Ovako imam navedenu grafičku u starom kompu i danas sam ga isključio na 2 sata i kada sam ga upalio ventilator je počeo zujat kao da nešto ima i da grebe a kad lupnem malo po njoj onda ventilator prestane i tako cjeli dan mi zuji ja nemogu radit na ovom drugom kompu od kolko zuji a kad na rivi tuner ventillator na 100% stavim ono šuti i počne se grijat grafička zašto??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
molim vas pomagajte jel me nervira taj ventilator uzet i razbit komp jel mora izdržat ta grafa dok sad ne uzmem sapphire hd4650 1gb ddr3 il koja je več od shappire-a po 1 gb ddr3 do 500-600 kn...
Najbolje bi ti bilo sapphire radeon 4670 od 512mb gddr3 (u adm-u 500kn) ali ako ti je sadašnja dobra al ti samo vent smeta probaj ga podmazati s wd40
btw ovo s 1gb ti je overkill ako ne igraš na rezi 1920x1200 jer jedino do tad dolazi mem. do izražaja. Stavljanje takve mem. na slabije čipove je marketinški trik.
Najbolje bi ti bilo sapphire radeon 4670 od 512mb gddr3 (u adm-u 500kn) ali ako ti je sadašnja dobra al ti samo vent smeta probaj ga podmazati s wd40
heh...al mi nije jasno zašto jučer nije tako zujao ventilator to mi nije jasno u opče?? ev sad hitno naručujem ovu grafu vidim dobra je sam da se rješim ovog rondala jel sam ronda li ga ronda a nezz kak da ju u tišam pa molim vas za još odgovora hitno mi je il ču gađat nečim komp ak ne ušuti...treba mi držat server otvoren kad ono jede g*v*a