League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.415.981
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends

da imas pravo...tiskarska greska Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 13:40 (CroDino).
18 godina
neaktivan
Meni fali jos 7000 za zute rune za hp :D

@fake

21000 je jedan page tier 3 runa (vise manje jel) ja sam sve zajedno potrosio 30000 na rune ak ne i vise :)
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
protjeran
League Of Legends

joj kolko sam ih ja, imam sve ap rune, sve as rune, 3 quis za health, zute za dodge, zute za mana regen, plave za mana regen, crvene za crit, crvene za armor pen, ma pun -urac

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sta se dogodi kad igras u noob timu..

Imo sam 3,2k healtha, oko 800 ap-a i pun k mane..

Jedan je solo na mid, dok nam ruse top. Drugi je bottom kod turreta bez miniona dok nam ruse tower kraj inhibitora.. bas noob tim

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 15:22 (puls4R).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ufff...... težak poraz.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
neaktivan

Šta mislite o heroju Twich? Igrao sam par puta i uvik je owna cili moj tim, oko 30 killova.

Morali smo ga zaustavljat s 3 heroja

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 15:51 (Cerina15).
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Šta mislite o heroju Twich? Igrao sam par puta i uvik je owna cili moj tim, oko 30 killova.

Morali smo ga zaustavljat s 3 heroja

Vision Wardovi,Oracle Elixiri i ne dopustiti mu da se na početku nafida.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
17 godina
protjeran

nije lako ni snjim ni protiv njega, njega se treba nadmudrivat

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Zasto je server Busy, nemogu se ni na njihovu web stranicu spojit?

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

server je online

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eu server? Kod mene psie da je zauzet i nemogu stisnit play

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1
16 godina
neaktivan

Server Busy Mršti se

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel receno negdje kad ce doc ovaj novi heroj Urgot?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

Jel receno negdje kad ce doc ovaj novi heroj Urgot?

Trebo bi u srijedu/cetvrtak

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Online je :)

EDIT

lol oso na forum da napisem da je online a kad ono opet busy :/

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 17:52 (Cobanac).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Glupo je šta se skinovi kupuju za pravu lovu trebalo bi stavit i njih na ove bodove

Jednom san počea igrat 5v5 i 2 lika livaju u prvih 10min, nakon par min. i 3. iz tima. I nemožemo zvat predaju

Trebalo bi stavit da se predaja može zvat bilo kad

ONLINE JE SERVEROsmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 17:59 (Cerina15).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Keiichi kaže...
Meni fali jos 7000 za zute rune za hp :D

@fake

21000 je jedan page tier 3 runa (vise manje jel) ja sam sve zajedno potrosio 30000 na rune ak ne i vise :)

Hvala,nisam znao,jer ko ce pamtit kolko sam potrosil vise kod runa al znam da kad popunim 2 pagea da mi jos ostane brdo njih sastrane.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislim da cu s ryzeom igrat odsad.. al shebo sam kad sam kupovo pun k igraca, sad imam i tryna, ashe, xin, shaco, ryze, kayle i jos par.. trebo sam rune buildat, sad imam nesto sitno tier 3 rune, trebo bi AP dizat..

Vec par pobjeda za redom s Ryzeom i svaki put carry, bio mid il top/bottom.. Ili me uvijek dopadnu noobovi ili sam dobar :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ljudi...odite na league craft otvorite champion builder i tamo gdje ubacujete iteme stavite na rune i onda dodajte sve svoje rune i pisat ce vam kolko ste potrosili ip

18 godina
League Of Legends

Evo ljudi našao sam nekakve patch notes, neznam jel je to bilo danas ili će tek doći, ali Malphite i Kennen su pošteno pojačani, i Kog Maw što je bilo nepotrebno, a Shaco s kojim sam tek počeo igrati je uništen kao lik.... Veći CD na 1. skill, kraće traje, JitB mu prekida stealth, nož mu ne radi blind, iako ja mislim da niti nije, povećan je CD na ulti, ulti traje 18 umjesto 30 sec i Guardian Angel više ne djeluje na kopiji Shaco-a...... ovo je potpuno nepotreban nerf, a Galio koji je po defaultu prejak i preotporan je još malo dorađen.

http://forum.leaguecraft.com/showthread.php?tid=10435

A što se tiče runa, na njih sam potrošio 63.345 IP-a.

BUG je IT biblija!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 21:50 (Unimatrix 007).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

napokon kupio maticnu i proc, od sutra na lol :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Evo ljudi našao sam nekakve patch notes, neznam jel je to bilo danas ili će tek doći, ali Malphite i Kennen su pošteno pojačani, i Kog Maw što je bilo nepotrebno, a Shaco s kojim sam tek počeo igrati je uništen kao lik.... Veći CD na 1. skill, kraće traje, JitB mu prekida stealth, nož mu ne radi blind, iako ja mislim da niti nije, povećan je CD na ulti, ulti traje 18 umjesto 30 sec i Guardian Angel više ne djeluje na kopiji Shaco-a...... ovo je potpuno nepotreban nerf, a Galio koji je po defaultu prejak i preotporan je još malo dorađen.

i heimer nemoze vise stavit 3 turreta, nego samo 2.

16 godina
protjeran
League Of Legends

trebali su sve ostaviti kakao je biloIzlanuo se

ma sad sam procitao sve usrali su igricu

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 22:39 (danfa123).

0 0 hvala 0
18 godina
Pinc kaže...
Unimatrix 007 kaže...

i heimer nemoze vise stavit 3 turreta, nego samo 2.

Da, ali će imati +100 bonus healtha i tier 4, a mislim da su dosad bili samo 3 ako se ne varam. Ovako je možda i bolje jer je prejak bio s tri, uključi ulti i nemožeš mu ništa ako nisi nafeedan i ako nemaš puno hp-a.

BUG je IT biblija!
16 godina
protjeran
League Of Legends

kad ce us server online

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

a s 6 tureta je bio preslab

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad je taj update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Bitno da nisu tryndamerea dirali Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Volim igrat s WW-om

Prvo si uzmem berserkers greaves,pa onda onaj item nesto sa razors sta 3% healta uzima,Malady,Blood thirster i 2 ona lifesteal emblema koja kostaju po 800 i onda imam 2.1 attack speed,210 attack damage,68% lifsteala i neunistiv sam.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Champion spotlight

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice