Prekopali smo kuću uzduž i poprijeko... Ali nema putovnice... :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znaš da u zg možeš u jednom danu dobiti novu putovnicu? s time da naravno prvo moraš na šalteru u policijskoj upravi gdje ti je izdana prijaviti gubitak..
znaš da u zg možeš u jednom danu dobiti novu putovnicu? s time da naravno prvo moraš na šalteru u policijskoj upravi gdje ti je izdana prijaviti gubitak..
Ali idemo sutra za Austriju... odlazak u Zg bi bilo i ovako preveliko kompliciranje... Hm...
Vidjet ćemo...
1.novogodišnja odluka--Izbrisati profil na faceu ----DONE
Upravo si donio losu odluku
Ali idemo sutra za Austriju... odlazak u Zg bi bilo i ovako preveliko kompliciranje... Hm...
Vidjet ćemo...
ako ideš u neko zimovalište ili skijalište ne bi bilo loše da im pošaljš mail s upitom da li se može prijaviti boravak na temelju osobne iskaznice, da znaš na čemu si.
Dan ljudi....Sta se radi......
Vidjet ćemo...
ako ideš u neko zimovalište ili skijalište ne bi bilo loše da im pošaljš mail s upitom da li se može prijaviti boravak na temelju osobne iskaznice, da znaš na čemu si.
Dobra ideja ;)
Ako može bez putovnice...
I onda molit boga da nas policija ne zaustavi... :)
Dan!
Sretne Božićne i Novogodišnje blagdane!
Nadam se da nisu zakasnile
!
Pivčuga naravno ide u sve prilike,a oni koji nepiju to nek se priviknu
.Il nek od konobara traže bezalkoholno...
Bok i tebi sve najbolje u novoj godini napokon si navrnul,
samo ja sam vec poslal prijavu zbog zabušavanja a sad je nemrem više povuc pa kaj bude. Sad pokušavam mitom nekaj sredit, ispod stola da se ta prijava obrise i povuce pa bumo videli.

Dobar dan birtijaši, sve najbolje u novoj 2011 godini, puno sreće zdravlja, veselja i nek vam se planovi ispune. Sinoćnji doček bio Lupe FIASCO!! Tako je to kad one žele slavit bez žena pa se naroljaju ko gude pa povraćaju okolo, mamicu im, pa nam svima pokvare doček.
Dobar dan :)
Sretna Nova i sve najbolje Vam želim :)
Hvala..Također sve najbolje tebi i tvojoj obitelji u Novoj 2011 godini...
Evo moje čestitke : http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/sretna-vam-nova-godina/82394.aspx?page=6&jumpto=1568934&sort=asc&view=flat
Lol, ipak nisam u ponoć otvorio temu da svi vide moj post.
Evo moje čestitke : http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/sretna-vam-nova-godina/82394.aspx?page=6&jumpto=1568934&sort=asc&view=flat
ajmo sad svi mitchu stisnuti hvala 
dobro jutro, ovaj, dan....a meni je jutro....doćek bio predobar, ekipa prehebena...došao doma jutros u pol 9 
sretna vam nova 
Sve najbolje! Svima koji su došli i pa uzvračam svima SRETNU NOVU GODINU ! 
Jbt došao kod djeda,kao da sam došao u neku totalirističku državu. 
Idem slikati stol,cvijeće,odma on na mene,šta to slikaš,imaš tako skupi fotoaparat,kad slikaš se on kvari. -.- 
Sjednem za komp. Šta mi to diraš,ti ćeš mi to sve pokvariti. 
ajmo sad svi mitchu stisnuti hvala 
hahahh ko da mi se to broji za partizanke, moj docek je bio na tv-u, ona pirotehnika za 10 k kn je sva ispucana pozar je nastao i mi isli gasit i ono vatromet ispuca u pod (jedan box se nije do kraja ispuco) i ja i frend se bacili na pod, a ovaj treći se poskliznuo i pao i ima opekline od vatrometa :( i onda se strgo po stepenicama jer su se smrzle, cijeli plac su uništili, igrali su se "rata" stavili su traku (ljepljivu) preko topovskog udara i ljepili na standove po placu, od detonacije vrata i lokot otpo, rupa u tendi, jos ce to i morat platit
dobro jutro, ovaj, dan....a meni je jutro....doćek bio predobar, ekipa prehebena...došao doma jutros u pol 9 
sretna vam nova 
Sve najbolje. Jel nisi se smrznuo? Vidim lijepo si proveo. Meni super. 
hahahh ko da mi se to broji za partizanke, moj docek je bio na tv-u, ona pirotehnika za 10 k kn je sva ispucana pozar je nastao i mi isli gasit i ono vatromet ispuca u pod (jedan box se nije do kraja ispuco) i ja i frend se bacili na pod, a ovaj treći se poskliznuo i pao i ima opekline od vatrometa :( i onda se strgo po stepenicama jer su se smrzle, cijeli plac su uništili, igrali su se "rata" stavili su traku (ljepljivu) preko topovskog udara i ljepili na standove po placu, od detonacije vrata i lokot otpo, rupa u tendi, jos ce to i morat platit
ovo gore kao da je pisao mato ivanovac 
Idem slikati stol,cvijeće,odma on na mene,šta to slikaš,imaš tako skupi fotoaparat,kad slikaš se on kvari. -.- 
Ma pusti djeda da se malo igra. Jer da zna se da u sebi krije malo dijete. 
Ma pusti djeda da se malo igra. Jer da zna se da u sebi krije malo dijete. 
Ma qurac,samo sjedi i gleda TV na glasnoći 100. Ili kuha.
Danas popravljam miša,on odma ti ćeš to pokvariti,šta režeš žice itd...
Sve najbolje. Jel nisi se smrznuo? Vidim lijepo si proveo. Meni super. 
ma kakvi smrznuo....u zatvorenom bio, je da grijanje nije baš na nivou al sve se to riješilo plesom, pjevanjem i pokojom ćašicom onih što griju 
ma kakvi smrznuo....u zatvorenom bio, je da grijanje nije baš na nivou al sve se to riješilo plesom, pjevanjem i pokojom ćašicom onih što griju 
Ma onako iz zanimacije da te pitam... 
jadan ja :(
Može li se osobnom preko granice EU (Slo, Ita, Aus)?
Ja mislim da ne.
Ti misliš. Magarac misli, a čovjek razmišlja...
Ja mislim da ne.
Pa razmišljaj ti onda
jadan ja :(
ćek el se ti još nisi ubio
Ja mislim da ne.
možeš.....
malo me hebu ove neproćitane teme...stalno mi pokazuje da ima neproćitanih postova a nema i vraća me 10 str u rikverc..
Evo, ovako SUPER :).
Ja razmišljam da je tebe "zdesila" Hambrle simptom kad priviđaš kauč i fotelju u 3D koja zapravo i jest 3D, i evo savjeta ...
Javi se dr. Kreši koji će provesti 2satni razgovor kroz koji ćeš shvatiti da ti nije lako i da se počinješ gubiti ...
Dakle, imaš Habrleitis i gotovo... Nema ti pomoći...
Počinješ se praviti pametan kako bi privukao pozornost, igre ovo, igre ono ...
Chill...
Sretna ti Nova, budi zdrav! :))