Kako ljudima (djeci većinom) padaju takve gluposti na pamet...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemamo o cemu pricati.Ajde ti otvori neku zanimljivu temu tu pa cemo poceti.
Svi smo bez teksta ostali.Nastala ona "neugodna tisina"
ajde evo smislit ću nešto
Ajmo o curama
ajde ljudi :)
kako osvojiti srce zauzete plavke 94' god :(
pomoć?
Parama - barem je danas jednostavno osvojiti ženske.
Bok svima. Kako ste?
___
Kakav kabal mi treba da spojim PC sa TV-om? Ako nije problem da mi postavite sliku pa da tocno vidim kakav treba.
I da,molio bih,ako negdje ima nekakav tutorial za podesavanje,pa da stavite link.
Hvala.
Bok svima. Kako ste?
___
Kakav kabal mi treba da spojim PC sa TV-om? Ako nije problem da mi postavite sliku pa da tocno vidim kakav treba.
I da,molio bih,ako negdje ima nekakav tutorial za podesavanje,pa da stavite link.
Hvala.
Ovisi kakav TV imaš, ja recimo imam TV sa HDMI ulazom, pa sam grafičku (vidim da imas ATI HD4850 - dobio si adapter s njom DVI to HDMI sigurno) spojio s HDMI kabelom.
Sve ovisi o TV-u.
Nemamo o cemu pricati.Ajde ti otvori neku zanimljivu temu tu pa cemo poceti.
Svi smo bez teksta ostali.Nastala ona "neugodna tisina"
ajde evo smislit ću nešto
Ajmo o curama
ajde ljudi :)
kako osvojiti srce zauzete plavke 94' god :(
pomoć?
Parama - barem je danas jednostavno osvojiti ženske.
da ako ti je stari tajkun, imaš bmw, audi i mečku,ona stvarno lako ide
sponza do sponze
Bok svima. Kako ste?
___
Hvala.
Ovisi kakav TV imaš, ja recimo imam TV sa HDMI ulazom, pa sam grafičku (vidim da imas ATI HD4850 - dobio si adapter s njom DVI to HDMI sigurno) spojio s HDMI kabelom.
Sve ovisi o TV-u.
Zagubio sam sve sto sam dobio u paketu sa grafickom. TV je stari 55cm Grundigov.
Eh sad,ne razumijem se u to previse. Iz TV-a imam onaj siroki utor(scart?).
Mislim sam sutra svratit do trgovine u kupit taj kabel. Kakav mi tocno treba?
Vidim da HD4850 ima Svideo izlaz. Vrlo je jednostavno. Treba ti Svideo - chinch adapter i SCART - cinch adapter (ovaj na slici ima i Svideo tako da moreš povezat direktno PC i TV bez onog prvog adaptera). Ako kupiš scart adapter samo sa cinchevima, treba ti 1 chinch kabel sa kojim ćeš sve spojit. Ako hoćeš da zvuk ide do tv-a, treba ti još 2 chinch kabela i 3.5mm - chinch adapter koji uštekaš u zvučnu. Sve ti to ne dođe preko 50kn (ovisno o dužini kabela)
Kad to pospojiš, u ATI CC uključi overlay, na TVu prebaci na SCART ulaz i to je to...
Ako ti TV ima chincheve ili Svideo ulaz (noviji većinom imaju) onda ti scart adapter ne treba.
Zagubio sam sve sto sam dobio u paketu sa grafickom. TV je stari 55cm Grundigov.
Yay, još jedan pedesetpetocentimetarski Gundigovac. Koji model imaš? Moj je P 37-060. Isto sam se raspitivao kako da ga spojim na komp, ali sam izgubio želju.
ljudi kaj ima ovdje u bircu, kak je?
BTW dobio sam punu zvjezdicu hehe
Neš ste utihnuli... Čitam malo ove glupave teme koje su se danas nakotile.. Kad će se HoS otključat? Ima jako puno materijala
Mislim da je netko blizu da obori rekord palceva u temi o wall hacku,
a koji je rekord?
ljudi kaj ima ovdje u bircu, kak je?
BTW dobio sam punu zvjezdicu hehe
ja pisem ko lud a imam ovo pola zvjezde
Konačno lock na "Kako uključiti WH?". Netko od modova se konačno smilovao. Poruka autoru - get skill, not WH!
ja cu sad opet valjda pasti na 0,5 zvjezdica jer sam dobio 2 zuta od naxeema.mislim da sam ih stvarno neposteno dobio ali necu se o tome raspravljati tu.
nego cu obavjestiti bug redakciju za rad moderatora,eto toliko od mene
ljudi jel mi može neko pomoći u vezi osvaanjasrca plavke '94 godište - zauzete ?
Ja sam isto dobio žuti od Naxeema. Aj ok, zaslužio sam ga (OT). Zašto si ga ti dobio?
haha, ja dobio samo 2 sugestije ;P, no, oboren je rekord u TD, ne?
Ma kao zbog toga kao da ja ne predstavljam forum te da ne smijem pisati sto se smije sto se nesmije.Ovo je nesto najbanalnije sto sam vidio.
Ja autoru govorim da to nije odobreno ovaj mi zuti uvali LOOOL
Drugi kao zbog spamma.Pa di jeb*te?Jos mi ni ne kaze u kojoj temi pa sam ja sad prisiljen traziti koja je to tema.
Neznam,dan mi krenuo lijepo a zavrsio frustracijom
Pogledaj si profil, i ti si dobio žuti
Jesmo svi to na istoj temi ili...?
Pogledaj si profil, i ti si dobio žuti
Jesmo svi to na istoj temi ili...?
žuti je od prije
žuti je od prije
Aha... Ja sam imao već jednu sugestiju (nezz kolko dugo) pa je to prešlo u žuti...
ljudi danas ja castim...konacno puna zvijezda...sto cete??
Jednu Coca Colu, sa puno leda i sa limunom x10 Ali kada ozdravim
Aj meni daj jedan čaj (more od šipka)... Neš me grlo štreca... BTW, karton je na samo 2 dana... Slatko.
Svi dobivaju neke zvjezdice. A kada ću ja dobiti svoju 6 zvjezdicu
Neki dobivaju kartone
a joj, ni ja neam niti jednu zvjezdicu a imao sam 1 i pol
kak si ih uspio spusiti?
kak si ih uspio spusiti?
suspended.