Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.688.679
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
Volume kaže...

I active protection obavezno{#}

Ja sam mislio da vi tovari ne radite ništa kad prođe sezona...

Petko, dođi među tovare pa će i tebi biti bolje. {#}

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
Battlefield 4
Moj PC  
6 0 hvala 3
16 godina
TomoR kaže...

Koliko god je to super u jednu ruku u drugu je jako žalosno da su tek sada sposobni izbaciti nešto kako su to oni zamislili...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
Friday kaže...
Volume kaže...

Pa, zapravo - selim se upravo tamo. Nadam se kroz sljedećih godinu dana.

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
amater_2 kaže...
Friday kaže...
Volume kaže...

Super.

Znaci mozes i pod dalmoza proc : )

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Super.

Znaci mozes i pod dalmoza proc : )

Ae! {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ovo je jedan od najboljih komentara koje sam do sada vidio.

Credit to DICE; their support for this game over the past year has been remarkable. Many would just take the money and run but the devs have remained loyal and dedicated to the community and game and have gone on to eradicate many teething problems and leave us one of the best MP experiences ever produced. It's been a bumpy ride but BF4 is now at a very strong standard indeed.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Credit to DICE; their support for this game over the past year has been remarkable. Many would just take the money and run but the devs have remained loyal and dedicated to the community and game and have gone on to eradicate many teething problems and leave us one of the best MP experiences ever produced. It's been a bumpy ride but BF4 is now at a very strong standard indeed.

Bulšit - pa koliko bi se prodavali nastavci da ovo nisu pokrpali kako treba? Samo je lova u pitanju, ništa više i ništa manje!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Nema "nadam se", nema "kroz godinu", hajde odmah {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 10:16 (Soldier977).
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Nema "namad se", nema "kroz godinu", hajde odmah {#}

Posao me čeka, samo trebam prodati kuću ovdje. Ti imaš para, ajd da trgujemo... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Posao me čeka, samo trebam prodati kuću ovdje. Ti imaš para, ajd da trgujemo... {#}

Jel na rijeci kuća? Koliko je prešla?

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Jel na rijeci kuća?

Ma kakvi {#}

Gosti koji mi dođu prvi puta obavezno kažu "jebote pa ti možeš iz dnevne pecati" {#}

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Do proljeca je u centru : )

13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Jel na rijeci kuća?

Ma kakvi {#}

Gosti koji mi dođu prvi puta obavezno kažu "jebote pa ti možeš iz dnevne pecati" {#}

Znači ako se odlučim da uzmem, poklanjaš mi plovak, 200m silika,  štap i kormoran rolu?

Alien 22 kaže...
Soldier977 kaže...

Do proljeca je u centru : )

Znči da cijena može samo rasti..... hm.... Špelac koliko?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 10:31 (Soldier977).
14 godina
protjeran
Friday kaže...
NiramX kaže...

Bulšit - pa koliko bi se prodavali nastavci da ovo nisu pokrpali kako treba? Samo je lova u pitanju, ništa više i ništa manje!

Naravno, ali opet, išlo je nama u korist.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
odjavljen
NiramX kaže...
Friday kaže...
NiramX kaže...

Ti stvarno znas u Off.

Vidis da covjek prodaje kucu : )

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Znači ako se odlučim da uzmem, poklanjaš mi plovak, 200m silika,  štap i kormoran rolu?

Alien 22 kaže...

Znči da cijena može samo rasti..... hm.... Špelac koliko?

Dama - sve je već spremno!

Alien - nema bolje lokacije od ove {#}

NiramX kaže...

Ma svejedno, sad se prave da brinu o korisnicima. A zapravo ih totalno iritiramo jer cijelo vrijeme nešto seremo...

Freak Show Inc.
13 godina
NiramX kaže...
Friday kaže...
NiramX kaže...

Kako? Ja ovo zovem medvjeđom uslugom. Uspjeli su razhebat vrlo jak community. De mi reci gdje su warovi koji su se igrali, gdje je ekipa koja je ginula od BF2 do 3, gdje su cheateri.... ejjjjj NEMA CHEATERA! Pa nepostojanje Cheatera je najbolji dokaz koliko nisu išli u našu korist. Nek me neko ispravi ako sam  krivu.

13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Da si blize vjerojatno bi i trgovali. Trazim kucicu kraj Kupe za odmor i fishing : )

Naglasak na drugo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Friday kaže...

Pa bar ti si na glasu kao pametan čovjek.

Pa normalno da je lova u pitanju,neznam koji bo retardiran kura* išao bilo što raditi a da ga ne plate za to.

Likovi su igrali Hardline prošli tjedan na nekom eventu i kažu da su gotovo sve iz cte stavili u Hardline.

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Friday kaže...

Pa bar ti si na glasu kao pametan čovjek.

Pa normalno da je lova u pitanju,neznam koji bo retardiran kura* išao bilo što raditi a da ga ne plate za to.

Likovi su igrali Hardline prošli tjedan na nekom eventu i kažu da su gotovo sve iz cte stavili u Hardline.

Ma OK, napravili su dosta posla ali ne dam da se to sada protežira kao njihova briga o nama.

Freak Show Inc.
13 godina
Soldier977 kaže...

ejjjjj NEMA CHEATERA! Pa nepostojanje Cheatera je najbolji dokaz koliko nisu išli u našu korist. Nek me neko ispravi ako sam  krivu.

Mi baš jučer raspravljamo o tome i ja se isto pitam zašto bi itko u ovoj igri varao.

Čak i da vara većina ja to ne kužim jer je igra toliko sj.ebana da ne mogu procijeniti jel lik skiller, čiter, jel me ubio zbog laga, frame dropa, bug, glitcha.... nastavi niz.

Evo primjer... pred neki dan igram i u dvije runde me jedan našamara jedno 5-6 puta.

Svaki put kad me ubio meni je izgledalo da na mene puca Ljudina u najmanju ruku.

Padao sam baš muški od njega.

Odem nakon toga pogledat mu statse... KD 0,64, skill 150-tak, ubije 0,43 čovjeka u minuti.

Na kraju je imao bezveze skor, jedva u plusu ako je bio, ali mene je ubio tih 5-6 puta kao da je sa ESL-a došao.

I sat ti procijeni tko je čiter i dal ih uopće ima.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

to sam ja odmah na početku izlaska igre rekao , imam filing kao da padam od čitera ,a tip je ispod faking prosjeka, po statsima nebi pogodio slona.

skinuo sam patch i danas ću isprobat tek tolko da vidim na čemu smo, makar nemam nikakvih očeivanja pošto me sama igra već davnih dana razočarala :)

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Užas,moramo si neki novi account uzeti i isprobati kako radi FF i PB.prijatelji iz AA i x22 mi šalju ponude a ja odbijam

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

to sam ja odmah na početku izlaska igre rekao , imam filing kao da padam od čitera ,a tip je ispod faking prosjeka, po statsima nebi pogodio slona.

skinuo sam patch i danas ću isprobat tek tolko da vidim na čemu smo, makar nemam nikakvih očeivanja pošto me sama igra već davnih dana razočarala :)

Ovo što mi se dogodilo s tim likom je nakon zadnjeg patcha BTW.

Što se same igre tiče, bolje je nego prije.

Sad makar mogu normalno DMR-om igrat i baš uživam s njim na otvorenijim mapama.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Stazama!!! {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

ejjjjj NEMA CHEATERA! Pa nepostojanje Cheatera je najbolji dokaz koliko nisu išli u našu korist. Nek me neko ispravi ako sam  krivu.

Mi baš jučer raspravljamo o tome i ja se isto pitam zašto bi itko u ovoj igri varao.

Taj bi bio stvarno idiot. Kome? Čemu? Koji smisao?

ZeNGe_CRO-mt kaže...

A bolje je puno sa ovim patchem, mislim na sam gameplay, ali opet se desi da negdje izletim i neko s nekim LMGom (MG4) me pokosi kao da sam vlat trave. Pa nešto kontam, taj LMG je kao teži, sporije ide u ADS, ovo ono, a ja s Famasom... Džaba.

13 godina
Friday kaže...
Skilledžija kaže...

Stazama!!! {#}

Baš je ovaj 4ntraks nešto neozbiljan danas {#}

13 godina
Battlefield 4

Radi Kukyja moram i treći post za redom odvojeni staviti jer me hebao u zdrav mozag sinoć na Lockerima sa onim skrivanjem i onim malim shotgunom. Ali sam mu dohako i pokazao mu kako se radi dip-dip-patato-chip  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Soldier977 kaže...

Radi Kukyja moram i treći post za redom odvojeni staviti jer me hebao u zdrav mozag sinoć na Lockerima sa onim skrivanjem i onim malim shotgunom. Ali sam mu dohako i pokazao mu kako se radi dip-dip-patato-chip {#}

Potato a.k.a Krumpir

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice