Znači komp je ovaj iz Moj PC. Moj brat traži neku FPS igru koja ima dobru grafiku i koja će dobro raditi na toj konfi. Hvala unaprijed....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Brat ti puno traži.
Brat ti puno traži.
Tražili smo i on i ja ali smo našli jako malo i večina mu se ne sviđa
Call of duty? Modern warfare će radit sigurno.
Bez laga?
Na maksimalnih 150MB preostale radne memorije koju win ne pojede, na virtualnoj?
Nebih rekao.
Pa to su sistemski zahtjevi
* CPU: Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 processor or better
* RAM: 2 GB
* HDD: 16 GB free disk space
* Graphics: 256 MB card with shader model 3
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c
Ako je meni radio na Athlonu 64 3000+ 1.8ghz 512mb rama, i neka stara grafička. Ne vidim razloga da ne radi kod tebe.
Ako je meni radio na Athlonu 64 3000+ 1.8ghz 512mb rama, i neka stara grafička. Ne vidim razloga da ne radi kod tebe.
Jel laggalo?
Ne.
I govorim o prvom Modern warfaru čiji su zahtjevi:
System requirements
CPU: Intel Pentium 4 2.4 GHz or AMD Athlon 64 2800+ processor or any 1.8 GHz Dual Core Processor or better supported
RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
Ja imam athlon 3500 i sve radi savršeno (tj. sad ne radi valjda nešt crklo.)
lol na cijelu temu.
trebala je ionako biti prebačena na sticky-e slične tematike tipa 'preporuka igara za vaše računalo'.
Ne.
I govorim o prvom Modern warfaru čiji su zahtjevi:
System requirements
CPU: Intel Pentium 4 2.4 GHz or AMD Athlon 64 2800+ processor or any 1.8 GHz Dual Core Processor or better supported
RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
http://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty_4:_Modern_Warfare
Aha na taj misliš,taj ima doma
half life2, far cry...?
Battlefield 2, Battlefield 2142, Half Life 2, HL2 DM, Team Fortress 2, Unreal Tournament 99, Unreal Tournament 2004, Quake Arena 3. Call of Duty 2, Call Of Duty 4, Counterstrike Source, SWAT 4...
Ima još puno trebao si reći kakvu vrstu pucačine SP ili MP. Sci-fi, realne, arkadne, između arkadno-realne....
BTW ako se tvom bratu ne sviđa ni jedna od gore navedenih e onda za njega nisu pucačine.
Single player ili multi player
Battlefield 2, Battlefield 2142, Half Life 2, HL2 DM, Team Fortress 2, Unreal Tournament 99, Unreal Tournament 2004, Quake Arena 3. Call of Duty 2, Call Of Duty 4, Counterstrike Source, SWAT 4...
Ima još puno trebao si reći kakvu vrstu pucačine SP ili MP. Sci-fi, realne, arkadne, između arkadno-realne....
BTW ako se tvom bratu ne sviđa ni jedna od gore navedenih e onda za njega nisu pucačine.
Sviđaju ju mu se
ajde vidi ovdje mozda nades nesto http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fpsopedia-svi-fps-ovi-2000-godine-do-danas/37366.aspx