Disk boot failure!

poruka: 13
|
čitano: 2.799
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Disk boot failure!

ovako  desilo se prije 5 dana  pas am ugasio komp i sve  super i danas opet  samo od sebe  komp zsteka restartam ga i onda  disk boot failure  insert windows disk and press enter...(win7) sta da  napravim?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Disk boot failure!

pa daj mu ubaci disk i napravi repair windowsa {#}

ako uspije super i odmah ubaci neki program za testiranje HDD-a ( hdtune recimo ) da odvrti svoje i utvrdiš jel to bilo pitanje windowsa ili diska kojemu su dani odbrojani...

kad već nema pive i ćevapa i jedno hvala bi pomoglo .-))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Disk boot failure!

za svaki slučaj prije repaira, da ne bi izgubio podatke s diska, uzmi ubuntu ili neki drugi linux OS koji ne trebaš instalirati i prebaci podatke na drugu particiju ili drugi disk ako imaš u kompu ili na externi hard, to sam ja radio par pputa i spasio podatke

15 godina
neaktivan
Disk boot failure!

zaboravio sam napomenut da  kod startupa  ne svaki put samo ujutro  cuju se neki zvukovi czzzzzzzzzzzzz.i sad sam  ocistio prasinu  manje se cuje al jos uvjek prije se culo 4-5 puta sada 2

0 0 hvala 0
17 godina
Disk boot failure!

cuje li se nevino neki ventilator ili KLIKANJE iz hard disca?

ako je klikanje...dovidjenja.

Say comodo again. Say comodo again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say comodo one more goddamn time!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma nije klikanje nego  kao ventilator al to je po meni od prasine  ocistio sam   sada jos malo ima  a to cu kasnije

15 godina
neaktivan
Disk boot failure!

Gle, možda će zvučati glupo, ali provjeri sve kabele na disku i resetiraj BIOS, ako ništa vađenjem baterije.

Nakon toga obavi repariranje.

Ne bih ti napisao da nisam to radio, ali ti je to long shot jer je evidentno da nešto ne štima s diskom.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo ovako nije vec  1 dan izbacio taj win boot fail...ali sad ujutro kad sam ukljucivo komp samo se cuje czzzztttttt cccccccccczzzzzzzzzztttttt! i tako  3-4 puta .sta je to?

17 godina
neaktivan
Disk boot failure!

moj savjet ti je da cim prije prebacis podatke s tog diska.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zaboravio sam napomenut desava se na startupu  od onog verying data... pa do onda kad se pojavi ona slika za boot windowsa.zaboravio sam reci imam jos 1 vent u  nutra kojeg sam sam stavio (da izbacuje zrak vani) a temperature su: grafa pod opterecenjem  40s hard 30,procesor 27 svaka jezgra

17 godina
neaktivan
Disk boot failure!

skini HdTune, instaliraj, provjeri Health diska, Error scan pa vidi hoce li naci kakve probleme

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok hvala

15 godina
neaktivan

to se desava samo ujutro to zujanje

1
Nova poruka
E-mail: