Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 256.331
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
TomoR kaže...

...Ja planiram utopiti bar 500 sati u ovu igru ove godine, i za to je 70€ za Gold ediciju prihvatljiva cijena, tj. meni "vrijedi toliko"...

i ja sam planirao na fallout 4 utopiti par stotina sati, pa onda barem još jednom toliko u drugom prohodu ili kad izađu dlc-ovi

za to sam imao i hebeno dobru podlogu u povijesti serijala s igrama koje sam igrao po nekoliko puta bilo one starinske, bilo novije, no ispostavilo se da su četvorku usrali toliko, na meni još neobjašnjivi način, da se ne mogu prisliti završiti je do kraja, koliko god bio ultra-fan serijala 

ne kažem da ti nećeš utopiti 500+ sati na ovu igru, niti da je 70 eura nekome puno ili malo, samo hoću reći da je sve to danas postalo veliko pitanje

17 godina
picajzla0707 kaže...
TomoR kaže...

...Ja planiram utopiti bar 500 sati u ovu igru ove godine, i za to je 70€ za Gold ediciju prihvatljiva cijena, tj. meni "vrijedi toliko"...

i ja sam planirao na fallout 4 utopiti par stotina sati, pa onda barem još jednom toliko u drugom prohodu ili kad izađu dlc-ovi

za to sam imao i hebeno dobru podlogu u povijesti serijala s igrama koje sam igrao po nekoliko puta bilo one starinske, bilo novije, no ispostavilo se da su četvorku usrali toliko, na meni još neobjašnjivi način, da se ne mogu prisliti završiti je do kraja, koliko god bio ultra-fan serijala 

ne kažem da ti nećeš utopiti 500+ sati na ovu igru, niti da je 70 eura nekome puno ili malo, samo hoću reći da je sve to danas postalo veliko pitanje

Fallout 4 je SP igra. The Division je MP igra, i dobivat će konstantno nekakve sitnice, iteme, misijice itd. Razvijat će se (svesrdno se nadam) 

FO4 nisam kupio (ni jogurtirao ili bilo što) - ono malo što sam vidio sam shvatio da je nešto već često viđeno. Serijal ko serijal mi je OK, ali ću FO4 kupiti kad bude GOTY na nekom popustu (vjerojatno oko Božića ove godine). Ako ću uopće kupiti/igrati.

I da, 70€ mi nije malo, ali smatram isplativom investicijom za ovu igru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 10:06 (TomoR).
12 godina
neaktivan

Točno tako, danas se ne gleda na kvalitetu nego na ime, isto kao i sa patikama cipelama, odjećom, tehnikom.....

Potpuno krivi naćin razmišljanja ljudi (većinom ove mlađe populacije)

Chill Now And Forever
17 godina

Fan made film:

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

I da, 70€ mi nije malo, ali smatram isplativom investicijom za ovu igru.

isplativost ce se pokazati s vremenom, tj kad se vidi nakon odredjenog vremena koliko si sati ulozio u tu igru i koliko od tih sati si doista proveo uzivajuci igrajuci a ne igrajuci (ma koliko losa/frustrirajuca igra bila) igranja radi (da opravdas svoju investiciju od 70€)

sto je najjace ti kupujes gold verziju igre, tj dajes jos vise para na igru koja jos nije izasla na temelju obecanja developera koji nema narocito dobar katalog igara zadnjih godina (i na temelju bete u kojoj su ti dali da se igras u malom ogradjenom prostoru koji moze i ne mora biti reprezentativan prikaz cijele igre) 

13 godina

Kakva je Fallout 4 ispao prevara pa to je tragično - ja se nemrem prisliti do igram a ne znam jel sam pola prošao, stare serijale sam igrao po 2-3-4 puta ovisno koji, ovaj f4 je toliko loš da bi ga teško i DLC-em New Vegasa prozvao jer je New Vegas imao bolje dlc-ove nego kaj je ovdje cjela igra,, takvo blačenje imena zbog brzog uzimanja para još nisam bogami doživio..

a sad na to jel se ispalti dat 70€ ili ne, ja cu ti postaviti protupitanje koliko je wow koštao/košta godišnje igrača ( sa mjesečnom pretplatom + igra ), koliko world of Tanks/warplanes/warships košta igrača mjesečno ( poslje tier 7 ner možeš igrati bez premium time-a a i mjesta moraš kupovati i tak )  itd..itd.. mogu ti i ja odgovoriti koštaju preko 120-150€ godišnje   - i sad ti tu pitaš kak ima bisera ( ili kak si već nazvao ) koji daju 70€ za igru plus s.p.  

ko voli nek izvoli, ja sam kupio za 288kn igru normalnu, ako me uzme rado ću kupiti s.p. bez imalo problema.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

pitanje je isplati li se dati 70€ za igru koja jos nije ni izasla i za koju ne znas ni koliko ce contenta imati..

usporedbe sa wow,world of tanks i ostalim igrama, koje su vec dugo na trzistu i koju igraju stotine tisuca ljudi, ne stoje..s tim igrama tocno znas sta dobivas 

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 12:28 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Isplatilo, ne isplatilo...

Evo, ja sam igru pratio onako površno, i što sam gledao filmove mi nije bilo nešto.

Kad je vani bila open beta (koja praktički nije ni imala RPG dio uključen u sebi, tj. možda 10% istog) dobio sam onaj osjećaj, to je to, i svaki slobodni trenutak sam letio natrag igrati ju. To mi je bio trigger da napravim pre-order. Jesam pogriješio ili nisam to će se još vidjeti.

BTW, jeste po PvE dijelu očistili sve u open beti? Meni je falio po jedan telefon, po jedna aktovka, i gledam filmove od nekih drugih, vidim da su bili u zgradama u kojima ja uopće nisam bio. Vjerujem da će do lvl 30 contenta biti i više nego dovoljno, a onda tek počinje pravi dio, nafarmat opremu sa pravim statistikama!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
TomoR kaže...

Fallout 4 je SP igra. The Division je MP igra....

tim više, nemam ja više živaca igrat mp i trpit ispade balavurdije, kojekakve frustrirane likove, čekat satima ekipu da se konačno skupi pa im polovici mama nakon po ure ugasi komp, trolove, prevarante i ostalu šaroliku gamad

valjda to tako ide s godinama, postaneš mrzovoljni, probirljivi i netolerantni gejmer kojem svaka dlaka smeta 

ovako upalim neku sp igru, izigram koliko i kad mi odgovara, sejv gejm i vidimo se opet sutra, preksutra ili ako mi padne na pamet u tri ujutro, bez da mi itko diže živce

sama igra mi se sviđa na prvu, ali bojim se da je sp element tu tek reda radi

Fanu kaže...

pitanje je isplati li se dati 70€ za igru koja jos nije ni izasla i za koju ne znas ni koliko ce contenta imati..

jel mi pričamo o star citizenu ili.... 

17 godina
picajzla0707 kaže...

sama igra mi se sviđa na prvu, ali bojim se da je sp element tu tek reda radi

A koliko ti to imaš puno godina?

Koncept igre je da PvE možeš odraditi solo bez problema i/ili sa Matchmaking-om bez problema (radilo lijepo u beti).

DZ sam isto većinom odrađivao solo, iako sam povremeno naletio na OK ekipu (u samoj zoni, tu mi Matchmaking baš i nije dobro ispao), tako da čak i tu možeš "preživjeti".

12 godina
neaktivan

ja se nisam mogao odluciti koju verziju da uzmem, pa cu u tom slucaju uzeti obicnu te nakon kaj daju vise informacija o season passu/dlc onda cu vidjet dal uzeti ili ne.

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

Ja osobno bih pričekao jedno mjesec dana nakon izlaska pa onda uzeo, ne znam kako će izgledati na kraju. Možda bude i niža cijena ili bar istih ovih 38 €.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
milanji kaže...

Ja osobno bih pričekao jedno mjesec dana nakon izlaska pa onda uzeo, ne znam kako će izgledati na kraju. Možda bude i niža cijena ili bar istih ovih 38 €.

I onda te ovi HighRanked manijaci jebu ko sansku kozu 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Soldier977 kaže...
milanji kaže...

I onda te ovi HighRanked manijaci jebu ko sansku kozu 

To nema veze s vezom, ukoliko ti se igra igra na hardcore lvlu, uzmimo u obzir da su "highranked manijaci" hardcore, sustigneš ih kroz 2-3 tjedna kao u svakom MMOu.

I kome nije bitno imati sve otljučano u roku tjedan dana, mislim da je najbolje sačekat malo i vidit kako igra napreduje...

13 godina

Vjerojatno će bit kao što je kolega prije spomenuo podjela po ranku, 1-7, 8-15... tako da neće biti prevelike razlike kad kreneš

Pitanje, pošto nisam nikad preorder uzimao, dal se isplati kupit odmah gold verziju ili da uzmem običnu pa onda season pass ili dlc, jer ako uspoređujem s r6 siege ne isplati se kupovati gold ili?

Engage...
12 godina
TomoR kaže...

A koliko ti to imaš puno godina?

Koncept igre je da PvE možeš odraditi solo bez problema i/ili sa Matchmaking-om bez problema (radilo lijepo u beti).

DZ sam isto većinom odrađivao solo, iako sam povremeno naletio na OK ekipu (u samoj zoni, tu mi Matchmaking baš i nije dobro ispao), tako da čak i tu možeš "preživjeti".

za godine se na forumu ne pita

al eto - 42, što je u ovdašnjem prosjeku vjerojatno poprilično

ako bude pve solo igriva, bez da me hebe kako moram naći ekipu ako hoću malo jače oružje, onda super

takve mp igre su mi ok, pa čak povremeno i s dobrom ekipom odigrati, ali kad me prisiljava na mp jer do najzanimljivijih dijelova mape ili boljih komada opreme ne mogu u sp, onda je neću ni uzeti 

vidjet ćemo dakle, možda čak i probam, ali tek kad vidim da je solo gejming podržan kako spada

ne smeta me ni naletiti na jače od sebe i povremeno zaginuti ili povremeno krknut nekog, dapače

ali kad se nađu kamperi, pa nemereš danima negdje prismrditi jer njih pet čeka u zasjedi, onda mi to ide na živce

a najviše mi ide na živce, kako sam već rekao, kad me igra prisiljava na udruživanje

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 16:53 (picajzla0707).
17 godina
picajzla0707 kaže...

ako bude pve solo igriva, bez da me hebe kako moram naći ekipu ako hoću malo jače oružje, onda super

takve mp igre su mi ok, pa čak povremeno i s dobrom ekipom odigrati, ali kad me prisiljava na mp jer do najzanimljivijih dijelova mape ili boljih komada opreme ne mogu u sp, onda je neću ni uzeti 

vidjet ćemo dakle, možda čak i probam, ali tek kad vidim da je solo gejming podržan kako spada

Stariji sam od tebe 

Možemo napraviti klan: Stara kljusad!

12 godina
TomoR kaže...
picajzla0707 kaže...

Stariji sam od tebe 

Možemo napraviti klan: Stara kljusad!

hehe, može  

ali tek kad vidim kako će to izgledati kad izađe kompletna igra

17 godina

Evo, idemo se pripremat kao lik za igru?

Još uvijek se smiješim. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nije ti frka jer igru mozes igrati i bez Dark Zone, ili ako bas zelis odes pa vidis kakvo je stanje malo se zabavis i izadjes ili ak vidis da pristavci kampaju i smiju se fino ih posaljes u 3 krasne i odes u solo dio mape i igras misije na hard..

Ja sam igrao solo i igra unatoc svemu kaj sam imao problem s njom ima ono nesto kaj te gura da bi si odigrao jos malo i jos malo i jos i ode 5 sati a radis ujutro :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

evo i ja sam preorderao sad me zanima cd key dodje dan prije ili?
i hoce li igrica imati pre download opciju ili nista od toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Bit će preload par dana prije, a key ćeš dobiti na dan izlaska, koliko znam

Engage...
17 godina
tomislavivic kaže...

evo i ja sam preorderao sad me zanima cd key dodje dan prije ili?
i hoce li igrica imati pre download opciju ili nista od toga?

Izgleda da veliki dobavljači već praktički imaju kutije kod sebe:

Amazon shipping physical copies on March 4th

Gamesplanet will send out the Keys on Friday Night!

Tako da je moguće da će key reselleri početi slati ključeve u petak, ali valjda najkasnije u ponedjeljak.

Osobno se nadam da će i pre-load započeti preko vikenda.

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Tako da je moguće da će key reselleri početi slati ključeve u petak, ali valjda najkasnije u ponedjeljak.

pa preload ako ne naprave preko vikenda imat će crash test u utorak. kad se jedno milijun ljudi pokuša loginat odjednom, ddos.

17 godina
ranko091 kaže...
TomoR kaže...

pa preload ako ne naprave preko vikenda imat će crash test u utorak. kad se jedno milijun ljudi pokuša loginat odjednom, ddos.

Pa s obzirom da je za betu pre-load počeo 2-3 dana prije, ja se nadam da će full igra imati pre-load bar 5 dana prije, ali nikad se ne zna.

Također sam bio ugodno iznenađen brzinom skidanja i stabilnošću servera, što recimo kod EA, pa čak i Steam-a nije baš uvijek slučaj kada izađe neki novi AAA naslov.

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
O kakvim serverima pricate? Pa kaj nije to sp coop igra?
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sale_ds kaže...
O kakvim serverima pricate? Pa kaj nije to sp coop igra?

...

U Dark Zone koji je PvPvE, za sada ide 24 igrača. Sve "SP" misije možeš odrađivati i u grupi (koju sam složiš) ili koristiš Matchmaking unutar igre.

Ukratko, nije MMO, ali je recimo MP RPG.

14 godina

Kak je situacija s kupovinom?

Ak ste negdje izmedju, oznacite onog koji vas vise vuce

17 Vec sam narucuo/sad cu
1 Cekam izlazak, pa onda odlucim
3 Cekam koji tjedan, pa odlucim
3 Ne tako skoro/na akciji
4 Vjerojatno ne
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

U Dark Zone koji je PvPvE, za sada ide 24 igrača.

.

pojasni malo? 24 igrača? to je nešto fiksno? privremeno? kako ja to nisam nigdje pročitao?

ja sam imao predođbu da će to bit kaos u DZ, ne 24 igrača na 1km kvadratni.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice