COD2 mp ping

poruka: 34
|
čitano: 9.894
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
COD2 mp ping
pitanje

Na koji god server idem uc pise mi "server is for low ping players only", znam do cega je ali kako cu smanjit ping??

0 0 hvala 0
17 godina
COD2 mp ping

Zato jer ti je veza spora.. ili nemaš dsl ili ti se nešto skida..

Q6600 (3.0Ghz), BigTyp 120vx, 8800gt, 2GB ram, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: COD2 mp ping
Cherina14 kaže...

Na koji god server idem uc pise mi "server is for low ping players only", znam do cega je ali kako cu smanjit ping??

makni sve torrente, msn-e, hamachije i ostale gluposti kojima nesto skidas ili uploadas
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
protjeran
COD2 mp ping
autorov komentar

nije mi veza spora i nista mi se ne skida. brzina mi je 1024/256, a obicno mi skida brzinon 110 kb/s

0 0 hvala 0
17 godina
Cherina14 kaže...

nije mi veza spora i nista mi se ne skida. brzina mi je 1024/256, a obicno mi skida brzinon 110 kb/s

to je sporo Cool
16 godina
protjeran
COD2 mp ping
autorov komentar

ma sta sporo, to je flat za 88 kn mjesecno

0 0 hvala 0
17 godina
COD2 mp ping

Imas isti problem kako i ja: prokleto visok ping,meni se to događa u freelanceru kad igram na discovery serveru.

jos nisam dokučio zasto i kako ga smanjiti,na discovery forumu mi govore da nazovem ISP(internet service provider u mom slucaju t-com)i da ce oni znati zasto,al problem je sto neznam sto da im tocno kazem.

edit:Imam istu vezu kak i ti

Only God will judge me tko je brži ili zec
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 20:44 (tommy2103).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
autorov komentar

meni je obicno ping na serveru 60/70

17 godina
Cherina14 kaže...

meni je obicno ping na serveru 60/70

meni je obicno oko 500,600,lol
16 godina
protjeran
COD2 mp ping
autorov komentar

i meni nekad ali rijetko uvati max. 350 ping ali je obicno oko 70

0 0 hvala 0
17 godina
Cherina14 kaže...

znam ja da je to flat, ali to je užasno sporo
16 godina
neaktivan
COD2 mp ping

kao sto ti je leo reka makni sve downloade i ostale gluposti sta ti koriste internet i mozda te pusti na server inace zalim...eee i brzina ti nije bas najbolja za online igranje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Cherina14 kaže...

znam ja da je to flat, ali to je užasno sporo
 nije to sporo za igranje on line, ja igram na 768/196 najnormalnije.
16 godina
neaktivan

najnormalnije??? a sta...

16 godina
protjeran
COD2 mp ping
autorov komentar

ma nije to toliko sporo, nikad mi ne zastaje dok igram, igrao sam i cod4 multiplayer i ne zastaje radi brzine

0 0 hvala 0
17 godina
COD2 mp ping

Nije to sporo,ja sam igrao mjesecima sa takvom vezom i cod4 i freelancera.

problem je u vezi,neznam zasto...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Abomb kaže...

najnormalnije??? a sta...

cod2, cs 1.6, priston tale 2...
16 godina
neaktivan

a kralju vataj se onda servera koji podrzavaju visok ping... nema druge

16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Cherina14 kaže...

to je sporo Cool
 to uopste nije spooro....
17 godina
neaktivan
COD2 mp ping

ma sta sporo. trenutno imam 512K flat i igram cod2,cod4 i cod5 online. ping je normalan od 30-100 (ovisi di se server nalazi) sa 30 igraca na mapi.

ping nema veze sa brzinom! neki misle da kad bi imali 20Mbit net da bi im ping bio 1-2. e pa nebi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
COD2 mp ping

sto se tice interneta, spor je, ja imam amisov flate rate, 6 mb/s, 190 kn mjesecno, radi bez problema....

a za cod jesi probo komande /cl_maxpackets 30??

btw, probaj igrat na našim serverima i njemačkim serverima...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
COD2 mp ping
autorov komentar

ma nije to sporo sta vam je, to je odlicno za cijenu od 88 kn. mjesecno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD2 mp ping

a bog te pa nije flat brzina

flat je neograniceno skidanje a ne BRZINA

potrazi po netu par komandi sto upises u konzolu da ti smanji ping neznam ih sve ali mislin da jedna ide ovako

/cg_maxping 90

probaj to

I <3 COD2

0 0 hvala 0
16 godina
COD2 mp ping

i sam jos da dodam, tebi ping skoro ništa ne znači, više ti znači FPS (frags per secund) kolko slika u minuti primaš..

a za ovo low ping players error, nađi neke servere di ti ping ne varira, imas dosta takvih servera, nabolje bi ti bilo da skines xfire i preko njega trazis(ako ga vec nemas)..

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 22:43 (LUNAT1C).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...

i sam jos da dodam, tebi ping skoro ništa ne znači, više ti znači FPS (frags per secund) kolko slika u minuti primaš..

a za ovo low ping players error, nađi neke servere di ti ping ne varira, imas dosta takvih servera, nabolje bi ti bilo da skines xfire i preko njega trazis(ako ga vec nemas)..

o cem pricas ping itekako znaci
meni vise znaci ping nego fps idealan ping je od 30 do 50 ali ni do 100 nije lose moze se igrat dalje 150 je katastrasno to ni neigram a fps idealan ti je 125, 250, 333, 500, 1000 lock naravno znaci da se ne mice ova zadnja 2 nitko ni ne koristi svi koriste prva tri
I <3 COD2
17 godina
LUNAT1C kaže...

E bas bi te volio viditi da sa pingom preko 120 gadjas sa snajperom.. Tri metra ispred covjeka moras gadjati kad trci.
Ping je jedna od bitnijih stvari u mp.
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 17:50 (boxer).
16 godina
COD2 mp ping

hehe, gle, do prije 3 mjeseca sam imo ping 450-800, karnet, islo mi je bez problema na serverima za hight ping players, a njegov ping je jos dobar... to se može poboljšat pomoću konzole..

a što se tiće fps-a, možeš ti imat 20 ping ako ti je fps niži od 25, štekat će ti...

a pravi je problem njemu kolko sam skužio da nemože uć u low ping servere, a za to je riješenje novi, brži internet ili da proba nazvat tvrtku koja mu daje uslugu interneta te da im ispriča što se tiče problema... oni će ti sve objasnit...

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 18:24 (LUNAT1C).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD2 mp ping

slažem se, bolje je imat manji ping. ja sad igram sa 100fps, dosta mi je i ide mi bolje nego sa vise fpsa. 333 mi je jedino dobro za jumpove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
COD2 mp ping
autorov komentar

dobro je sredio sam sve. hvala vam

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...

hehe, gle, do prije 3 mjeseca sam imo ping 450-800, karnet, islo mi je bez problema na serverima za hight ping players, a njegov ping je jos dobar... to se može poboljšat pomoću konzole..

a što se tiće fps-a, možeš ti imat 20 ping ako ti je fps niži od 25, štekat će ti...

a pravi je problem njemu kolko sam skužio da nemože uć u low ping servere, a za to je riješenje novi, brži internet ili da proba nazvat tvrtku koja mu daje uslugu interneta te da im ispriča što se tiče problema... oni će ti sve objasnit...

hahahaha kako lazes ti igro na 450 - 800 pingu pa znas ti sto ti je to to krenes napravis 2 korka vrati te nazad 5 metara sigurno si nesto zamjenio
I <3 COD2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice