Cod 4 problem zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.113
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Cod 4 problem

e ovako imam origin. cd key za cod 4 i kad hocu da se konektujem izbaci mi ovo http://img525.imageshack.us/img525/4818/problemzq.png 

updatovao sam i instalirao patch 1.7 i opet taj problem i to na nekim serverima izbaci

i ako neko zna server  srpski ili bosanski bilo koji da igram :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Cod 4 problem
Jel kljuc koristen? I jel to crackan server. Guid ban ti je kad ti bana key, znaci nekog prije tebe(ako je koristen) je banalo sa servera.
15 godina
neaktivan
Cod 4 problem

nezz jel koristen a naso sam ga na netu onda je 100% koristen i sta ja sad tu mogu ?? osim da kupujem novi cd key eheh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cvrk kaže...

nezz jel koristen a naso sam ga na netu onda je 100% koristen i sta ja sad tu mogu ?? osim da kupujem novi cd key eheh

lol, ako si ga našao na netu onda 100% nije orginal, a ako hoćeš igrat MP kupi svoj org key, ili igraj na crackanim sevrverima

15 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...
cvrk kaže...

lol, ako si ga našao na netu onda 100% nije orginal, a ako hoćeš igrat MP kupi svoj org key, ili igraj na crackanim sevrverima

druze ali ja normalno ulazim u ostale servere samo mozda na jedo 5 servera mi to izbaci a na ostalima ulazim 

17 godina
neaktivan
cvrk kaže...

Tema o COD-u ima hrpa a na poruku iznad nemam riječi.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice