Na koji god server idem uc pise mi "server is for low ping players only", znam do cega je ali kako cu smanjit ping??
Zato jer ti je veza spora.. ili nemaš dsl ili ti se nešto skida..
Na koji god server idem uc pise mi "server is for low ping players only", znam do cega je ali kako cu smanjit ping??
nije mi veza spora i nista mi se ne skida. brzina mi je 1024/256, a obicno mi skida brzinon 110 kb/s
nije mi veza spora i nista mi se ne skida. brzina mi je 1024/256, a obicno mi skida brzinon 110 kb/s

ma sta sporo, to je flat za 88 kn mjesecno
Imas isti problem kako i ja: prokleto visok ping,meni se to događa u freelanceru kad igram na discovery serveru.
jos nisam dokučio zasto i kako ga smanjiti,na discovery forumu mi govore da nazovem ISP(internet service provider u mom slucaju t-com)i da ce oni znati zasto,al problem je sto neznam sto da im tocno kazem.
edit:Imam istu vezu kak i ti
meni je obicno ping na serveru 60/70
meni je obicno ping na serveru 60/70
i meni nekad ali rijetko uvati max. 350 ping ali je obicno oko 70
kao sto ti je leo reka makni sve downloade i ostale gluposti sta ti koriste internet i mozda te pusti na server inace zalim...eee i brzina ti nije bas najbolja za online igranje
najnormalnije??? a sta...
ma nije to toliko sporo, nikad mi ne zastaje dok igram, igrao sam i cod4 multiplayer i ne zastaje radi brzine
Nije to sporo,ja sam igrao mjesecima sa takvom vezom i cod4 i freelancera.
problem je u vezi,neznam zasto...
najnormalnije??? a sta...
a kralju vataj se onda servera koji podrzavaju visok ping... nema druge

ma sta sporo. trenutno imam 512K flat i igram cod2,cod4 i cod5 online. ping je normalan od 30-100 (ovisi di se server nalazi) sa 30 igraca na mapi.
ping nema veze sa brzinom! neki misle da kad bi imali 20Mbit net da bi im ping bio 1-2. e pa nebi!
sto se tice interneta, spor je, ja imam amisov flate rate, 6 mb/s, 190 kn mjesecno, radi bez problema....
a za cod jesi probo komande /cl_maxpackets 30??
btw, probaj igrat na našim serverima i njemačkim serverima...
ma nije to sporo sta vam je, to je odlicno za cijenu od 88 kn. mjesecno
a bog te pa nije flat brzina
flat je neograniceno skidanje a ne BRZINA
potrazi po netu par komandi sto upises u konzolu da ti smanji ping neznam ih sve ali mislin da jedna ide ovako
/cg_maxping 90
probaj to
i sam jos da dodam, tebi ping skoro ništa ne znači, više ti znači FPS (frags per secund) kolko slika u minuti primaš..
a za ovo low ping players error, nađi neke servere di ti ping ne varira, imas dosta takvih servera, nabolje bi ti bilo da skines xfire i preko njega trazis(ako ga vec nemas)..
i sam jos da dodam, tebi ping skoro ništa ne znači, više ti znači FPS (frags per secund) kolko slika u minuti primaš..
a za ovo low ping players error, nađi neke servere di ti ping ne varira, imas dosta takvih servera, nabolje bi ti bilo da skines xfire i preko njega trazis(ako ga vec nemas)..
hehe, gle, do prije 3 mjeseca sam imo ping 450-800, karnet, islo mi je bez problema na serverima za hight ping players, a njegov ping je jos dobar... to se može poboljšat pomoću konzole..
a što se tiće fps-a, možeš ti imat 20 ping ako ti je fps niži od 25, štekat će ti...
a pravi je problem njemu kolko sam skužio da nemože uć u low ping servere, a za to je riješenje novi, brži internet ili da proba nazvat tvrtku koja mu daje uslugu interneta te da im ispriča što se tiče problema... oni će ti sve objasnit...
slažem se, bolje je imat manji ping. ja sad igram sa 100fps, dosta mi je i ide mi bolje nego sa vise fpsa. 333 mi je jedino dobro za jumpove.
dobro je sredio sam sve. hvala vam
hehe, gle, do prije 3 mjeseca sam imo ping 450-800, karnet, islo mi je bez problema na serverima za hight ping players, a njegov ping je jos dobar... to se može poboljšat pomoću konzole..
a što se tiće fps-a, možeš ti imat 20 ping ako ti je fps niži od 25, štekat će ti...
a pravi je problem njemu kolko sam skužio da nemože uć u low ping servere, a za to je riješenje novi, brži internet ili da proba nazvat tvrtku koja mu daje uslugu interneta te da im ispriča što se tiče problema... oni će ti sve objasnit...