Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.346.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: Modern Warfare 3
thechosenfreak kaže...
*LN* gogi kaže...

Za cod bi trebalo napraviti sasvim novi engine, koji bi za razliku od trenutnog donjeo nešto novo i neviđeno.
Neka na engine potroše 2-3 godine rada, i još 2 godine da na njemu slože novi cod, vjerojatno bi izgledalo na nešto.

Ne isplati im se. Niti ce se ikada cod raditi duze od dvije godine.

jasno da se ne isplati, ali tako bi trebalo

17 godina
thechosenfreak kaže...
*LN* gogi kaže...

Za cod bi trebalo napraviti sasvim novi engine, koji bi za razliku od trenutnog donjeo nešto novo i neviđeno.
Neka na engine potroše 2-3 godine rada, i još 2 godine da na njemu slože novi cod, vjerojatno bi izgledalo na nešto.

GLUPOST! Iw izbacuje CoD svake 2 godine sto znaci imaju dovoljno vremena, zaradili su ogromne kolicine novca izbacivanjem poluproizvoda koje ljudi kupuju ko mutavi, imaju ogromnu bazu fanova koji bi radi imena CoD kupili i govn*. . . Problem je sto su oni zidovi koji bi radije da muzu uz minimalna ulaganja nego da izdvoje malo vise vremena da se napravi nesto kvalitetno.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
@cheezl Mislis 12 godina, Q3? :D

Ostavi se nečega što nemaš pojma.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
thechosenfreak kaže...
*LN* gogi kaže...

GLUPOST! Iw izbacuje CoD svake 2 godine sto znaci imaju dovoljno vremena, zaradili su ogromne kolicine novca izbacivanjem poluproizvoda koje ljudi kupuju ko mutavi, imaju ogromnu bazu fanova koji bi radi imena CoD kupili i govn*. . . Problem je sto su oni zidovi koji bi radije da muzu uz minimalna ulaganja nego da izdvoje malo vise vremena da se napravi nesto kvalitetno.

To je potpuna istina, recimo nakon BF-a 2142 kad su izašli BC, BF1943 i BC2, ljudi su počeli govoriti kako to jesu dobre igre, ali nisu više toliko Battlefield... DICE od Bad Companyja (1) radi na novom engineu i na BF-u 3. To nije slučajno. Odlučili su potrošiti (3) godine rada da ponove prijašnje uspjehe. To bi se trebalo učiniti s CoD-om ali neće, možemo se jedino nadati da Respawn napravi nešto.

http://www.respawn.com/games/

PROSTOR NA IZNAJMLJIVANJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 10:43 (roko121roko).
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

evo ako nekog zanima analiza trailera za spec ops, i sta su govorili na twiteru

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...
Moj PC  
4 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Jel se to meni samo čini ili svaki drugi post o engineu kako bi se trebao novi napraviti i da je ovaj stari? Pa ljudi božiji, vide da se igra prodaje u sedamnaest miliona primjeraka i znaju da će se opet prodati u sedamnaest miliona primjeraka, a neki koji kupuju CoD niti ne znaju što je engine - pa koga briga? Mislim, meni je CoD super, BF mi je isto super ali nije moj tip igre, svatko nešto voli, recimo ja volim run and gun tip igre, ne volim gdje se moraš skrivat kroz žbunje i onda ti dođe ne prijatelj i onda ti moraš izračunat gdje će metak završit ako mu pucaš malo iznad glave - netko to voli! Ja bih volio da budu i dedicated i IWnet style lobbya jer mrzim sada u Black Opsu nešto novo otključam i onda kada meč završava ne ide u lobby gdje mogu napraviti class i sve to nego moram završit cijelu sesiju igre i onda natrag sa novom klasom. I ovaj point streak mi je odličan, mislim da sada kada uzmemo zastavu u Dominationu (samo to igram osobno) se pribraja kao taj pointstreak. I biti će killstreakovi da se može listati kroz njih, to mi je dobro, jer ne moram potrošiti pse da bi pozvao choppera. I još sam nešto primjetio, kada je na multiplayeru dobio kill sa pointstreakom, pribrajalo mu se kao sljedeći, i kada je dobio taj sljedeći ostale su mu još 4 crtice i mislim kada te 4 crtice ispuniš možeš opet ići na taj pointstreak, a da ne moraš umrjeti.

6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

spominjali su neke dedicated sniper lobbye !

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...
15 godina
neaktivan
JozaxD kaže...

Misliš na

? Moguće da će onako biti playlista samo, a dao bog da bude i dedicated. I potvrdili su quickscoping.

15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
JozaxD kaže...

Misliš na

? Moguće da će onako biti playlista samo, a dao bog da bude i dedicated. I potvrdili su quickscoping.

da na to,al ja cu najvjerovatnije kupit igru {#}

15 godina
neaktivan
Nego što se desilo sa onim za mjesečnu pretplatu za igranje? Propala ili je to samo sad za elite? I rekli su da će promjeniti zvukove starih pušaka (iz prošlih igara) barem malo, da ne budu identični ali sada ne mogu pronaći..
16 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Nego što se desilo sa onim za mjesečnu pretplatu za igranje? Propala ili je to samo sad za elite? I rekli su da će promjeniti zvukove starih pušaka (iz prošlih igara) barem malo, da ne budu identični ali sada ne mogu pronaći..

Mislim da je samo za Elite, ali nisam siguran.

BBC2 nick: reader562
15 godina
Modern Warfare 3

Mislim da će igra bit super. Tako mi se čini po viđenom. Samo neka bude više slična MW2 nego BO - to je moja želja. Kao što veli g. Pirat ako bude love uz BF3 i to se kupuje :)

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
6 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Pretplata je samo za elite , s tim da ce vecina sadržaja ELITE-a biti dostupna 4 free , a ELITE s pretplatom donosi neke dodatne sadržaje i pogodnosti a najbolje od sveg je free DLC-ovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Jel se to meni samo čini ili svaki drugi post o engineu kako bi se trebao novi napraviti i da je ovaj stari? Pa ljudi božiji, vide da se igra prodaje u sedamnaest miliona primjeraka i znaju da će se opet prodati u sedamnaest miliona primjeraka, a neki koji kupuju CoD niti ne znaju što je engine - pa koga briga? Mislim, meni je CoD super, BF mi je isto super ali nije moj tip igre, svatko nešto voli, recimo ja volim run and gun tip igre, ne volim gdje se moraš skrivat kroz žbunje i onda ti dođe ne prijatelj i onda ti moraš izračunat gdje će metak završit ako mu pucaš malo iznad glave - netko to voli! Ja bih volio da budu i dedicated i IWnet style lobbya jer mrzim sada u Black Opsu nešto novo otključam i onda kada meč završava ne ide u lobby gdje mogu napraviti class i sve to nego moram završit cijelu sesiju igre i onda natrag sa novom klasom. I ovaj point streak mi je odličan, mislim da sada kada uzmemo zastavu u Dominationu (samo to igram osobno) se pribraja kao taj pointstreak. I biti će killstreakovi da se može listati kroz njih, to mi je dobro, jer ne moram potrošiti pse da bi pozvao choppera. I još sam nešto primjetio, kada je na multiplayeru dobio kill sa pointstreakom, pribrajalo mu se kao sljedeći, i kada je dobio taj sljedeći ostale su mu još 4 crtice i mislim kada te 4 crtice ispuniš možeš opet ići na taj pointstreak, a da ne moraš umrjeti.

Ovo drugo što si opisao su simulacije, a ne Battlefield. Ako u Battlefieldu imaš dobru komunikaciju sa svojim squadom (recimo tvoj klan igra i onda imate teamspeak), garantirano je da ćeš se zabaviti. U run and gun igrama možeš biti i sam. Smatram da svi CoD tipovi ljudi trebaju probati Battlefield, jer i ja sam igrao CoD pa zaključio da je BF zabavniji. Potpuno se slažem da trebaju dodat dedicated servere, a možeš bit 90% siguran da će biti IWnet style zato jer IW radi igru. Pointstreakovi su isto korak naprijed, jer nije svatko mogao dobiti killstreak a ovako se potiču i stvari poput zauzimanja objectivea u Dominationu i slično.

Bubabug kaže...

Pretplata je samo za elite , s tim da ce vecina sadržaja ELITE-a biti dostupna 4 free , a ELITE s pretplatom donosi neke dodatne sadržaje i pogodnosti a najbolje od sveg je free DLC-ovi.

Vjeruj mi, dok DLC izađe, ti ćeš u pretplati već platiti nekoliko cijena tog DLC-a...

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
14 godina
neaktivan
JozaxD kaže...

Najjači mi je ovaj komentar:

"Explosive dogs. Great, give the terrorists ideas. Next thing there'll be exploding Parrots trained to say Allah Akbar!"

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
15 godina
neaktivan
GDDR5 kaže...
JozaxD kaže...

"Explosive dogs. Great, give the terrorists ideas. Next thing there'll be exploding Parrots trained to say Allah Akbar!"

Tko zna, možda ih obuku u Juggernaut Bomb Suit

Osobno, meni su Gamerspawnove analize najdraže;

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 17:45 (roko121roko).
15 godina
roko121roko kaže...
GDDR5 kaže...
JozaxD kaže...

Tko zna, možda ih obuku u Juggernaut Bomb Suit

Da baš je dobra analiza. Ima dosta stvari koje prije nisam uopće skužio. Super mi se čini killstreak sistem!

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Prvi kvalitetan post od Dombe odkad je na forumu. Zato i TU i H za poticaj da piše i dalje ovakve postove.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
neaktivan
sako9800 kaže...
roko121roko kaže...
GDDR5 kaže...
JozaxD kaže...

(...)

Da baš je dobra analiza. Ima dosta stvari koje prije nisam uopće skužio. Super mi se čini killstreak sistem!

Zapravo je POINT-streak sistem, tako da mislim da on broji bodove, kao u novom MoH-u scorechainovi.

14 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Moze pitanje,šta je to CoD:Elite?Neda mi se trazit po netu tako da smatram da bi ovde najbrzi odgovor dobio....:)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
n'aix kaže...

Moze pitanje,šta je to CoD:Elite?Neda mi se trazit po netu tako da smatram da bi ovde najbrzi odgovor dobio....:)

Nekakav social network za CoD, imat će nekakav stat-tracking i ako želiš dodatne mogućnosti moraš plaćat pretplatu pa onda dobiješ tobože besplatne DLC-ove (s tim da ćeš platit DLC u pretplati)...

14 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Mislim da nećemo puno vidjeti od igre na Gamescomu,MP definitivno nećemo jer je premijera na COD XP eventu u L.A. početkom rujna. 

Očekujem mnogo od igre i samog MPa,rekli su da će sustav MPa totalno promjeniti,očekujem customization naravno,kolko god su to dva razvojna studija,rade isti projekt imena COD pod istim developerom. Barem koliko sam vidio u raznim intervjuima lijepo obadva tima surađuju i ne vidim nikakvo rivalstvo,tako da očekujem da pokupe neke odlične stvari iz Black Opsa,dosad je bio slučaj da Treyarch kopira sve od IWa.

Da je situacija drugacija,recimo da je Treyarch napravio COD4 pa su se izmjenjivali možda bi po IWu danas kenjavili :)

No to je druga priča. 

Dvoumim se što da uzmem za PS3,dakle BF3 ili MW3. Pomirio sam se kao i svaki fan da nećemo dobiti grafičku revoluciju,ali očekujem druge novosti. Također mislim da je BF3 overhypean jer osim grafike i destrukcije ne vidim ništa novo,MP je potpuno isti,gameplay HUD također,cijeli gameplay je isti,tako da ne volim kad fanovi BFa kenjave po CODu jer je gameplay isti,a njihov je također.

Također mislim da će opet mnogi ljudi uzeti MW3 kao i dosad iako sad kenjave po njemu,a BF fanovi koji su "odnekud iskocili iz rupa" sada trolaju po forumima i internetu,pitam se gdje su bili prije BC2. No dobro neću poticati takve rasprave pa ovdje stajem.

U ovom trenutku sam na vagi,puno toga će mi otkriti COD XP event odnosno premijera MPa. 

4 3 hvala 0
14 godina
Modern Warfare 3

ti ako vise volis trcati po mapi i ubijati ljude i tako u stalno u krug, onda si kupi mw3

ako volis vise timsku igru, pravi rat, onda je tu battlefield 3

"odnekud iskocili iz rupa" sada trolaju po forumima i internetu,pitam se gdje su bili prije BC2

izvini ali ti si jos zelen sto se tice boldiranog, ti ne znas koliko samo njih igra battlefield 2, vidis da i dan danas izlaze patchevi za bf2, nije dice glup, da se ne brine za svoje igrace, zato se brinu za njih da predju onda na bf3.

bad company je konzolaska igra, mislim da je dice pokusavao ici cod stopama, jer je cod vise popularniji na consoleshit neg na pc-u

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 22:59 (Indestructible).

6 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Modern Warfare 3
jel ovo tema o mw3 ili o bf je bolji ne kupuj cod
Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
andrej555 kaže...

Tražio si link za temu da napišeš ovako glup post?

15 godina
protjeran
Modern Warfare 3

Ja bih samo ovo rekao za MW3: Same shit, different name.

Istina da mi je zabavan MW2 i igram ga ali da se nisu udostojili i promijenili barem izgled slova nikako mi nije jasno...

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

DA! Sram ih bilo! a toliko igrača je htjelo druga slova,to je kap koja je prelila čašu,ne kupujem više CoD. Sarkazam...

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 0:47 (shady1024).
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Bok ljudi,dali se zna oce li biti BOLT snipera?

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Od 0:35 pa do 0:55. Ko da govori od CoD- u {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 2:41 (Jabulani).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
andrej555 kaže...

Znači ti bi u temi pisao samo pozitivne stvari o igri, da, jako objektivno...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice