AMX 40 ili M3 Lee??
ovisi šta kasnije misliš igrat...mediume ili heavy....
Idem na heavy..
AMX 40 ili M3 Lee??
Idem na heavy..
AMX 40 ili M3 Lee??
Idem na heavy..
onda M3 Lee
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Evo moja prva partija sa stolnikovim e-100, čim su vidili "moj" win ratio su mi rekli da sam noob.
IS-7 nisam sa boka uspio penetrirat, a gađao sam ispod space armora, a imao je samo 58 hp-a. Shvaćam frustraciju vozača e-stotki, no sredio sam ga sa HE 
Amx jer barem imaš turret...
Ali pokušaj obadva jer nakon m3 lee možeš doći do t-29...
AMX 40 ili M3 Lee??
S AMX-om budi spreman zaplakati od muke. Sva sreča da poslje dolazi genijalna serija tenkova. To ti je maginčni francuska t4 linija. Ne znam kakav je arty (išao sam s AMX 12t na arty) ali ostli T4 francuzi su mučenje.
Ovaj E-50 je ludnica, moram ga nabavit!!!
Ovo je druga partija s njim, a prvu sam imao 5 killova i mogao sam pobjedit no zakačio sam se sa našim IS-om i ubio ga, uspio mi je skinut 430hp-a đubre. Dobio sam samo 2000 kredita no totalno sam dominirao partijom.
Ima ko slučajno još koji neiskorišteni od onih promo kodova za nove accounte sa 500 ili 750 golda? Zamolio bih ga nek mi se javi i pošalje na PM, bio bih jako zahvalan.
Nesto gledam za drugu liniju njemačkih TD-a i Tier X je jako interesantan i ljep 
Waffentrgere E-100
tu se ljepse vidi
http://img542.imageshack.us/img542/8379/waffentrgere100.png
EDIT: BUG shebe kvalitetu 
Evo i na europskom portalu http://worldoftanks.eu/news/3573-public-test-new-physics/
ja stavio da mi se skida,želim probat T110E3 u test serveru :D
ja stavio da mi se skida,želim probat T110E3 u test serveru :D
evo i ja skidam :D ubija me znatiželja jedva čekam fiziku isprobat :)
E sad jedva čekam da sa AMX 13 90 preletim preko nekog kamena,a scena kao u E.T.-u.
Od početka testiranja koliko je obično trebalo da se peč pusti ?
Od početka testiranja koliko je obično trebalo da se peč pusti ?
cca 2 tjedna, ovisi koliko se rusi zale da su tenkovi preslabi.
Ajd čim probate javite. ja nikad ne igram na test serveru jerbo se volim iznenadit kad peč puste van :D
čitam prve komentare i kažu kako se tenkovi sada čine sporijima.t50 više nije tako brz
Is-7, here I come...
Nego, da li nam tenkovi istraženi i kupljeni u ovoj verziji igre ostaju i poslije ili ne? Slutim da nisam te sreće, ali ipak me zanima...
live stream 0.8.0
http://www.twitch.tv/alberologic
http://www.twitch.tv/sasha_bang
baš gledam lik sa mausom se spušta niz liticu. pa to će sad ići posve nova taktika i način igranja.ajme meni :D
ovakvih gluposti se bojim.na taj načn mogu shebat igru i napravit lakrdiju http://postimage.org/image/jxvbzjfdp/full/
gledajući stream vidm da su neke mape dobrano promjenjene i da se sada nanosi veća šteta sudaranjem i da treba biti jaaako oprezan kada se ide isprobavat fizika :D
Čisto da razjasnimo stvari s obzirom da je EU community team retardiran, pa nikad ne dobimo obavijesti u potpunosti a ni na vrijeme:
This public test is focused specifically on the physics system; so many game features which you are accustomed to will be disabled:
- training battles
- 'purchase premium', 'purchase gold', 'exchange XP' and other battles in the top right part of the screen
- all points of main Hangar menu (Depot, Store, Tech Tree) etc.
- Tutorial
- Radial menu
- Saving password for login
This test will not contain any additional features expected for release in 8.0 and no new content will be available during this test, so players will not receive any additional gold or experience buffs. We want to specifically bring you attention to the fact that this is not a Public Test of update 8.0.
As a fair warning, mods during this test will cause the game to crash, so please refrain from using them. This test will include an unfinished version of our new graphics engine so you will want to make sure all your drivers are current.
meni se još ni 300mb nije skinilo D:
Nestrpljiv sam kao malo dijete 
SKINI SE VIŠE FUUUUUUUUU
ja sam stavio skidat u 18:00 i do sad mi se skinuo 1 GB 
ja sam stavio skidat u 18:00 i do sad mi se skinuo 1 GB 
Ja sam stavio na seedbox skidat onaj file već se 100% skinulo u par minuta, pa ću sa seedboxa skinut za sat i pol punom brzinom.
Neznam kako bih i vama dao link da i vi skinete s mog seedboxa.
Prvi i jedini dojam: oduševljenje..
Premda je ovo samo prikaz fizike i nije testna verzija (ili kako već), zabavno je već i ovako...Grafika je doista unaprijeđena, a što se tiče fizike, to je posebna priča
Konačno imam dojam da vozim tenk..
Evo i par sličica...(ispričavam se što ih nije više i što ne liče na ništa, ali toliko sam se zabavljao da nisam mario za umjetnički dojam
. Vidjet ćete i sami...)
Kakvo je po pitanju optimizacije?
Meni gore, prije 60+ fps, sad 25+, al dobro ovo nije finalno
Meni gore, prije 60+ fps, sad 25+, al dobro ovo nije finalno
Hahaha, a rekli su da će se isto ili bolje vrtit u odnosu na 0.7.5, toliko o tome...