da imas pravo...tiskarska greska 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@fake
21000 je jedan page tier 3 runa (vise manje jel) ja sam sve zajedno potrosio 30000 na rune ak ne i vise :)
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
joj kolko sam ih ja, imam sve ap rune, sve as rune, 3 quis za health, zute za dodge, zute za mana regen, plave za mana regen, crvene za crit, crvene za armor pen, ma pun -urac
Ufff...... težak poraz.
Šta mislite o heroju Twich? Igrao sam par puta i uvik je owna cili moj tim, oko 30 killova.
Morali smo ga zaustavljat s 3 heroja
Šta mislite o heroju Twich? Igrao sam par puta i uvik je owna cili moj tim, oko 30 killova.
Morali smo ga zaustavljat s 3 heroja
Vision Wardovi,Oracle Elixiri i ne dopustiti mu da se na početku nafida.
nije lako ni snjim ni protiv njega, njega se treba nadmudrivat
Zasto je server Busy, nemogu se ni na njihovu web stranicu spojit?
server je online
Eu server? Kod mene psie da je zauzet i nemogu stisnit play
Server Busy 
Jel receno negdje kad ce doc ovaj novi heroj Urgot?
Jel receno negdje kad ce doc ovaj novi heroj Urgot?
Trebo bi u srijedu/cetvrtak
Online je :)
EDIT
lol oso na forum da napisem da je online a kad ono opet busy :/
Glupo je šta se skinovi kupuju za pravu lovu trebalo bi stavit i njih na ove bodove
Jednom san počea igrat 5v5 i 2 lika livaju u prvih 10min, nakon par min. i 3. iz tima. I nemožemo zvat predaju
Trebalo bi stavit da se predaja može zvat bilo kad
ONLINE JE SERVER
@fake
21000 je jedan page tier 3 runa (vise manje jel) ja sam sve zajedno potrosio 30000 na rune ak ne i vise :)
Hvala,nisam znao,jer ko ce pamtit kolko sam potrosil vise kod runa al znam da kad popunim 2 pagea da mi jos ostane brdo njih sastrane.
Mislim da cu s ryzeom igrat odsad.. al shebo sam kad sam kupovo pun k igraca, sad imam i tryna, ashe, xin, shaco, ryze, kayle i jos par.. trebo sam rune buildat, sad imam nesto sitno tier 3 rune, trebo bi AP dizat..
Vec par pobjeda za redom s Ryzeom i svaki put carry, bio mid il top/bottom.. Ili me uvijek dopadnu noobovi ili sam dobar :D
ljudi...odite na league craft otvorite champion builder i tamo gdje ubacujete iteme stavite na rune i onda dodajte sve svoje rune i pisat ce vam kolko ste potrosili ip
Evo ljudi našao sam nekakve patch notes, neznam jel je to bilo danas ili će tek doći, ali Malphite i Kennen su pošteno pojačani, i Kog Maw što je bilo nepotrebno, a Shaco s kojim sam tek počeo igrati je uništen kao lik.... Veći CD na 1. skill, kraće traje, JitB mu prekida stealth, nož mu ne radi blind, iako ja mislim da niti nije, povećan je CD na ulti, ulti traje 18 umjesto 30 sec i Guardian Angel više ne djeluje na kopiji Shaco-a...... ovo je potpuno nepotreban nerf, a Galio koji je po defaultu prejak i preotporan je još malo dorađen.
http://forum.leaguecraft.com/showthread.php?tid=10435
A što se tiče runa, na njih sam potrošio 63.345 IP-a.
napokon kupio maticnu i proc, od sutra na lol :)
Evo ljudi našao sam nekakve patch notes, neznam jel je to bilo danas ili će tek doći, ali Malphite i Kennen su pošteno pojačani, i Kog Maw što je bilo nepotrebno, a Shaco s kojim sam tek počeo igrati je uništen kao lik.... Veći CD na 1. skill, kraće traje, JitB mu prekida stealth, nož mu ne radi blind, iako ja mislim da niti nije, povećan je CD na ulti, ulti traje 18 umjesto 30 sec i Guardian Angel više ne djeluje na kopiji Shaco-a...... ovo je potpuno nepotreban nerf, a Galio koji je po defaultu prejak i preotporan je još malo dorađen.
i heimer nemoze vise stavit 3 turreta, nego samo 2.
trebali su sve ostaviti kakao je bilo
ma sad sam procitao sve usrali su igricu
i heimer nemoze vise stavit 3 turreta, nego samo 2.
Da, ali će imati +100 bonus healtha i tier 4, a mislim da su dosad bili samo 3 ako se ne varam. Ovako je možda i bolje jer je prejak bio s tri, uključi ulti i nemožeš mu ništa ako nisi nafeedan i ako nemaš puno hp-a.
kad ce us server online
a s 6 tureta je bio preslab
Kad je taj update?
Bitno da nisu tryndamerea dirali 
Volim igrat s WW-om
Prvo si uzmem berserkers greaves,pa onda onaj item nesto sa razors sta 3% healta uzima,Malady,Blood thirster i 2 ona lifesteal emblema koja kostaju po 800 i onda imam 2.1 attack speed,210 attack damage,68% lifsteala i neunistiv sam.