League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.416.665
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Izasao spotlight ak slucajno niste skontali D
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
League Of Legends

Napokon kennen dosao na red free to play,njega sam htio kupit,ali idem ga probat,sinoc jednu rundu odigrao 600 apa 13: 5 score...anyway imao sam debile u teamu pa popusili.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

miss fortune moja <3

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odakle ti Miss Fortune, ja je neman?

18 godina
neaktivan
Ako ima americki lol onda je ima moguce posto oni dobiju update prvi :D
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
protjeran
League Of Legends

velim da ce bit moja :P

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
killer4987 kaže...

velim da ce bit moja :P

Vjerojatno ću je i ja kupiti Silvio.... znaš da patim na critical heroje, a ova mala žari i pali, i još k tome na range.

BUG je IT biblija!
17 godina
neaktivan
League Of Legends

jel zna neko s kojim programom bi mogo snimit jedan LOL mec?

A da nije Fraps, probo sam s njim i uspio, al ima prek 10GB jedan mec. Probo sam smanjit FPS, al opet isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Pinc kaže...

jel zna neko s kojim programom bi mogo snimit jedan LOL mec?

A da nije Fraps, probo sam s njim i uspio, al ima prek 10GB jedan mec. Probo sam smanjit FPS, al opet isto.

WeGame, ali meni se je jednom srušio nakon pola sata, pa probaj snimiti 25 min, prekinuti i onda početi novi.....

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Snimiš preko frapsa i onda konventiraš u neki lošiji format da ti smanji veličinu, uz to ti se smanji i kvaliteta slike i zvuka

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

xin rulesCool

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

0 0 hvala 0
16 godina
Cerina15 kaže...

Snimiš preko frapsa i onda konventiraš u neki lošiji format da ti smanji veličinu, uz to ti se smanji i kvaliteta slike i zvuka

ili koristis we game 

17 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

xin rulesCool

ti si valjda jedina osoba koju znam da ima xp jos uvijek haha xDZgodno ^^...btw dobar score, bas me zanima kakvo je djubre uber nabrijano bio prije nerfanj-a :S

As a magician, I am trying to create immages that will make people Stop, and Think!
15 godina
neaktivan
Ner0 kaže...
Cobanac kaže...

xin rulesCool

ti si valjda jedina osoba koju znam da ima xp jos uvijek haha xDZgodno ^^...btw dobar score, bas me zanima kakvo je djubre uber nabrijano bio prije nerfanj-a :S

a znam moja bezicna veza neradi nes dobro na sedmici pa sam prisiljen neko vrijeme ostati na xp-eu xD

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Moze li netko malom njubu reci sto znaci magic penetration i spell vamp?

HvalaSramim se

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 16:37 (Cobanac).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sto nije jasno kod magicne penetracije :D

Anyway kao sto imas armor tako imas i magic resist e sad kako imas armor penetration tj probijas neki postotak protivnickog armora tako magic penetration probija magic resist

A ako nemas npr item za magic penetration a napadnes lika koji ima velik magic resist tvoj magic dmg se umanjuje ... sad tocno kako se to racunane znam...

A spell vamp je da spelovima imas lifesteal tj punis sebi hp ... vamp spell je isto sto je vampiric scepterza dps likove
18 godina
neaktivan
Evo is official foruma

Q: How does armor and magic resistance work? (Credit to Garek for framing it better than I could.)

Every 1 armor means the damage it takes to kill you is extended by 1% of your hitpoints. At 100 armor, it takes 100% more damage to kill you, ie it requires double damage, ie you're taking half-damage. At 300 armor you're taking 25% damage, etc.

Magic resistance works in the exact same fashion, except it does so against spells only. There is no overlap between armor and magic resistance at all. (Ex. Having 500 Armor would have no impact on spells, having 500 Magic Resistance would have no impact on physical attacks)

Q: What order is armor penetration/MR penetration applied in? (Credit to TiberiusAudley)

A: From top to bottom

Armor/MR Reduction

% Based Armor/MR Penetration

Flat/Linear Armor/MR Penetration

Q: Can you reduce armor or magic resistance below 0?

A: Yes, although the only things that can reduce below 0 is Armor/MR Reduction. Both percentage and flat penetration do not have an effect after they get to 0 armor/MR.
18 godina
League Of Legends

Kupio si danas Kog'Maw, imao 7700 IP a stvarno nisam znao sto da uzmem. Prvi score mi je bio 10/13/13. Previše krepavao, igrao sam vise manje prema preporučenom buildu koji je DPS.

Probao sam AP build, al neznam, ne dopada mi se bas previse, bio sam bolji sa DPS. Njegove moci su zakon, jako veliki domet i to, zato sam isao sa ability power, al jednostavno nisam scoro tolko kilova.

Ima ko kakav preporučeni dobar build? 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Kupio si danas Kog'Maw, imao 7700 IP a stvarno nisam znao sto da uzmem. Prvi score mi je bio 10/13/13. Previše krepavao, igrao sam vise manje prema preporučenom buildu koji je DPS.

Probao sam AP build, al neznam, ne dopada mi se bas previse, bio sam bolji sa DPS. Njegove moci su zakon, jako veliki domet i to, zato sam isao sa ability power, al jednostavno nisam scoro tolko kilova.

Ima ko kakav preporučeni dobar build? 

Meni neide na AP buildu, kog je DPS heroj po mojem misljenju..

Evo jedan prilicno dobar build kojeg koristim i s njim sam uglavnom carry, il bar koristan u timu :D

Berserker's Greaves

Malady

Bloodthirster

Frozen Mallet

Tear of the Goddess

Madred's Bloodrazor

E sad, ja prvo kupim berserkers ili malady (ako sam na midu malady, inace berserkers) i obavezno tear of the goddess nakon toga i dok sam na spawnu ostanem oko 10-ak sec svaki put kad se respawnam i pljucam ulti te tako dizem manu koja mu je potrebna zbog ultija..

Nakon ta 2 itema idem na bloodthirster za dmg i lifesteal i onda na frozen mallet radi healtha i jos malo dmg-a. E sad je na tebi dali ces uzet mallet ili bloodrazor, ako ti ne treba healtha onda ili youmumu's ghostblade ili bloodrazor, i jedan i drugi su odlicni, ako ti manjka golda onda ides na ghostblade.

S tim buildom imam att speed oko 2,2+ s tim da imam rune, al mislim da je onda cak i max att speed dakle 2,5 Imas dosta lifesteala i mane ti ne manjka. 

Probaj pa javi kako je islo :D

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeli riot ikad banaje livere?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Jeli riot ikad banaje livere?

Samo ako ih reportas, neznam na koliko banna..

18 godina
League Of Legends

Ma report ti ne vrijedi, ja sam reportal dosta likova, a jednom i svoje frendove kad su namjerno zaribali rundu, i nije im došlo ni upozorenje, niti ništa..... tako da je to čisti bullshit taj njihov report...

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Ma report ti ne vrijedi, ja sam reportal dosta likova, a jednom i svoje frendove kad su namjerno zaribali rundu, i nije im došlo ni upozorenje, niti ništa..... tako da je to čisti bullshit taj njihov report...

Mislim da report u obicnim rundama ne vrijedi k***a ... samo na ranked i to vjerovatno ako dobijes report od vise ljudi,a ne samo od jednog ... barem bi bilo glupo da te jedan reporta i onda da dobijes ban jer svako te moze reportat za glupost...

16 godina
Keiichi kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Mislim da report u obicnim rundama ne vrijedi k***a ... samo na ranked i to vjerovatno ako dobijes report od vise ljudi,a ne samo od jednog ... barem bi bilo glupo da te jedan reporta i onda da dobijes ban jer svako te moze reportat za glupost...

Mislim da trebas imat valid proof sa SS-om i prilozis link pa ce vise vjerovat.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
17 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...

Na account mora stići 40 reporta da bi došlo do nekakve akcije od strane Riota.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
17 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...

Na account mora stići 40 reporta da bi došlo do nekakve akcije od strane Riota.

WTF

Dupli post? Na koju foru?

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 20:43 (doxy).
17 godina
protjeran

znam tomislave

18 godina
puls4R kaže...

Meni neide na AP buildu, kog je DPS heroj po mojem misljenju..

Evo jedan prilicno dobar build kojeg koristim i s njim sam uglavnom carry, il bar koristan u timu :D

Berserker's Greaves

Malady

Bloodthirster

Frozen Mallet

Tear of the Goddess

Madred's Bloodrazor

E sad, ja prvo kupim berserkers ili malady (ako sam na midu malady, inace berserkers) i obavezno tear of the goddess nakon toga i dok sam na spawnu ostanem oko 10-ak sec svaki put kad se respawnam i pljucam ulti te tako dizem manu koja mu je potrebna zbog ultija..

Nakon ta 2 itema idem na bloodthirster za dmg i lifesteal i onda na frozen mallet radi healtha i jos malo dmg-a. E sad je na tebi dali ces uzet mallet ili bloodrazor, ako ti ne treba healtha onda ili youmumu's ghostblade ili bloodrazor, i jedan i drugi su odlicni, ako ti manjka golda onda ides na ghostblade.

S tim buildom imam att speed oko 2,2+ s tim da imam rune, al mislim da je onda cak i max att speed dakle 2,5 Imas dosta lifesteala i mane ti ne manjka. 

Probaj pa javi kako je islo :D

Evo zadnjeg builda koji je pwnao, malo drugacije nek tvoj, al je bilo dobro, falilo mi je healtha istina, i zato sam imao 10 deatha, ali djelomicno i zbog nooba u teamu, lik sa Cho'Gath ima 4500 healtha, a nezna sto znaci tankati toranj i slicne stvari, al eto nemam screena, al score mi je bio 17/10/27. Izgubili smo jer je jedan nas lik otiso afk na pola igre i vratio se na kraju, al smo izgubili sve inhibitor turrete.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeli i vama server stavljen pod "busy"?

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

To ti stave kad igra puno ljudi na serveru, pa onda nedaju novim da se spajaju, da se izbjegne lag. Tipkaj F5 dok ti ne dođe online Smijeh

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice