COD2 mp ping

poruka: 34
|
čitano: 9.886
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
COD2 mp ping

lol, ja sam igrao na vezi koja je imala maximum 80kb/s DL i 25kb/s UL i ping mi je stalno bio između 15 i 50, u AAu, CoDu 2, CoDu 4, Quake Liveu, BF2, jedino na što sam pazio je da je server u europi (a ni na udaljenijima nije bilo nekih problema), a prema mojim iskustvima najbrže su mi radili serveri iz njemačke

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD2 mp ping

da igra sam ja i sa pingom 999 pa bilo mi je draze da nisam...heh a ti pricas o high ping seeverima to je druga stvar... mozes igrat kako oces na njima al normalni server ti nece to dopustit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
COD2 mp ping

pa igras na serverima koji ti dopuštaju ping od 300-999, tako nećeš imat problema, sve ti je normalno, neš ti igrat na nekom serveru kao bulleti ili c4 nego server koji ti dopušta tu brzinu!

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD2 mp ping

pozz.....imam problem...prije na cod2 u nasoj zemlji mi je bio na serverima oko 30 ping...sad je kad sam srushio sistem oko 90....ZASTo...i kako da to poravim..koristim adsl internet....

intel-core 2 duo e8500 3.16 ghz -palit gf9800gt 1 gb ddr-3 -3 gb ram kingston 800mhz -wsd 320gb hdd -anet gamer 500w -thermaltlake soprnao vb1000bws case -sasmung 225mw 22" wide
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice