o nekim se malverzacijama priča, jel i bug ima crni fond,
naravno i ja bi se priključia u njega..
o nekim se malverzacijama priča, jel i bug ima crni fond,
naravno i ja bi se priključia u njega..
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
Helou
jutro i tebi..
Prvi vikend nakon škole. Nisam moga izdržat 35 min u u učionici i iša sam se umivat u wc i doslovno ladit jaja. Ne metaforički nego doslovno.
Prvi vikend nakon škole. Nisam moga izdržat 35 min u u učionici i iša sam se umivat u wc i doslovno ladit jaja. Ne metaforički nego doslovno.
onda il je dobra profa il ta šta sidi s ili do tebe 
Dan narode, gotova skola za ovaj tjedan, navecer crkavanje i tako :D
kako vi, sta se radi?
Koja je ovo šema do 22h? Nesmije se stavit post iza? Zašto neko nemože pisat u 2 ure ujutro? ...
Koja je ovo šema do 22h? Nesmije se stavit post iza? Zašto neko nemože pisat u 2 ure ujutro? ...
Za to postoji druga tema :D
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/nespavalice-22h-06h/11094.aspx
Tko se razumije neka obrati pažnju:
http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/handbrake-postavke/116672.aspx
Ljudi, mala pomoc, moze?
Jel mogu ikako igrati igra na os2 sa usb-a, igre sam "nabavio" i na hardu su, bez da moram nesto przit po cd-ovima jer sam trenutno ishlapio s njima .D
Ljudi, mala pomoc, moze?
Jel mogu ikako igrati igra na os2 sa usb-a, igre sam "nabavio" i na hardu su, bez da moram nesto przit po cd-ovima jer sam trenutno ishlapio s njima .D
Ako su .iso možeš ih mountati.
Ljudi, mala pomoc, moze?
Ako su .iso možeš ih mountati.
i onda samo kpirati fileove na usb? pitam jer imam jedan od 8 gigi
Hvala gore! :)
A jeli neko zna mogu li se stripovi čitat na amazon kindle-u? Tipa Zagor, Dylan Dog? Format .cbz ili .cbr?
Ako ih samo želiš raspakirati možeš ih otvoriti i sa WinRar-om, ali ako ih mountaš slika igre, .iso, se ponaša jednako kao i da si ubacio igru sprženu na DVD.
Ako ih samo želiš raspakirati možeš ih otvoriti i sa WinRar-om, ali ako ih mountaš slika igre, .iso, se ponaša jednako kao i da si ubacio igru sprženu na DVD.
o ps2 govorim
Jeli neko zna mogu li se stripovi čitat na amazon kindle-u? Tipa Zagor, Dylan Dog? Format .cbz ili .cbr?
Odeš na ovaj odličan online converter i prebaciš u željeni format. Sve ti stigne na mail u roku 30 minuta.
o ps2 govorim
Ahaaaa... Sorry onda ne bih znala. (Napisao si os2 gore pa te nisam skužila).
Jeli neko zna mogu li se stripovi čitat na amazon kindle-u? Tipa Zagor, Dylan Dog? Format .cbz ili .cbr?
Odeš na ovaj odličan online converter i prebaciš u željeni format. Sve ti stigne na mail u roku 30 minuta.
Znaci kindle ne cita ove formate? Koji mora biti format da ga Kindle procita? Oce li ostat kvaliteta pri konvertiranju?
Ljudi, mala pomoc, moze?
čisto sumnjam da ćeš moć s usb-a na ps2, mis
da smo davno ja i frend probali, bez prženja
nema igre..
Pa jednostavno pogledaj koje ti formate kindl podržava i prebaci u taj format. Sa Zamzarom nikada nikakvih problema, meni je odlično napravio pretvorbe iz epub u pdf, docx u pdf, ppt u doc,... Nikakvih zamjerki.
Jos je vruce,sad cemo na moreeee.
Pa jednostavno pogledaj koje ti formate kindl podržava i prebaci u taj format. Sa Zamzarom nikada nikakvih problema, meni je odlično napravio pretvorbe iz epub u pdf, docx u pdf, ppt u doc,... Nikakvih zamjerki.
niko ne odg. za handbrake, pitaj hyperona, on se bavi dosta s enkodiranjem,
možda ti bude moga pomoć
niko ne odg. za handbrake, pitaj hyperona, on se bavi dosta s enkodiranjem,
možda ti bude moga pomoć
Sačekat ću do večeras, a u međuvremenu sama isprobavam s raznim postavkama na manjim videima pa ćemo vidjeti.
baš san stavia sušit mudante, neću ić u njima mokrima
do plaže, šta je i normalno!!
I moje se suse.Moras pazit na zdravlje.
P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
I moje se suse.Moras pazit na zdravlje.
ka iz one pisme od tbf-a:
uvatit još ono malo sunčevog sjaja
da mi osuši kupaće kad su mokre oko jaja
pa je novi potpis, ne minja se to lako, mis se
oću ili ili neću..