World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.559
|
čitano: 10.588.344
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
World of Tanks

Ma danas čudan dan.

Vozim VK4502 B, i T110E4 i IS-7 mi pogode machine gun port...0 damage. Gledam naprijed, rupa na armoru, 0 damage.

Mila majka.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja prije svake bitke namažem tenk vazelinom... kako to odbija...mila majka {#}

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
World of Tanks

napokon,mislil sam da ovaj put ne budem uspjel,jer nisam bil doma cijelu subotu,a nisam imal ni sve tenkove.prvo sam sa onim malim go{#}om alectom moral otključati at2 i prek t70 do t-34,jedino sam imal otprije otključan T1,ali eto opet je sjelo 7dana premiuma{#}{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji je sad najbrzi tenk u igri, mislim koji ima najbolju akceleraciju (hp/weight ratio?). znam da je prije bio t-50-2..

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
tog
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
fanaticni gejmer kaže...

Koji je sad najbrzi tenk u igri, mislim koji ima najbolju akceleraciju (hp/weight ratio?). znam da je prije bio t-50-2..

mislim da bt-2 ima najbolji hp/t ratio, ali mu je top speed limitiran na samo 50 i nesto i nema bajni traverse, stovise dosta je trom kod skretanja...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
odjavljen
World of Tanks

Cromwell je poprilično brz.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pranja kaže...

Cromwell je poprilično brz.

Da, ali ima duplo manji HP/t ratio od onog bolesnog kod BT-2 (40.1 Iznenađen)...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel mozda netko zna jeli sad zatvoren testni server ili je meni neki problem

0 0 hvala 0
15 godina
Magnumxxl kaže...

Jel mozda netko zna jeli sad zatvoren testni server ili je meni neki problem

Zatvoren

1969 Dodge Charger R/T
18 godina

ima li tko cudne fps droppove... desi mi se da sa nekih 40 fps padne naglo na 11 bez ikakvog razloga

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ima li tko cudne fps droppove... desi mi se da sa nekih 40 fps padne naglo na 11 bez ikakvog razloga

Od patcha 8.8 se to ljudima dešava.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
18 godina
moderator
World of Tanks

Kako volim dobru x2 partiju, mogao bi i u top50:

19 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Nepisano pravilo wota:Ako ti igraš dobro tvoj tim je ****,ako ti igraš loše tvoj tim će pobijedit i izgubit ćeš double.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...
DrNasty kaže...

Nepisano pravilo wota:Ako ti igraš dobro tvoj tim je ****,ako ti igraš loše tvoj tim će pobijedit i izgubit ćeš double.

Istina, danas prva sa is8 napravim 4,4k štete i izgubimo ko budale, druga 3,7k štete opet izgubimo ko budale, treća napravim 1,7k štete i razvalimo ih.

Ove misije za dobivanej premiuma su jako, jako dobra, početkom mjeseca uto sam 30 dana premiuma, a sad imam još 43 dana, znači mjesec dana premiuma sam zaradio.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Posto sam primjetio da na T-57-ci dosta cesto puca ammorack,ne znam sta napraviti. Od modula imam ventilaciju,stabilizator i brze aimanje,imam i 3 skilla punitelja(popravci,ocajnik a treci jbg ne mogu se sjetit sad kad nisam u igrici). E sad dali maknut nesto od modula i stavit mokro skladiste ili promjenit neki perk na punitelju da s to malo smanji jer jucer me ubilo u pojam to ammo rackovanje. Ja sam mislio maknut stabilizator i ubacit to mokro skladiste a frend mi reko da nikako ne micem stabilizator nego da malo izmjenim po posadi skillove..

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Wetstorage stavi, ja sam ga stavio na t69, pa se solidno smanjio broj amorackova.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 7:48 (malina22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
g12356 kaže...

Hehe nisam igrao ni dobro ni loše, jednostavno nisam stigao igrati. Igrao se Mountain pass - encounter, stigao sam jednom opaliti prije nego su se capperi nagurali u krug i završila partija. :D

12 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
tog

{#}

play2much
18 godina
neaktivan
O B O kaže...

Ove misije za dobivanej premiuma su jako, jako dobra, početkom mjeseca uto sam 30 dana premiuma, a sad imam još 43 dana, znači mjesec dana premiuma sam zaradio.

potpisujem,kod mene slična priča,točno prije mjesec dana kupil premium ,a sad još imam 40 dana

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 8:12 (jura).
16 godina
neaktivan
jura kaže...
O B O kaže...

potpisujem,kod mene slična priča,točno prije mjesec dana kupil premium ,a sad još imam 40 dana

..da to su super spike,samo eto nismo dovoljni no liferi pa trebamo biti jos veci i po cijele dane i vikende sakupljat Xp-ove i killove da bi se dobio premium,vidim po kolegama iz klana kako grizu na to ali ajde decki su mladi i nemaju drugog posla nego igrati tenkove 24/7(blago njima). Meni nakon 8 sati rada za kompjuterom ne pada na pamet u 15.00 opet sjedati i gubit zivce i sa nekim stock tenkovima ganjat killove. Ne pusim,ne pijem,ne kockam tako da mi 10 eura mjesecno ne predstavlja ama bas nikakav problem pa eto navecer koja partijica+cw i spavanjac. Da stvar bude bolja kolega iz klana prodaje 3070golda za 10 eura pa eto opet jeftinije nego kupovat od njih naravno ko kupuje golde mjesec za mjesec {#}

18 godina
neaktivan
juno kaže...
..da to su super spike,samo eto nismo dovoljni no liferi pa trebamo biti jos veci i po cijele dane i vikende sakupljat Xp-ove i killove da bi se dobio premium,vidim po kolegama iz klana kako grizu na to ali ajde decki su mladi i nemaju drugog posla nego igrati tenkove 24/7(blago njima). Meni nakon 8 sati rada za kompjuterom ne pada na pamet u 15.00 opet sjedati i gubit zivce i sa nekim stock tenkovima ganjat killove. Ne pusim,ne pijem,ne kockam tako da mi 10 eura mjesecno ne predstavlja ama bas nikakav problem pa eto navecer koja partijica+cw i spavanjac. Da stvar bude bolja kolega iz klana prodaje 3070golda za 10 eura pa eto opet jeftinije nego kupovat od njih naravno ko kupuje golde mjesec za mjesec {#}

niti po cijele dane i vikende igram,niti sam no lifer,ne znam kolko tenkova imaš u garaži,ali ja sa svojih 39 tenkova trebam jako malo da zaradim premium,uzimam x2 za tenkove koje grindam i odigram još sa kojom IX i X isto tak uzmem x2 i premium dan je tu.tak da zakaj davati 10 eura ako mogu dobiti for free premium?več sam im ja previše love iskeširal pa i zato se isplati malo potruditi i uzeti ovo kaj nude for free.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 9:20 (jura).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Decki sory mozda i pokasno pisem o ovom, ali ako netko zeli free premium, kolega mi otkrio fazon, naime imate akciju na world of warplanes, dakle svaki dan udjete, ubijete deset aviona, unistite 5 topova na zemlji i pobjedite 10 bitaka i dobijete neke tokene fazone...e sada kada nakupite 2500 tokena, aktivirate mjesec dana premiuma na avionima, a posto je premium za avijone automacki i premium za tenkove i na tenkovima onda imate mjesec. Meni prijatelj napucao 2 mjeseca premiuma i treci ganja, a i meni nagrindao jedan mjesec i drugi ce sada...otprilike zaradite za 10 dana mjesec premiuma, a potrebno je 15 minuta da odradite sve.

Ukratko uzmete 5 aviona, udjete sa cetiri u bitku tj cim udjete odete u garazu a sa petim igrate, i tako ukrug. tako da brzo pokupite pobjede (njih 10) a kilove radite sa zadnjim free avionom....dobar fazon a laka zarada:)

Inace ja vam prenosim kako je on meni objasnio. ja avione ne igram nikako:)

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam već uplatio 2 mjeseca premiuma preko wowp-a, a kako su odgodili kraj bete uzet ću još 2 {#}

evo moja zadnja borba sa fv304,  3.5k xp za nerješeno

replay

Samo da smislim nešto ...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

kako sam krenuo riješiti nove ruske mediume koje su dodali, kupio sam opet t34.. tenk je toliko zabavan nakon accuracy buffa da je to za vrištati {#}

igram sa 57mm topom, puca svakih 2 sekunde i to iznenađujuće precizno. kome treba autoloader pored ovoga {#} naciljaj, stisni i drži.. protivnik mrtav za čas {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Prvi dan s IS-3 umolo me je T-29 riješio brige, kada su ga njegovi upropastili do kraja. Tako da sam postao sretnik imao me je trebao je samo jedan hitac da me riješi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Area_51 kaže...

Prvi dan s IS-3 umolo me je T-29 riješio brige, kada su ga njegovi upropastili do kraja. Tako da sam postao sretnik imao me je trebao je samo jedan hitac da me riješi.

a zasto ti se guner i driver crvene, ako grajndas is-3 pa covjece pretreniraj ih za njega jer se ovak samo patis, ne rade ti skilovi ni perkovi, a mogo si komotno ubacit i 2 po 75% jer ti dodje na isto

ja sam ubacival crvene posade sad za specijal u 3 tenka da ne trosim pare za nove, al to je samo za 20 kilova, oko 10-15 partija po tenku, za grajnd tira 9 sa tirom 8 se debelo ne isplati buduci da kad ti i budu na 90% treba oko 50k expa da dodju natrag na 100% {#}, i cijelo vrijeme ti svi skilovi i perkovi rade

a sto se tice premiuma, svaki vikend prema ovom dosad vidjenom se uzme po 7 dana i peglaj, jos koji put uzmes 50k i samo dodajes dane

kad sam vidio po Ss-.u  da spiridon natuko 6 milja credsa sa LTP-om mislim si ftw

ja imam sad malo vremena da mi se cak ni ovih 250k dnevno ne isplati igrat, sa prem su to dobre 3 partije u tajpu i t34

al nekom ko nema prem tenk ovo je tolko dobro da netreba brinut ni za pare ni za prem, goldi mu trebaju jedino za slotove i demount opreme

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
18 godina
World of Tanks

Evo jedna dobra sa M103 na mapi Redshire {#}

Neočekivano dobra runda. Najjači trenutak je bio kad sam bio na 300 zdravlja, a protivnički arty veli "Catch this!", a ja hladno unazad i granata padne ispred mene {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Budem prebacio s IS ali još ga igram tako da su zato crveni oni su prebaćeni s KV-1s i samo su privremeno, nisam sada siguran da li 5 ili 7 igra s tim tenkom, igro sam samo da vidim kako se ponaša. Još uvijek igram s IS tamo mi je posada na 100 i vještine negdje na 96% pa njih guram da budu 100%. Sad ne znam da li te vještine rada na novim tenkovima ako ih istreniraš na drugome, pročito sam negdje da vještine posade ne rad na novim tenkovima. Primjetio sam kada sam prebacio s jednog drugoga tenka da se oni ponašaju kao da su na 70% izvježbanosti.

16 godina
juno kaže...

Posto sam primjetio da na T-57-ci dosta cesto puca ammorack,ne znam sta napraviti. Od modula imam ventilaciju,stabilizator i brze aimanje,imam i 3 skilla punitelja(popravci,ocajnik a treci jbg ne mogu se sjetit sad kad nisam u igrici). E sad dali maknut nesto od modula i stavit mokro skladiste ili promjenit neki perk na punitelju da s to malo smanji jer jucer me ubilo u pojam to ammo rackovanje. Ja sam mislio maknut stabilizator i ubacit to mokro skladiste a frend mi reko da nikako ne micem stabilizator nego da malo izmjenim po posadi skillove..

Ja sam npr na t69 nosio large repair kit umjesto protupožarnog baš zbog toga,prvi puta popravim sa malim repairom i ako pokupim opet u amorack i mislim da se isplati potrošim i veliki,imam tako na još par tenkova koji ne gore često.

\m/ \m/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice