mi i recite u cemu je problem? Da li i sta trebam nositi na servis (ADM je trgovina)? Da li je kvar u monitoru i treba ga zamjeniti ili je kvar u kompu ili oboje. Bio bi vam vrlo zahvalan za konkretnu pomoc.

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
Problemi sa grafikom, za servis ili?

Meni je frend imao slični problem s laganim valovima na ekranu,zamjenom kabela(vga) je riješilo problem!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice