Krešo, I got damn stuck in your mine labyrinth. Get me outta here! I got in Mine #1
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Krešo, I got damn stuck in your mine labyrinth. Get me outta here! I got in Mine #1
E sorry....zaboravio sam izać
Samo prati RED STONE BAKLjE do izlaza
E sorry....zaboravio sam izać
Samo prati RED STONE BAKLjE do izlaza
Ne, nego sam ja ušao, ti si bio vani, kod onog vodopada. Pratim ja njih, ali se još više izgubim. Mah, izašao sam :D
Ima neko server?
jel mogu nekako besplatno igrat igru molim vas treba mi odgovor brzo hvala unaprjed
jel mogu nekako besplatno igrat igru molim vas treba mi odgovor brzo hvala unaprjed
BTW skini ove postavke, a ne one u tutorialu jer su one starije
hvala samo mi je to trebalo jer vidio sam taj tutorial ali tamo vise nema tih postavki
hvala jos jednom
hvala samo mi je to trebalo jer vidio sam taj tutorial ali tamo vise nema tih postavki
hvala jos jednom
još samo jedno pitanje možeš li kojim slučajem napravit video kako se to radi po tim koracima jer nisam bas jako dobar u tome (bilo tko ako može) ako ne nema veze ali stvarno želim igrat igricu
još samo jedno pitanje možeš li kojim slučajem napravit video kako se to radi po tim koracima jer nisam bas jako dobar u tome (bilo tko ako može) ako ne nema veze ali stvarno želim igrat igricu
sad baš i ne mogu napravit video a ni sutra jer sam poprilično zauzet, ali sve sam pojednostavio da ne može bit jednostavnije
samo polako pročitaj korake i radi sve kako piše
nije mi jasan ovaj 3 korak
nije mi jasan ovaj 3 korak
pa postavke su zapakirane kao .zip ili .rar i samo ih raspakiraš sa nekim programom....
instaliraj 7-zip i onda desni klik na taj zapakirani file i odaberi "Raspakiraj ovdje..." iliti "Extract here..."
znam da sam jako dosadan al kaj onda sa tim??
znam da sam jako dosadan al kaj onda sa tim??
sa programom ili sa postavkama
program si možeš ostavit ili deinstalirat ali ja bi ga ostavio na tvom mjestu
a sa postavke sve ostalo piše u tutorial-u
Ja ću kupit ovu igru jer je fenomenalna. Stvarno je odlična ideja. Nije još jedan COD u nizu gdje se samo trči kao po trkaćoj stazi i ubija. Ovo je igra! I stvarno mislim da se isplati dat jer je čovjek pošten i marljiv. Inače nikad ne čitam onaj copyright (EULA) jer ima i po 100 stranica, a ovdje je čovjek sve naveo u 4 odlomka. Svaka čast!
e napravio sam sve po tutorial-u i to točno ali mi je onda kad stisnem log in pa play offline mi je samo crni prozor zasto???
- Kliknite na LOGIN
- Ako vam pokaže da ne možete igrati online kliknite naPlay Offline
citiram tvoj tutorial
- Kliknite na LOGIN
- Ako vam pokaže da ne možete igrati online kliknite naPlay Offline
citiram tvoj tutorial
a jesi išta mijenjao u login-u tj. username i password....ako nisi onda je do postavki
ajd pričekaj da nađem linkove za download postavki
nisam al mi nije nista ni pisalo
onda je do postavki....trebalo je pisati pod username Scruffy_Puppy ili tak nešto....aj pričekaj da nađem link jer imam ih tonu na FTP account-u
onda je do postavki....trebalo je pisati pod username Scruffy_Puppy ili tak nešto....aj pričekaj da nađem link jer imam ih tonu na FTP account-u
moguce da je do kompa, frendu nikako neradi na kompu, nema nikakvog logina, al mu na laptopu radi sasvim normalno
moguce da je do kompa, frendu nikako neradi na kompu, nema nikakvog logina, al mu na laptopu radi sasvim normalno
nadam se da nije
Bad video card drivers!
-----------------------
Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers.
--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 --------
Generated 04.01.11. 14:53
Minecraft: Minecraft Alpha v1.2.2
Java: 1.6.0_23, Sun Microsystems Inc.
VM: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Sun Microsystems Inc.
LWJGL: 2.4.2
[failed to get system properties (java.lang.NullPointerException)]
org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765)
at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:201)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:563)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
--- END ERROR REPORT ba7b169 ----------
to mi pise i nema nikakvog username-a
jel to radi kompjutera ili??
Piše da je do grafičke....dakle ili je do drivera od grafe ili ti grafa ne podržava Open GL
a ni meni ne piše ništa na login-u pa radi...samo klikni login pa onda se pokaže ono dugme play offline
pa kad to stisnem onda mi dođe taj error
pa kad to stisnem onda mi dođe taj error
koja ti je grafička?
Proizvođač i model...ako ne znaš koja je onda skini ovaj program i pogledaj