A šta će sad biti na kraju sa nama koji smo preordali B: BC2 preko game.co.uk. ? Je'l ćemo mi moći sudjelovati u Beti ili ne?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bit igre je da se kombinira uporaba pušaka i vozila.
Što nije frustrirajuće kada si ti pješak a neki klinac te gađa iz helića i ne želi iz njega izaći?
sve si pobrkao
nije ti to waw gdje su likovi cijelo vrijeme sjedeli u tenkovima i rokali te vecinom vremena im nisi mogao nista
bf je oduvijek imao savršenu simbiozu pješadijske borbe i borbe u vozilima
sve ima svoju težu i protutežu
btw ak je neko u tenku ili u helicu puno je veca meta za ubit a postoje svakojaka protuvozna oruzja tak da se ga unisti u sekundi ak ga tim ne podrzava
bitno je da se onaj koji je u vozilu ili pruza podrsku kad se napada bomba ili ga se stiti kad se brani bomba
sve je balansirano bez brige nije to prvi bf koji dice radi kako mozes uopce to dovoditi u pitanje??
Tocno !! npr. u 2142 mozes unistiti walkera s obicnom puskom .. samo trebas znati gdje moras gađati .. (i ovaj unutra mora biti pravi nub) 
A šta će sad biti na kraju sa nama koji smo preordali B: BC2 preko game.co.uk. ? Je'l ćemo mi moći sudjelovati u Beti ili ne?
Za sada nista, a bojim se da ce i ostati tako.
Preorder za PS3 preko game.co.uk ima pravo sudjelovanja u beti koliko vidim, ali za PC jos nista.
Bah, steta sto nikako ne mogu igrati FPS sa onim patrljcima na kontroleru inace bi preorderao za PS3 umjesto za PC. Jos bi bio i siguran od cheatera 
Sve si razmisljam da preko e-baya narucim FRAGnStein
lol pa di si ti dosad bio
beta ti pocinje 28.1
naravno prvo moras narucit i platit xD
Ja ne govorim o beti, nego demo. Pa svaka danas igra ima svoj demo, skojim nam pokaže igru da vidimo dali nam se sviđa ili ne, ali to je samo demo za singleplayer a nikad za multiplayer... ja bi volio kad bi bio demo za multiplayer jer to je ono na što ću večina vremena u igri potrošit i zbog čega bi dao novce za igru, i glupo je da se nitko nije još to sjetio napravit, makar i da je trial sat vremena...
pa beta ti je kao demo ... probna verzija igre ... samo sto u ovom slucaju nije free.. nego ako preordas igru dobis pristup toj beti
moci ce te ako napravite preorder na download
ja necu jer je puno skuplje
izabrat cu onaj tradicionalan nacin i pricekat al proci jeftinije za 100kn i dobit kutijicu :)
Ja ne govorim o beti, nego demo. Pa svaka danas igra ima svoj demo, skojim nam pokaže igru da vidimo dali nam se sviđa ili ne, ali to je samo demo za singleplayer a nikad za multiplayer... ja bi volio kad bi bio demo za multiplayer jer to je ono na što ću večina vremena u igri potrošit i zbog čega bi dao novce za igru, i glupo je da se nitko nije još to sjetio napravit, makar i da je trial sat vremena...
Demo za PC se pojavi možda nakon što se igra izda u prodaju. I ako se ikad pojavi bit će samo rezultat viška razvojnog budžeta. Demo za PS3 i Xbox360 se mislim već pojavio.
I ne, beta nije kao demo.
Pa ako se odlučim za kupnju igra, onda šta će mi beta? Zašto da probam nešto što sam kupio? Ja želim probat nešto što nisam kupio, odnosno da mi pomogne u odluci dali da kupim ili ne...Pa od pamtivjeka postoje demo igre, na kojoj smo mogli igrat jedan level da vidimo kako to izgleda, samo što je to bio SP a ne MP, a danas kakva su vremena kad 95% vremena igre provedeš igrajuči MP, mislim da bi trebao bit demo MP-a da vidim našto liči, a onda se odlučit za kupnju igre. Ovo sa betom je više mi se čini marketiniški trik da više ljudi preorda igru, da bi upali u beti i tjedan dana igrali prije ostalih.
Još jedno pitanje: da li znate sa kojih se stranice može sve kupit igra ali sa downloadom? Koliko sam vidio ima samo na steamu i na game.co.uk ali na steamu dođe 350kn dok na game.co.uk dođe 300kn, samo me zanima dal ima još koja stranica di se može skinut?(želim ga skinut zato jer me iritiraju DVD-ovi nemam ih gdje držat, i onda me drugi mogu žicat da im posudim a ovak im kažem da mi je to u kompu i da nemogu niš stim
Nije u redu sa povlasticama za ljude koji pre-orderaju.. Mislim da one nebi trebale biti tako utjecanje i jake, trebali su stavit nešto što ne utječe na gameplay, npr. posebne skinove.
...da li znate sa kojih se stranice može sve kupit igra ali sa downloadom? Koliko sam vidio ima samo na steamu i na game.co.uk ali na steamu dođe 350kn dok na game.co.uk dođe 300kn, samo me zanima dal ima još koja stranica di se može skinut?(želim ga skinut zato jer me iritiraju DVD-ovi nemam ih gdje držat, i onda me drugi mogu žicat da im posudim a ovak im kažem da mi je to u kompu i da nemogu niš stim
Imas i na Direct2Drive, ali ti ista cijena kao na game.co.uk (download verzija)
Nije u redu sa povlasticama za ljude koji pre-orderaju.. Mislim da one nebi trebale biti tako utjecanje i jake, trebali su stavit nešto što ne utječe na gameplay, npr. posebne skinove.
Ma nije to nista sto ce ti "dati" neku veliku prednost .. za 3-4 sata igranja i ostali ce dobiti iste unlocke kao ovi koji su preorder . 
mozd preordam igru preko game.co.uk ... pa me zanima ... oni ce meni s kartice skinuti 220kn ? ili moram imati gbp ?
Ja ću najvjerovatnije kupiti igru na Steamu, jeste da je najskuplje ali mi je nekako gotivno imati sve kupljene igre na jednom mjestu. Zna li neko hoće li igra podržavati Steam Cloud?
mozd preordam igru preko game.co.uk ... pa me zanima ... oni ce meni s kartice skinuti 220kn ? ili moram imati gbp ?
e to i mene zanima
Skinut će vam kune, konverzija se automatski obavlja iz kuna u gbp, kao što je i slučaj sa ostalim valutama što se elektronskog plaćanja tiče...
sve si pobrkao
nije ti to waw gdje su likovi cijelo vrijeme sjedeli u tenkovima i rokali te vecinom vremena im nisi mogao nista
btw ak je neko u tenku ili u helicu puno je veca meta za ubit a postoje svakojaka protuvozna oruzja tak da se ga unisti u sekundi ak ga tim ne podrzava
bitno je da se onaj koji je u vozilu ili pruza podrsku kad se napada bomba ili ga se stiti kad se brani bomba
sve je balansirano bez brige nije to prvi bf koji dice radi kako mozes uopce to dovoditi u pitanje??
Nije bio ni prvi cod kojeg IW radi pa nije bilo baš sve izbalansirano.
sve si pobrkao
Nije bio ni prvi cod kojeg IW radi pa nije bilo baš sve izbalansirano.
da tako je ali bf ce biti izbalansiran jer nema po prvi put vozila za razliku od coda koji po prvi put ima care package akimbo i ostala neizbalansirana sr*nja
Ovak, zanima me da li se preko direct2drive ili game.co.uk može skinut i kod nas? Jer sa vidio na direct2drive piše da je proizvod dostupan samo u Engleskoj i Europskoj uniji, sad neznam dali to i za nas vrijedi, a na game.co.uk nigdje nisam vidio dal piše, pa nisam sad siguran?
kontam da se pod europa misli cijeli europski kontinent ... mozda sam u krivu .. nezz :D
I ja se nadam da je tako, jer evo, imam sve veći feeling da bi preordao igru pa onda i ubetu usput ušao
Samo se još moram zaletit do grada da si napravim debitnu karticu da si mogu uopće kupit igru xD
imas za to jos 4 dana :)
e, a zaš u ni jednom traileru nisam primjetio neki mig29 ili f15??? 
Ne znam koja igra ima gori hype. Mw2 ili ova... Zivi bili pa vidjeli. Imam feeling da ce podbacit kao cod.
Sve cuvaju za zadnja dva tjedna,a sve prednosti hvale na sve strane. Na sta me to podsjeca? lol
Ne znam koja igra ima gori hype. Mw2 ili ova... Zivi bili pa vidjeli. Imam feeling da ce podbacit kao cod.
Sve cuvaju za zadnja dva tjedna,a sve prednosti hvale na sve strane. Na sta me to podsjeca? lol
Je i to sto kazes istina, nadam se da ne i sa ovom igrom, imao (imali) smo velike planove s CoD MW2, ali 2 dana prije neg je izasao sve su s*ebali.
Ja sam vidio samo A10, a ni to ne znam da li se može vozit.. 
u BC2 nema aviona !! Mnogi ljudi mjesaju BC serijal i recimo "originalni" (BF1942,BFV,BF2,BF2142) BC ima sp i cijelu pricu iza sebe dok "originalni"su iskljucivo mp ,a u sp mozes se samo napucavati s onim tulavim botovima i nemaju nikakvu pricu ... A takav je i gameplay izmedu tih dva BF serijal drugaciji ..Dok BFH i BF1943 po meni spadaju u klasu "zabavni prvi 2-3 dana" 
Neznam za vas ali meni je BC2 samo usputna stanica do dolaska BF3 !!

u BC2 nema aviona !! Mnogi ljudi mjesaju BC serijal i recimo "originalni" (BF1942,BFV,BF2,BF2142) BC ima sp i cijelu pricu iza sebe dok "originalni"su iskljucivo mp ,a u sp mozes se samo napucavati s onim tulavim botovima i nemaju nikakvu pricu ... A takav je i gameplay izmedu tih dva BF serijal drugaciji ..Dok BFH i BF1943 po meni spadaju u klasu "zabavni prvi 2-3 dana" 

ja sam mislio da je taj bf bc2 drugi naziv za BF3 ,znaci bit ce i bf3 ?

ja sam mislio da je taj bf bc2 drugi naziv za BF3 ,znaci bit ce i bf3 ?
Ne nije !
i da biti ce BF3 
Ne nije !
i da biti ce BF3 
a so... i pretpostavljam da će on imat migove 
ništa... je**š bc2, čeka se bf3 (ah te skračenice)