Imam cudan problem... nakon sta pobjegnem od sestre, onda se odklizem po onom kosom krovu, malo skacem po krovovima i na kraju neki policajci izadju iz lifta, ja ih zaobidjem i udjem u lift, loada se kao da idem na novi nivo, ali me vrati na taj dio, prije onog velkog klizanja... jel zna netko sta bi to moglo biti?
imam i ja problem:
pokrenem ME i pojavi se splash screen i onda bude ono ''don't send''.
@ svi oni kojima izbacuje u Menu dok se voze liftom
Skinite crackfix od reloadeda, reinstalirajte igru ako imate ikakav patch, zatim zakeljite crackfix umjesto original .exe fajla u "Binaries" folderu... Piše na TPB-u da crackfix radi samo s nepečanom verzijom...
@ svi oni kojima izbacuje u Menu dok se voze liftom
Skinite crackfix od reloadeda, reinstalirajte igru ako imate ikakav patch, zatim zakeljite crackfix umjesto original .exe fajla u "Binaries" folderu... Piše na TPB-u da crackfix radi samo s nepečanom verzijom...
Hebote jos nisam prosao igricu, nemrem ju na windows 7 instalirat, pa ce morat pricekat koji mjesec.
Igrica je valjda jedno od najboljih izdanja EA-a u zadnje vrijeme. Donosi osvježenje i nije poluproizvod kako to obično biva s EA-ovim novim i revolucionarnim projektima...
Posebno bih istaknuo oduševljenje izvrsnom arhitekturom i ultra-modernističkim izgledom zgrada, okoliša, a na kraju i cijele igrice. Dizajn je stvarno za čistu peticu i ovdje me EA stvarno oduševio!
Gameplay je također izvrstan. Nema nadrealnih skokova ili inih Matrix fora. Siguran sam da bi neki istrenirani čovjek također mogao raditi iste stvari koje i Faith radi, čak i skakanje sa zgrade na zgradu... Sviđa mi se to što nema reloada na oružju pošto Faith uzima samo gun, a municiju ostavlja na ošamućenom/mrtvom policajcu, obično se u FPS-ovima municija dobiva "gratis" uz gun iako za vađenje municije s protivnika treba barem 5 sekundi.
Također mi se sviđaju i male zagonetke na nekim nivoima tipa na jednom nivou trebalo mi je barem 15 min da shvatim kako doći do željenog mjesta.
Priča je također vrlo maštovita samo što je kratka i površna. Ima dobru podlogu, ali je površno izvedena i brzo ispričana, bez intriga ili prevrata...
Sve u svemu, Mirrors Edge je igrica koja je vrijedna poštovanja i koja će zasigurno biti poznata još mjesecima, možda i godinama. Ogromno iznenađenje, sasvim novi engine, najljepši okoliš koji sam ikada vidio i izvrsna optimiziranost - ja sa 7600GT mogu igrati na medium i na 1024x768 :D
Nisam mislio da ću ovo ikada reći (nakon NFS Carbona), ali, BRAVO EA!
Igrica je valjda....
...na kraju i cijele igrice...
....Mirrors Edge je igrica....
Igrica je valjda....
...na kraju i cijele igrice...
....Mirrors Edge je igrica....
Ma i ja mislim da ne treba govorit IGRICE, ali ako neko tako nesto napise, nemora se odmah drvlje i kamenje na njega.
dobro dosta offtopic razgovora
evo pitanje jel tko probo igrat sa gamepadom xD tj. jel uspio ikako namjestit da bude igrivo jer ja sam probo igrat
jednostavno nemoguca misija.
pa nisam probao sa gamepadom al šta ti vrijedi ako se nisi naučio,oni na konzolama to razvaljuju,nije ti ovo PoP pa da je lako sa gamepadom,ovo je stvoreno za tipkovnicu i miš...
Koje tipke moram stisnuti na onom levelu kad me onaj stari ide sa onom palicom opalit, pa kad me opali baci me sa zgrade , misija se zove DEFEAT ROPEBURN.
ako je to ono sta mislim da je, trebas desnim klikom misa na vrijeme oduzeti palicu liku(cim zamahne ili tako nekako)
Meni osobno jedna od najboljih igrica koje sam ikad igrao. Sviđa mi se to što nema toliko krvoprolića itd...
Jedini problem je to što je dosta kratka...
Edit: Ja sam skinuo TOED-ovu verziju sa 1.1 patchem i sve mi radi savršeno...
ako je to ono sta mislim da je, trebas desnim klikom misa na vrijeme oduzeti palicu liku(cim zamahne ili tako nekako)
Može li mi netko uplodati ili dati odakle da skinem save game jer sam svoga izbrisao kad sam reinstalirao windowse, a ono što sam našao po netu ne vrijedi.
evo ja jučer instlirao i malo igrao te onda naišao na bug pa stavio patch pa sve radi. malo igram story mode, pa otiđem na race i tamo usporedim rezultate na internetu.
dobro dosta offtopic razgovora
evo pitanje jel tko probo igrat sa gamepadom xD tj. jel uspio ikako namjestit da bude igrivo jer ja sam probo igrat
jednostavno nemoguca misija.
Imam problem u vezi ove igre.
Tj. igro ju oko 20 min. i neče mi iči dalje, to je na početku kada je fait bježala iz zgrade u kojoj je ubijen onaj kandidat za guvernera. E sad ja zavšim tu misiju i pobjegnem onim specijalcina u dizalo, i izađe mi u meni od igre i opet mi nastavi od zgrade onog guvernera.
HELP!!!
Igra mi je stvarno dobra i zelio bi ju stvarno završiti.
AK netko zna hvala.
Eto samo da stavim link igre koju osobno zeljno iscekujem, pogledajte ako vec niste :D
igra li tko race mode na netu tako da ga mogu staviti pod friendse?
Eto samo da stavim link igre koju osobno zeljno iscekujem, pogledajte ako vec niste :D

Mene ta igra već pomalo živcira . Ima recenziju u svakom broju Buga , a neke ostale igrice , neke su čak i bolje , ne mogu naći svoje mjesto u Bugu .
Mene ta igra već pomalo živcira . Ima recenziju u svakom broju Buga , a neke ostale igrice , neke su čak i bolje , ne mogu naći svoje mjesto u Bugu .
Najljepse zahvaljujem za pomoc iz Mirror's Edge, lift me izludio. Svaka cast kolega!