Problem s mišom?

poruka: 12
|
čitano: 2.032
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem s mišom???

Ljudi pomagajte.. Prije desetak dana prestao mi je raditi scroll na logitechovom (usb) optičkom mišu. Miš sam probao zamjenit s drugim logitech mišom (sa standardnim priključkom) koji provjereno radi na drugom kompjuteru i opet isti problem, a kad sam na kompjuter spojio stari canyonov miš (usb) scroll mi radi.. Ako netko zna u čemu je problem???

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Problem s mišom???

U Logitechovim driverima? U postavkama Logitechovih drivera? Provjeri... Mozda da instaliras zadnju verziju?

17 godina
Problem s mišom?

Vjerojatno si promijenio nesto u logitech driverima. Mislim da ti se zovu setpoint pa pogledaj tamo. Ako neznas di su instalirani ili ti se neda traziti odi na logitechovu stranicu i skini najnovije i instaliraj. Logitech driver download mice

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Problem s mišom?

Nisam ništa prominija u postavkama, a i skinija san najnovije drivere i opet isti problem.. Neznan u čemu bi još moga bit problem?

17 godina
moderator

Mozda da probas obrnuto - deinstaliraj Logitechove drivere i restartaj kompjuter - mozda ce s defaultnim Windoosovim driverima sve biti OK. Ako ce biti OK, znat ces da su bili krivi Logitechovi driveri.

15 godina
neaktivan

Sve san pokuša ali svejedno ne radi?

17 godina
moderator

Ne znam sto da ti vise kazem. Reinstaliraj Windowse. Ako ni to ne upali, formatiraj disk pa onda instaliraj Windowse.

16 godina
neaktivan
Reinstall windowsa, pa ako ne radi format pa reinstall?! Ovo je valjda sarkazam
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
moderator
Šef kaže...
Reinstall windowsa, pa ako ne radi format pa reinstall?! Ovo je valjda sarkazam

Reinstalacija znaci ponovna instalacija. Ti mozes ponovno instalirati Windowse preko postojecih ("popravak instalacije"), ali ih mozes ponovno instalirati i na cisti disk.

16 godina
neaktivan

Drugo je popravak Windowsa, a drugo reinstall, sam si to rekao: reinstall je ponovna instalacija

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
moderator
Šef kaže...

Drugo je popravak Windowsa, a drugo reinstall, sam si to rekao: reinstall je ponovna instalacija

A "popravak" nije ponovna instalacija (Installation (or setup) of a program (including drivers, plugins, etc.) is the act of putting the program onto a computer system so that it can be executed.)? Ne radi se s istim instalacijskim programom? Ne rade se prakticki iste stvari?

No, nebitno, odlazis u topic - znas o cemu govorim, ako imas problema s mojom terminologijom, otvori drugu temu u odgovarajucem podforumu, koja ce se baviti terminologijom instalacije.

15 godina
neaktivan

Ljudi fala vam, na kraju sam ipak kupio novog miša (nije logitech) i riješio problem, a kasnije kad budem reinstalirao windows možda se vrati sve u normalu...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice