Vratio se ja na 3 zvijezdice 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo nešto sam napravia...
mali prikaz cjena za najjeftiniji i7 proc to je 920 i najsuplji porc od amd-a 955...
razliku ćete vidit sami...
e ova najskuplja nevalja od intela.
ploca sranje
EDIT: sad vidim nema Asus ploce niti jedne, a ti si slagao da bude sve najskuplje, ok onda! 
And the light that empowers your flesh as you yawn.
Sta znaci "yawn" u recenici?Na hrvatskom jel
zijevati.... yawn
..čekaj,imao si 3 i pol ili 2 i pol..?više se ne sjećam..
net u tot banani....
..čekaj,imao si 3 i pol ili 2 i pol..?više se ne sjećam..
2 i pol, imao sam jedno vrijeme 3 zvijezdice, ali su kartoni pojeli pola
i meni palo pola zvjezdice, neki dobar dan..
ploca sranje
EDIT: sad vidim nema Asus ploce niti jedne, a ti si slagao da bude sve najskuplje, ok onda! 
Intelove ploče su zakon
ploca sranje
Intelove ploče su zakon
Haha da, nemozes nista spalit.
OC = 0 bodova na intel plocama.
Odog ja do Vemila po DVD-ove.
ADioS!
Ja nikad necu niti jednu imati.
evo nešto sam napravia...
mali prikaz cjena za najjeftiniji i7 proc to je 920 i najsuplji porc od amd-a 955...
razliku ćete vidit sami...
Bok svima kaj se dela, kak god bilo da bilo uzmes najskuplju AMD konfu te pospremis 1.500 kuna u đep i vozi miško vuk sit i ovca cijela!

Pozz ekipa
,ima li vrućine???? Vidim da nas je i gospodična Lana Zg počastila i rundom,ali i svojom posjetom u bircu.
Nego,ste vid'li kako je BUG popularan????
Koja je to pucačina ?
Pozz ekipa
,ima li vrućine???? Vidim da nas je i gospodična Lana Zg počastila i rundom,ali i svojom posjetom u bircu.
Nego,ste vid'li kako je BUG popularan????
Koja je to pucačina ?
F.E.A.R.-Project Origin...
Dobro večer svima,, Sta se radi.. ja uzivam
.. i muči me sta da obučem u subotu za van
Sa ovom možeš što želiš raditi (i na svim X975, X38, X48).
Inače su Intelove ploče super što se tiče kvalitete. Ona moja stara (GD956WH) je bila najbolja ploča koju sam ikada imao (izuzevši ovu ASUS)
Sa ovom možeš što želiš raditi (i na svim X975, X38, X48).
Inače su Intelove ploče super što se tiče kvalitete. Ona moja stara (GD956WH) je bila najbolja ploča koju sam ikada imao (izuzevši ovu ASUS)
Dobre su one ali uglavnom se nemoze na njima OC-at, dok je Asus za OC zakon, kao i DFI i da nenabrajam dalje.
Nemžeš sa pločama iz srednjeg i nižeg segmenta istina, ali sa high-end pločama možeš koliko te volja. Da sam bio pametan i kupio Q6700, a ne E6600 (je da je bila razlika velika u cijeni) kada sam kupio komp, kod mene bi još uvkel bila stara ploča. Sada ako kupim neki novi procesor, opet imam komponente za Intel ploču i za još jedan kompić
vece ljudovi,imam problem jednostavan za vas a hitno mi je,tream neki program u koji ubacim folder sa pjesmama a on mi napravi mp3 listu,ak neko zna bicu jako zahvalan...
vece ljudovi,imam problem jednostavan za vas a hitno mi je,tream neki program u koji ubacim folder sa pjesmama a on mi napravi mp3 listu,ak neko zna bicu jako zahvalan...
Winamp-najjednostavnije.
Ubacis pjesme na playlistu>Misc>Generate HTML playlist(CTRL+ALT+G)
Winamp-najjednostavnije.
Ubacis pjesme na playlistu>Misc>Generate HTML playlist(CTRL+ALT+G)
ma nije najlakse ako imam folder u kojem ima 30drugih foldera moram jedno po jedno,znam da postoji program al nigdi ga nac vec 2sata googlam...
Zaključava se birc do 06:00h 13/08/2009
Ajd sada marš u Nespavalice ili zovem policiju
jutar evo se vratia s požarišta, trebalo pokupit km cjevi šta su se sinoć razvukle... sad idem na
plažu oprat se...