Joj opet ti...znači u toj mapi miles otvorim novu mapu i napiše ime mape ono....
ili opet nešto drugo..
bolje objasni plizzzz
Joj opet ti...znači u toj mapi miles otvorim novu mapu i napiše ime mape ono....
ili opet nešto drugo..
bolje objasni plizzzz
ok skužio sam!!!
idem sad probati
da vidim jel radi
nece ti to nist pomoc. Moras prec na pci-e i dual core.
Imaš pravo nije uspjelo
A ni to tvoje ne drži vodu prije sam imo isto agp grafičku i radi mi je cod4
Jako puno problema ima sa tim agp grafickama novije generacije! Ja na ovu x1650 nisam mogao stavit nijedne drivere osim onih koji su dosli s njom.
Mozda si je mogao pokrenut na toj x1050 ,ali na kojim detaljima i s koliko frameova hhehe
a i to što kažeš....ja one drivere koje sam dobio s grafičkom nisu radili moro sam s neta ali prihvaca one samo s sapphirove stranice a ne s one atijeve
A ako ima bilo ko još nekakvo rješenje neka se javi
Reinstaliraj COD4 i instaliraj kad ti ponudi instalaciju DX-a iz igre - to je to
Probo sam
Neće!!!!!!
evo ljudi e neke price poput ove ima sretan kraj....pojavili se 9.3 driveri i ja probo cod 4 instalirati s svim mogucim hotfix-ovima koje sam mogo naci. I sad igra normalno. I sad je sve u redu. Dokaza da neke price imaju sretan završetak. =)))))))
E ovak Instaliro cod4 , instaliro drivere , instaliro najnoviji dx i onda mi izbaci ovak neš:
Uđem u igricu sve ide i kad idem npr. pokrenuti neku mapu uopče ne učitava dolje stavi dx error ali ne zatvori igricu ni ništa. Ide onaj video ali ne louda mapu opče i kad izađem iz igrice kod ništa nije ni bilo, koda ni nije bilo error
Molim pomoć!!!!!!!!
imas sad izasao je 1.4 patch pa stavi taj i crack od 1.3 verzije pa onda probaj a i novi driveri za ti 9.4 su izasli po probaj
imam 9.4 drivere ali sam htio reci da od 9.3 drivera da igra radi. U redu je Ljudi rješio sam.
imam 9.4 drivere ali sam htio reci da od 9.3 drivera da igra radi. U redu je Ljudi rješio sam.
Da ne otvaram novu temu bezveze.....igram sad uspješno cod4 ali malom greskicom......kad uđem u neki server prve minuti ili manje mi užasno raste i pada FPS i nakon tog perioda sve normalno radi....sad zasto i kako. Samo ima jedna čudna stvar. To štekanje mi duže traje na manjim detaljima odnosno low neko na high. Sad trenutno igram na high i od 20- 91 fps I rezolucija je 1680x1050. A prosječno oko 30-40fps
neko nema nikakvu ideu za zadnji moju poruku???