bok svima ja bas imam probleme s hard diskovima slozio sam ih u ocitava sve al stalno pise open with i program s kojim god nece a sve imam sto je na nijima.drugi problem je sa stekanjem u igrici malo stane i krene al rijetko i kratkotrajnu na jucied 2 a sve na medium grafa je ati sapphire radeon hd 3650 512 mb ddr3 a napajanje je 250 w memorija 1.5 gb na hardu ima mjesta da nije mozd stekanje zbog slabog napajanja prije je bilo od 400 w ak stavim od 400 w jel bi moglo opet sve bit uredu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bok svima ja bas imam probleme s hard diskovima slozio sam ih u ocitava sve al stalno pise open with i program s kojim god nece a sve imam sto je na nijima....
hmm,ako sam dobro shvatio ti kad želiš otvoriti local disk (c) ili neku drugu particiju ne otvara nego nudi "open with"..
malware? autorun eater
edit: u stvari prvo quick scan s mbam ,a ako on to ne riješi,onda s autorun eaterom..
ako griješim,zanemari gore navedeno..
da on otvara samo prikazei nudi programe open with kada stisnem explore onda on tek otvori samo tako oce.ja nemam te programe autorun eater i mbam
pa skini i instaliraj malwarebytes s one stranice gore,stavi na hrvatski i napravi brzu provjeru,ako te traži na kraju restart,restartaj..
besplatan je
ok hvala