Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.726
|
čitano: 362.809
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 6

Kad netko priča o netcode, možda mislite na random bulet deviation, tj weapon bloom?

Ne samo da je povećan od Bete, nego ima i ljudi koji vjeruju da je zbagiran.

Prvi dio videa:

Dosta novosti, ako netko još uvjek ima volje gledati videje :D

Ovdje ima i  priče  o netcodeu, i primjer nekih  problema.

Steam and EA: CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2025 20:44 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 6

Bloom bug postoji, i tu i tamo se zan zaglavit pa puška šara strašno.

Bolje da je veći recoil nego usrani rng bloom.

ima dosta fixeva, svjesni su, rade na tome i to je jako pohvalno. nadamo se da već 28 ide overhaul dosta stvari da royale sjedne jer budu li se ljhudi odbijali od kamenja ili bloomali na velikoj mapi bit će suza.

Cronus banovi su krenuli jedva čekam da padne jedan kolega iz ureda šta se hvali da siluje njime na cod i sad na bf.

ugl sve dobre vijesti, ako je istina da investegejtaju i da će bit nešto od toga.

ove god community dosta kulturniji i sugestvniji, ovi hvataju sve skupljaju i obećavaju fix.

obzirom da ipak nisu kažnjeni no preorderom, svejedno kulturnije se ponašaju nego prije, valjda su shvatili di je lova.

btw. negdje mi je izletila izjava Vincea Zampelle, da je cod nastao jer debili u EA nisu htjeli slušati.
da bar su imali MOH koji bi ubio cod, a onda bi bf bio sam za sebe, nedostižan, al eto.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Re: Battlefield 6
Simke8.1 kaže...

Koji ste level? Ja sam 31 trenutno, vidim da ima ekipe sa 50+ nije ni mi jasno kako, sad rokam sve challenge da dobijem XP i boosteve. Ima li netko phantom edition da mi kaze koliko se XP boosteva dobije?

33, s tim da sam jucer igrao mozda 2 sata a danas nista, evo tek sad krecem u prvu rundu

16 godina
Battlefield 6

Največi problem jest ponavljanje istih mapa, zapravo server se ugasi i ide novi sa istom mapom. Toga sam se bojao kao što je bilo u prošlom. Ajde mislio valjat će ima filter biranje mape ali to nisu odradili. Dat čemo im šansu tek je počelo ali bojim se da ovi nemaju pojma išta napravit. Čekam dobre servere u portalu kojih je bilo u prošlom bf ali to kao da ne funkcionira. 

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dery kaže...

Največi problem jest ponavljanje istih mapa, zapravo server se ugasi i ide novi sa istom mapom. Toga sam se bojao kao što je bilo u prošlom. Ajde mislio valjat će ima filter biranje mape ali to nisu odradili. Dat čemo im šansu tek je počelo ali bojim se da ovi nemaju pojma išta napravit. Čekam dobre servere u portalu kojih je bilo u prošlom bf ali to kao da ne funkcionira. 

Da, ali na 60hz, ofišl rules.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
13 godina

Ja sam lvl 41 i nisam rjesavao nikakve assigmente ni nista,drugi dan potrosio sve boosteve jer nisan skuzio da vrijeme ide i u meniju.

Uglavnom sve sto sam igrao sam bio u vozilima i nesto sitno infantry.Htio sam dns rjesiti mastery 50 na heliju al nisam stigao,zastao na  49om.

Nece me bit 2 tjedna taman dodem 28.Do onda ce neke stvari popraviti.

Svi pisu bloom ovo ono,a postoje bugovi za koje ne vidim da ljudi bas pisu a izrazito su veliki.

Soflam prvi.Ako se zbuga,a zbuga se svakih par minuta markira te u heliju i kad si na zemlji,bacas flare nista,iazdes iz helija nista.Onda te skine lock guided raketa bez upozorenja.Ima range preko cijele mape soflam skoro.i markira te iza kamena,planina i ostalih prepreka.

Drugo onaj stationari AA koji su na pojedinim zastavama ako te pogode par puta zblesira ti kontrole i nemozes se kretat normalno.

RPG-treba mu smanjit velocity

Oni AA koji su u bazi ne sluze nicemu,jetovi se base repaju cijelo vrijeme.

Gunneru u heliju treba maknuti lock guided i dat mu tv missile i thermal

Uglavnom heli je glas cannon kao i sva vozila.

Prošlo je skoro tjedan dana i jos uvijek nisu rjesili da se helikopteri ne spawnaju na na new sobek city,manhattan bridge i operation firestorm.

Na firestormu i manhattan bridgu samo pax armata ima helikoptere.

ORIGIN: LtMoNkK
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2025 23:34 (Doca15).
13 godina
fila2208 kaže...

jel tko primjetio da assist as kill se ne računa? ili sam ja lud?? igrao sam sniper i masu puta kao dobijem assist as kill ali ga ne pripiše.

Mislim kill je kill ni ne treba ga, ali nek to maknu nego krivo piše.

Da, očito je neki bug, isto sam primijetio da mi nijedan assist as kill ne broji. Neka mi retroaktivno vrate sve killove. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
13 godina
Battlefield 6

Oce li biti kakav squad za deathmatch da rijesim assignment da dobijem muškog support opreratora. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 6

Čini mi se da ovaj anticheat baš dobro radi. Do sad nisam naletio ni na jednog čitera, bar ne očitog da hebe cijeli server. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji bi wireless miš i tipkovnica PS5 combo do 100€ preporučili za BF?
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Battlefield 6

pustite nickname da se dodamo da igrramo skupa.

0 0 hvala 0
14 godina
MRSKI kaže...

Čini mi se da ovaj anticheat baš dobro radi. Do sad nisam naletio ni na jednog čitera, bar ne očitog da hebe cijeli server. 

Također!

Mislim da Javelin radi bolesno dobar posao.

A i ova današnja vijest gdje se na konzolama konačno banna korisnike Cronus Zen-a što je natjeralo devove tog istog da govore korisnicima

"Yo, pls don't use our products with BF"

U svakom aspektu su pobjedili!

Što i brojke govore. Prema nekim analizama navodno 6.5M kopija prodano.

Btw. sad slučajno skužio, ima jedan achievment koji je nazvan po Christianu Matkovicu (pojavljuje se u BF3 SP-u, taj mi je podatak promaknuo).

Christian Matkovic | Battlefield Wiki | Fandom

Lance Corporal Christian Matkovic is a Croatian-American character featured in the singleplayer campaign of Battlefield 3. He was first seen in the Fault Line and Operation Guillotine trailers.

Fora easter egg

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:43 (sudy_freak).
6 godina
Haha, fora. A Medevac Mile mi se zove susjed koji zivi 3 kuce od mene. Nije mi ga drago vidjet isto kao ni tu mapu.
14 godina
Battlefield 6

Ovi su pronašli i fixali više bugova u tjedan dana nego u godinu u BF2042. Il bar tako izgleda kad zapravo komuniciraju  s igračima.

EDIT:

Odlična kolekcija manje poznatih stvari u igri! Ima nekih odličnih savjeta, pogledajte ako imatevreemena!

Steam and EA: CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:40 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 6

Samo nek ispravljaju, taman dok je ja kupim da bude sve fino ispeglano. 

Ja volim na gotov rostilj doci. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice