Mirror's Edge

poruka: 179
|
čitano: 27.706
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mirror's Edge

Imam cudan problem... nakon sta pobjegnem od sestre, onda se odklizem po onom kosom krovu, malo skacem po krovovima i na kraju neki policajci izadju iz lifta, ja ih zaobidjem i udjem u lift, loada se kao da idem na novi nivo, ali  me vrati na taj dio, prije onog velkog klizanja... jel zna netko sta bi to moglo biti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

imam i ja problem:

pokrenem ME i pojavi se splash screen i onda bude ono ''don't send''.

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

@ svi oni kojima izbacuje u Menu dok se voze liftom

Skinite crackfix od reloadeda, reinstalirajte igru ako imate ikakav patch, zatim zakeljite crackfix umjesto original .exe fajla u "Binaries" folderu... Piše na TPB-u da crackfix radi samo s nepečanom verzijom...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mirror's Edge
i_rambo_plache kaže...

@ svi oni kojima izbacuje u Menu dok se voze liftom

Skinite crackfix od reloadeda, reinstalirajte igru ako imate ikakav patch, zatim zakeljite crackfix umjesto original .exe fajla u "Binaries" folderu... Piše na TPB-u da crackfix radi samo s nepečanom verzijom...

skinuo sam crack fix i stavio ga, ali sad mi nece ni uci u igru... Napravio sam ovo sto si rekao, ali je nisam reinstalirao jer nisam stavljao nikakve patcheve
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...
 skinuo sam crack fix i stavio ga, ali sad mi nece ni uci u igru... Napravio sam ovo sto si rekao, ali je nisam reinstalirao jer nisam stavljao nikakve patcheve
 E pa treba imati čistu igru. Skini crack fix od Reloadeda (ne znam dal i postoji neki drugi). I reinstaliraj i crackaj samo s crackfixom.
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Evo malo screenshotova od mene:

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mirror's Edge

Hebote jos nisam prosao igricu, nemrem ju na windows 7 instalirat, pa ce morat pricekat koji mjesec.

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(250,237)- 3D(800,781) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x64
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Igrica je valjda jedno od najboljih izdanja EA-a u zadnje vrijeme. Donosi osvježenje i nije poluproizvod kako to obično biva s EA-ovim novim i revolucionarnim projektima...

Posebno bih istaknuo oduševljenje izvrsnom arhitekturom i ultra-modernističkim izgledom zgrada, okoliša, a na kraju i cijele igrice. Dizajn je stvarno za čistu peticu i ovdje me EA stvarno oduševio!

Gameplay je također izvrstan. Nema nadrealnih skokova ili inih Matrix fora. Siguran sam da bi neki istrenirani čovjek također mogao raditi iste stvari koje i Faith radi, čak i skakanje sa zgrade na zgradu... Sviđa mi se to što nema reloada na oružju pošto Faith uzima samo gun, a municiju ostavlja na ošamućenom/mrtvom policajcu, obično se u FPS-ovima municija dobiva "gratis" uz gun iako za vađenje municije s protivnika treba barem 5 sekundi.

Također mi se sviđaju i male zagonetke na nekim nivoima tipa na jednom nivou trebalo mi je barem 15 min da shvatim kako doći do željenog mjesta.

Priča je također vrlo maštovita samo što je kratka i površna. Ima dobru podlogu, ali je površno izvedena i brzo ispričana, bez intriga ili prevrata...

Sve u svemu, Mirrors Edge je igrica koja je vrijedna poštovanja i koja će zasigurno biti poznata još mjesecima, možda i godinama. Ogromno iznenađenje, sasvim novi engine, najljepši okoliš koji sam ikada vidio i izvrsna optimiziranost - ja sa 7600GT mogu igrati na medium i na 1024x768 :D

Nisam mislio da ću ovo ikada reći (nakon NFS Carbona), ali, BRAVO EA!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
i_rambo_plache kaže...

Igrica je valjda....

...na kraju i cijele igrice...

....Mirrors Edge je igrica....

reć ću samo smrt igricama...
ili sam pogledaj http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-osobnog-stava/smrt-igricama/412.aspx
2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 20:16 (zvons).
17 godina
neaktivan
zvons kaže...
i_rambo_plache kaže...

Igrica je valjda....

...na kraju i cijele igrice...

....Mirrors Edge je igrica....

reć ću samo smrt igricama...
ili sam pogledaj http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-osobnog-stava/smrt-igricama/412.aspx
Daj vise prestanite s tim glupostima "Smrt igricama"! Bilo je zanimljivo prvih mjesec-dva, ali sad je vec stvarno postalo dosadno i beskorisno! Nek svako pise kak oce! 
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Assassin kaže...
Daj vise prestanite s tim glupostima "Smrt igricama"! Bilo je zanimljivo prvih mjesec-dva, ali sad je vec stvarno postalo dosadno i beskorisno! Nek svako pise kak oce! 
Nije bas tako, stvar je kulture (a ovdje se svi kakti volimo smatrat nekim gejmerima). Kao da akademik za "Rat i mir" kaze da je to zgodna knjižica... Malo napuhana usporedba, priznajem hehe, ali docarava stvari :p
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Ma i ja mislim da ne treba govorit IGRICE, ali ako neko tako nesto napise, nemora se odmah drvlje i kamenje na njega.

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pixidar kaže...
Kao da akademik za "Rat i mir" kaze da je to zgodna knjižica...

He he, jako dobra usporedba.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

dobro dosta offtopic razgovora

evo pitanje jel tko probo igrat sa gamepadom xD tj. jel uspio ikako namjestit da bude igrivo jer ja sam probo igrat

jednostavno nemoguca misija.

0 0 hvala 0
16 godina
Mirror's Edge

pa nisam probao sa gamepadom al šta ti vrijedi ako se nisi naučio,oni na konzolama to razvaljuju,nije ti ovo PoP pa da je lako sa gamepadom,ovo je stvoreno za tipkovnicu i miš...

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Koje tipke moram stisnuti na onom levelu kad me onaj stari ide sa onom palicom opalit, pa kad me opali baci me sa zgrade  , misija se zove  DEFEAT ROPEBURN.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 12:47 (davorin).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mirror's Edge

ako je to ono sta mislim da je, trebas desnim klikom misa na vrijeme oduzeti palicu liku(cim zamahne ili tako nekako)

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Meni osobno jedna od najboljih igrica koje sam ikad igrao. Sviđa mi se to što nema toliko krvoprolića itd...
Jedini problem je to što je dosta kratka...

Edit: Ja sam skinuo TOED-ovu verziju sa 1.1 patchem i sve mi radi savršeno...

Intel Quad core q6600 4x2.44 GHz , 4gb RAM , nVidia GeForce 8600gts 512mb , Asus P5N32 SLI-Premium , Asus 400W
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 15:20 (Daymyen).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

ako je to ono sta mislim da je, trebas desnim klikom misa na vrijeme oduzeti palicu liku(cim zamahne ili tako nekako)

Da, kod te misije osobito je to bitno, ali inače kad u borbi oružje protivnika pocrveni, onda desni klik da mu se to oduzme i da ga se svlada. Najbolje je "usporiti" vrijeme da se to pogodi.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Može li mi netko uplodati ili dati odakle da skinem save game jer sam svoga izbrisao kad sam reinstalirao windowse, a ono što sam našao po netu ne vrijedi.

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

evo ja jučer instlirao i malo igrao te onda naišao na bug pa stavio patch pa sve radi. malo igram story mode, pa otiđem na race i tamo usporedim rezultate na internetu.

AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sivi kaže...

dobro dosta offtopic razgovora

evo pitanje jel tko probo igrat sa gamepadom xD tj. jel uspio ikako namjestit da bude igrivo jer ja sam probo igrat

jednostavno nemoguca misija.

znači po tvome je igra kada se igra tipkovnicom? evo, ja igram tipkovnicom, nisam ništa mijenjao (niti ne planiram) pa sam se odma priviknuo i sada mi predivno ide. nekako mi se čini da igranje tipkovnicom je puno jednostavnije nego s gamepadom.
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
16 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Imam problem u vezi ove igre.

Tj. igro ju oko 20 min. i neče mi iči dalje, to je na početku kada je fait bježala iz zgrade u kojoj je ubijen onaj kandidat za guvernera. E sad ja zavšim tu misiju i pobjegnem onim specijalcina u dizalo, i izađe mi u meni od igre i opet mi nastavi od zgrade onog guvernera.

HELP!!!

Igra mi je stvarno dobra i zelio bi ju stvarno završiti.

AK netko zna hvala.

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PsychoticBaklava kaže...

Eto samo da stavim link igre koju osobno zeljno iscekujem, pogledajte ako vec niste :D

http://www.truveo.com/Mirror39s-Edge-Demo/id/185355866

igra je recenzirana u pretproslom broju GamePlay-a (hrvatski magazin) i igra je dobra, ali ima i trik za trece lice sto pokazuje kako ljudi glupo naprave igru
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

igra li tko race mode na netu tako da ga mogu staviti pod friendse?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bes7 kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Eto samo da stavim link igre koju osobno zeljno iscekujem, pogledajte ako vec niste :D

igra je recenzirana u pretproslom broju GamePlay-a (hrvatski magazin) i igra je dobra, ali ima i trik za trece lice sto pokazuje kako ljudi glupo naprave igru
  Pa koliko znam igra je i posebna zbog toga sto je u prvom licu..ne razumijem sto mislis pod time ''glupo naprave igru'', igra nije predvidjena za igranje iz treceg lica - drugim rijecima, ko ti kriv sto si zavirio iza zastoraBelji se
Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
17 godina
neaktivan
Bes7 kaže...
PsychoticBaklava kaže...

To trece lice se vjerojatno koristilo za debugiranje, pa ga nisu maknuli! Vecina igra ima takve stvari, i obicno su sifre te koje ih otkljucavaju (god mode, flying, invisible.....). Sve to se koristi za debugiranje. 
16 godina

Mene ta igra već pomalo živcira . Ima recenziju u svakom broju Buga , a neke ostale igrice , neke su čak i bolje , ne mogu naći svoje mjesto u Bugu .

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
emerik kaže...

Mene ta igra već pomalo živcira . Ima recenziju u svakom broju Buga , a neke ostale igrice , neke su čak i bolje , ne mogu naći svoje mjesto u Bugu .

pa da nije dobra nebi bila toliko spominjana... uz Burnout Paradise mislim da je ovo bio pogodak od EA-a
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
16 godina

Najljepse zahvaljujem za pomoc iz Mirror's Edge, lift me izludio. Svaka cast kolega!

Meda
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice