League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.579.854
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
RE: League Of Legends
puls4R kaže...

Ajde molim vas, ekipa ako ste danas tokom veceri slobodni da jednu normalnu 5v5 bacimo.. po mogucnosti da ste 20-30lvl

nick mi je weirdek

ja sam 20 taman ali trenutno jednu igram tek za po sata tak nes

17 godina
League Of Legends

D3ViiL pa ko hoce nek me doda, ko nece i nemora. Cool

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

eu ili us

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
puls4R kaže...

Ajde molim vas, ekipa ako ste danas tokom veceri slobodni da jednu normalnu 5v5 bacimo.. po mogucnosti da ste 20-30lvl

nick mi je weirdek

E njube dis nestao :D Rasturili smo ih ko p***e :D nisi nam ni trebao Cool I sljedeci put kad kazes nes protiv vlada eo ti slika i na kraju kako izgleda toBelji se massive pwnag :D

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
puls4R kaže...

nick mi je weirdek

E njube dis nestao :D Rasturili smo ih ko p***e :D nisi nam ni trebao Cool I sljedeci put kad kazes nes protiv vlada eo ti slika i na kraju kako izgleda toBelji se massive pwnag :D

E sry hebeni bnet mi je puko -.-" ma znao sam ja da cete dobit.. haha

15 godina
puls4R kaže...
Keiichi kaže...
puls4R kaže...

nick mi je weirdek

E sry hebeni bnet mi je puko -.-" ma znao sam ja da cete dobit.. haha

holy kako si 20 stackova nabavio O.o

17 godina
hari85 kaže...

holy kako si 20 stackova nabavio O.o

Kako ne :D Pa vlado je kao rođen za stekove :D od ultija pokupis assist il koji kill ako netko pobjegne, a q ti je kao rođen za KS :) onaj pool osobno koristim za spasavanje guzice kad me vijaju i to i zhonyas su mi u ovoj rundi tako spasili zivot jedno 5 puta... Moroni se samo fokusirali na mene :D i onda prvo ih izbjegnem poolom i ostetim udaljim se oni me vijaju kad me stignu ukljucim zhonyu i taman te 2 sec mi poolu prodze CD ... ukljucim ghost odem u pool s 100 - 200 hpa ako ne i manje a ekipa ih dovrsi do kraja dok se ja udaljim u sigurnost turreta :D ...

Vecina killova je bila kad sam ulovio nekog samog na mapi ili kad im je failao gank pa sam pravio i triple kill :D

Fascinantno je da su svi bili lvl 30 s 250 i vise  pobjeda jedino je njihov vlad bio lvl 27 s 140 pobjeda :S a u mom timu su lvl 25 vecinom bili :S

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 14:41 (Keiichi).
16 godina
neaktivan

Jeli vama radi LoL

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako sam se malo bolje upozno s igricom sve mi se vise svida Ashe stvarno je predobar champion.A jel valja ovaj build za nju:Beserk graves,Last wishper,malady,infinty edge,blood thirster i mozda jos wargons armor za health.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
scarface797 kaže...

Kako sam se malo bolje upozno s igricom sve mi se vise svida Ashe stvarno je predobar champion.A jel valja ovaj build za nju:Beserk graves,Last wishper,malady,infinty edge,blood thirster i mozda jos wargons armor za health.Hvala

ja njoj uzimam bootse lvl3

phantom dancer

infinity edge bloodthirster

i banshee veil

xDDD
17 godina
protjeran
League Of Legends

Ja zadnje 2 s sivir igram

Late game je brutalna. 390 attack damage, attackspeed 1.85. Move speed oko 435...i njezin W spell u kombinaciji s Q spellom je BRUTALA!!!!!!!

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doxy kaže...

Ja zadnje 2 s sivir igram

Late game je brutalna. 390 attack damage, attackspeed 1.85. Move speed oko 435...i njezin W spell u kombinaciji s Q spellom je BRUTALA!!!!!!!

Nabaci build.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
15 godina
neaktivan
League Of Legends

odlucio sam vise NE igrat LoL, zato prodajem ili mjenjam za neki CD-key ukoliko nitko neda dobru ponudu u roku od 30dana dajem acc za mukte

acc je na americkom serveru, ima oko 2k odigranih gejmova, 48 championa, 3 rune page, oko 140 runa, 3 skina

za info posaljite mi PM, da mozemo dalje razgovarat preko voice chata, i da vam posaljem slikice il sta vec trebate

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
danfa123 kaže...
scarface797 kaže...

ja njoj uzimam bootse lvl3

phantom dancer

infinity edge bloodthirster

i banshee veil

Probaj ovo:

Počni sa longsword i hp pot. idi na brutalizer,berserkerse te odmah na Infinity edge.

Nakon toga odi na Last Whisper te stalno kupuj potione za critical strike. Zatim kupi Phantom dancer i ako igra duže potraje,Bloodthirster.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
15 godina
protjeran

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

hajte hoce li ko igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ova igra je shit nad shitovima igrao sam 5minuta i odmah sam zbrisal

17 godina
Tinča14 kaže...

Sva sreća da si extra pro pa da ti je 5 minuta dosta da potpuno procijeniš ovakvu igru i sve likove i njezine aspekte. Izlanuo se

BUG je IT biblija!
17 godina
Tinča14 kaže...

Unimatrix 007 kaže...

Sva sreća da si extra pro pa da ti je 5 minuta dosta da potpuno procijeniš ovakvu igru i sve likove i njezine aspekte. Izlanuo se

Brisanjem je ucinio ustvari svima nama uslugu jer nam ovakvi ni netrebaju Cool

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 22:17 (D3ViL).
15 godina
D3ViL kaže...
Tinča14 kaže...

Unimatrix 007 kaže...

Brisanjem je ucinio ustvari svima nama uslugu jer nam ovakvi ni netrebaju Cool

QFT

17 godina
League Of Legends

Ovakvi su najjači, koji failovi....dođe na temu, izvali glupost i ode....

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

tinca14- vam to govori sto?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
killer4987 kaže...

apsolutno nis :S nesto vezano uz igru il ? provjerio sam da nije ime igraca na EU il Us serveru al napise da ne postoji user :D

15 godina
killer4987 kaže...

14 godina ?

16 godina
protjeran
League Of Legends

vrlo vjerovatno

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

kakav build za mordea mozda da imate

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hari85 kaže...

kakav build za mordea mozda da imate

Pa samo ga buildaj kao tenka, ali preporučam Rylai's Crystal Scepter da imaš CC koji je jedini nedostatak na Mordeu. A usporenje s trećim skillom svako malo je super, plus usporenje s ultijem.

BUG je IT biblija!
15 godina
neaktivan
cooga kaže...

odlucio sam vise NE igrat LoL, zato prodajem ili mjenjam za neki CD-key ukoliko nitko neda dobru ponudu u roku od 30dana dajem acc za mukte

acc je na americkom serveru, ima oko 2k odigranih gejmova, 48 championa, 3 rune page, oko 140 runa, 3 skina

za info posaljite mi PM, da mozemo dalje razgovarat preko voice chata, i da vam posaljem slikice il sta vec trebate

Imas 2k odigranih gejmova? to onda igras od bete redovito ? :D

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Za mordea je ovaj bulid dobar zaci ides boots of switnees,spirit visage,armogns armor,3 sunfire cape i kasnije ako igra potraje prodaj spirit visage  i kupi opet zavisi protvi koga igras kupis jedan od ovih  armora:,thornmali,force of nature ili guardian angel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
scarface797 kaže...

Za mordea je ovaj bulid dobar zaci ides boots of switnees,spirit visage,armogns armor,3 sunfire cape i kasnije ako igra potraje prodaj spirit visage  i kupi opet zavisi protvi koga igras kupis jedan od ovih  armora:,thornmali,force of nature ili guardian angel.

warmogs Oo moj je build bolji od toga duplo

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice