League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.416.665
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
null kaže...
Cobanac kaže...

Nekuzim zasto tako malo IPa dobivam?

Odigram, score mi negdje 27 4 11, pobijedimo i dobijem 94 Ip Mršti se

da ti bilo kakav skor imas a pobijedis, dobijes izmedju 90-100 ip, to se tako dobiva da odigras puno game-ova, time da nesto naucis, a onda si mores i dobre stvari kupit ;)

Prije bi rekao da oni zele da sam uplatis 5,10,15 itd eurica i kupis heroja nego da naucis nesto :)

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
neaktivan

tocno tako pa sta njih briga da li ti znas dobro igrat ili ne

15 godina
neaktivan
League Of Legends

ajde bar napokon nije server busy i nema laga. Moze se igrat!!!

Bring It On!

0 0 hvala 0
16 godina
StarliteDecay kaže...

ša server za nas nikad nije buzi gore ,dole,lijevo,desno,gore,gore,dole,dole

18 godina
hari85 kaže...
StarliteDecay kaže...

Ajd prestani se pres3ravat, jučer si čuo za tu foru....

BUG je IT biblija!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

nema 5vs 5 opcije samo twisted treeline vec jedno sat i pol :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jerac44 kaže...

ja vidim 5v5

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
18 godina
League Of Legends

LOL, kakav sam ja majmun, ee, trebalo mi da potrosim 6300 IP na Kow'Maw da skuzim da nije za mene, i da opcenito ranged mi ne pasu. Sa rammusom, garenom sam uvijek dobra potpora u ekipi, a biti carry mi nije vazno, jer sam sa pomirio da nisam bas maher u ovoj igri. Kupio si xina sad, i rasturam s njim. xD

Neznam sto radim krivo sa kog maw. Dobijem dobar build, i na pocetku uvijek par killova bez deatha, al poslije u group fightima krepam previse i ne napravim nesto koristi, uvijek isto. Jednostavno mi ranged ne pase. Uvijek se preblizim previse, makar znam da ne smijem, al se uvijek zaje...   tak. xD

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 16:46 (tommy2103).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
null kaže...
jerac44 kaže...

ja vidim 5v5

:s meni jos nema .... :S

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Do maloprije nisam znao o cemu govorite dok se bunite na lag VičeMršti se

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

meni nije lagg ali puno ljudi ima skroz slabe kompove cekam po 5 minuta zbog njih 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
StarliteDecay kaže...

znam ja za to, al zadnja 2 dana je bil busy i makar ja "upadnem" šteka sve. to sam htjela rec. ;)

Bring It On!
15 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

LOL, kakav sam ja majmun, ee, trebalo mi da potrosim 6300 IP na Kow'Maw da skuzim da nije za mene, i da opcenito ranged mi ne pasu. Sa rammusom, garenom sam uvijek dobra potpora u ekipi, a biti carry mi nije vazno, jer sam sa pomirio da nisam bas maher u ovoj igri. Kupio si xina sad, i rasturam s njim. xD

Neznam sto radim krivo sa kog maw. Dobijem dobar build, i na pocetku uvijek par killova bez deatha, al poslije u group fightima krepam previse i ne napravim nesto koristi, uvijek isto. Jednostavno mi ranged ne pase. Uvijek se preblizim previse, makar znam da ne smijem, al se uvijek zaje...   tak. xD

zato ja imam Ashe i Sivir! svaka kosta 450ip, a nekad mi se potrefi da igram katastrofa a nekad fenomenalno, ovisi to i o ekipi, mojoj i protivnickoj.

Bring It On!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja imam oko 15-ak kupljenih heroja :D trebo sam bit pametan pa uzet 4-5 ali dobrih, sad imam pun k njih, a samo 3-4 mi bas pasu..

Evo danas kupio evelyn, prvi match je odlicno prosao iako su oba u nasem laneu uzela oracle's elixir jer smo ja i shaco bili.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

ja ih imam 37 Cool sad planiram kupit rune page

pa miss f ako bog da

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

evo sad kupio ryze-a i iskreno damage mu je nesto slab ima li neki build dobar za to

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

opet nema 5vs 5 mape

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

evo sad kupio ryze-a i iskreno damage mu je nesto slab ima li neki build dobar za to

Damage? Mislis opcenito ili att. dmg.. njemu treba dizat AP i u team fightovima je jedan od vrijednijih likova, samo treba slat tenka ispred njega i on se fokusira na protivnickog carry-ja i gotov je u cas..

16 godina
puls4R kaže...
hari85 kaže...

Damage? Mislis opcenito ili att. dmg.. njemu treba dizat AP i u team fightovima je jedan od vrijednijih likova, samo treba slat tenka ispred njega i on se fokusira na protivnickog carry-ja i gotov je u cas..

mislim na ap stackam ap i opet slab damage prave 

16 godina
hari85 kaže...
puls4R kaže...
hari85 kaže...

mislim na ap stackam ap i opet slab damage prave 

Da ti znas igrat s ryzom imao bi penta kill...Imas google pa googlaj Ryze build i slicno.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
16 godina
League Of Legends

a kada ce otkrit besplatne champione za ovu sedmicu od ponedjeljka

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Ja vecinom iteme preporucene kupujem i jos dodam soulsteler i to je to.

Sto vise ap-a i mana regena.

A sto se tice igranja, po meni vrlo lagan heroj. Jedino sto trebas je biti sto vise udaljen od neprijatelja. Otprilike onoliko kolko ti skillovi dosezu protivnika. Dok ti dodje pravi tren, ukljucis uliti (R), pa ga zadrzis sa W i  zatim mu bacis E i Q. To ti je sva mudrost s njim. Jos ako je neki heroj slab na healtu poput annie ili ashe, umrijet ce isti tren. Uvjek koristi ovu kombinaciju sa skillovima koju sam ti reko i mislim da je bezveze bacat jedan ability i bjezat.

Evo o ovom ti pricam Namigiva

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
18 godina
hari85 kaže...

Već sam ti rekao da imaš buildove i guidove kompletne na www.leaguecraft.com . Opet pišeš duple postove bezveze, a možeš to sve smjestiti u jednog, a i koji si level 1 ili 2 jer po ovome što pišeš vidim da nemaš pojma još o igri. Ryze ima dmg ali treba znati s njim igrati, korisno je u uobičajen combo dodati i Ignite za još veći nuke, a prije nego ideš rušiti nekoga, moraš uključiti ulti, tj. skill na R. 

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo danas odigrao s ryzeom, nisam davno.. S lakocom rusi tenkove sa 200 AP-a i ultijem ukljucenim.. ali ama bas svaki put im ostane 50-ak hpa pa ih moram dovrsit sa normalnim napadom :D od 15 killova 10 puta mi se to dogodi, al naviknes se..

Nisam mu dizao HP iako je preporucljivo, al imo sam dobar tim pa su amumu i miss fortune uletili ispred mene i svi ulti upalimo i bude s*anja :D

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

prejaka je miss f, danas me sa 200 dmg rijesila s 3 udarca, ima veci krit nego trynda, sa tristanom, njezinim usporenjem, exhuastom, ignitom, i ultijem ja ju nisam uspio zaustavit a bio sam poprilicno nahranjen

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 22:17 (killer4987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
killer4987 kaže...

prejaka je miss f, danas me sa 200 dmg rijesila s 3 udarca, ima veci krit nego trynda, sa tristanom, njezinim usporenjem, exhuastom, ignitom, i ultijem ja ju nisam uspio zaustavit a bio sam poprilicno nahranjen

ahahahhahahahhah omg

kak too

to mi se jos nije dogodilo xDD

xDDD
18 godina
puls4R kaže...

Evo danas odigrao s ryzeom, nisam davno.. S lakocom rusi tenkove sa 200 AP-a i ultijem ukljucenim.. ali ama bas svaki put im ostane 50-ak hpa pa ih moram dovrsit sa normalnim napadom :D od 15 killova 10 puta mi se to dogodi, al naviknes se..

Nisam mu dizao HP iako je preporucljivo, al imo sam dobar tim pa su amumu i miss fortune uletili ispred mene i svi ulti upalimo i bude s*anja :D

Ja sam sad odigrao practice sa Ryzeom u ekipi, ali naravno pravi practice. Sporo se je razvijao Ryze, ali kad je počeo gotovo je.... 700 AP na kraju. Kažem im ja da nam treba stun na Akali da je uspijemo skinut prije nego pobjegne, a on kaže, da će je sam skinuti, a ne samo stunat. To je bilo to, on je Akali sa preko 2400 HP-a uništio u dvije sekunde.... E to je pravi Ryze....

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
puls4R kaže...

Ja sam sad odigrao practice sa Ryzeom u ekipi, ali naravno pravi practice. Sporo se je razvijao Ryze, ali kad je počeo gotovo je.... 700 AP na kraju. Kažem im ja da nam treba stun na Akali da je uspijemo skinut prije nego pobjegne, a on kaže, da će je sam skinuti, a ne samo stunat. To je bilo to, on je Akali sa preko 2400 HP-a uništio u dvije sekunde.... E to je pravi Ryze....

Tocno to.. kako se kaze Easy as 1-2-3 , tako je i ryzeu W-Q-E :D i nema sanse da itko pobjegne za 700 AP-A.. sa E skillom bez problema dvoje rijesi u sekundi. Meni se sad dogodilo da su me 2 hvatali, imao sam oko 10% hp-a a oni oko 30% i samo sam bubnuo e skill i odbijanac na oboje :D

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sto je isplatljivije?

Sion u AP ili DPS Neodlučan

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

ja idem ap i health i malo as

xDDD

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice