danas cod2 sve normalno radio, dok nisam izaso iz igre...kad sam ponovo htio uc na server, niti igra mi se nije upalila, neg me izbacilo i doslo cod2mp.exe stopped working properly i vise mi nece uc u igru i cijelo vrijeme mi to dolazi i vista trazi soluciju za problem kad izadje...moze pomoc oko toga pls...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
danas cod2 sve normalno radio, dok nisam izaso iz igre...kad sam ponovo htio uc na server, niti igra mi se nije upalila, neg me izbacilo i doslo cod2mp.exe stopped working properly i vise mi nece uc u igru i cijelo vrijeme mi to dolazi i vista trazi soluciju za problem kad izadje...moze pomoc oko toga pls...
ja mislim da se to nemoze rijesiti nikako jedino reinstall... 
Predlazem da uzmes SS i postas ovdje mozda bi ti mogao nekako pomoci kad bi imao vise detalja poruke,ali ipak preporucam reinstalaciju.Ne traje ni 10 min.
aha...idem probat reinstallirat...
Isti problem; rješi ga ulazak u safe mod igre...
probao sam i u safe modu ali opet nece...
kad mi dodje error nemogu print screen pa sam napiso osobno...
ovaj error dodje :
cod2mp_s.exe has stopped working
A problem caused the program to stop working correctly
Windows will close the program and notify you if a solution is available
Evo sve sam reinstalliro i svejedno neradi...ni cod4 mi sad ne radi...isti problem, ajde forumaši molim vas pomozite.
aj daj mi msn ili xf.....pa cu ti ja to rijesit preko team viewera
msn : slatkac_mali@live.com
xfire : dejo15
Sorry ali i meni isto tako ide...imam windows 7 i neznam sto da uradim probao sam sve sto ste prije preporucili ali ja ovo jos ne kuzim imam windows 7 ultimate 84 bita i dogada mi se isto sto itebi
Sorry ali i meni isto tako ide...imam windows 7 i neznam sto da uradim probao sam sve sto ste prije preporucili ali ja ovo jos ne kuzim imam windows 7 ultimate 84 bita i dogada mi se isto sto itebi
Sigurno nemaš 84 bitni os.
ev momci, imate srece sto sam naletio na ovu temu...imam rjesenje..
naime,problem je u nekompaktabilnosti zvucne kartice sa cod-om...
imate 2 rješenja:1:ukopčajte bilo što u utičnicu za mikrofon(apsurdno ali radi)
2:onemogučite zvučnu karticu(tako nečete imati zvuk al če cod radit....
takav sam problem rjesio prijatelju prije cirka 3 tjedna i ev sad ko sretan "tuče" cod2
p.s.:u uticnicu za mic mozete i ukopcati stari kabel od zvucnika(nemora ni imati izlaz,bitno da je nesto ukopcano)
takav sam problem rjesio prijatelju prije cirka 3 tjedna i ev sad ko sretan "tuče" cod2
p.s.:u uticnicu za mic mozete i ukopcati stari kabel od zvucnika(nemora ni imati izlaz,bitno da je nesto ukopcano)
joj di si ti? to je jos otkad rjeseno ;)
joj di si ti? to je jos otkad rjeseno ;)
na jedan od ova 2 nacina ili??