Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.322.704
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
18 godina
neaktivan
RE: Privatni torrent trackeri P&O
slix kaže...

what je what iako ga ja ne koristim posto slusam samo elektorniku imam par s kojih skidam tako da ga lako zamjenim, sto se tice ptp kako ga nemozes zamjeniti, kg, ptn sve je to tu negdje iako da ptp ima najveci broj torrenata, ptp mi se pomalo zgadio jer stalno neke drame kod njih, pocevsi od onih optuzbi za pedofiliju sysopa, promjena staffa pa krađa i prelazak na novu domenu da sad ne nabrajam

@luxx - imas dosta german sadrzaja na scc-u, nesto i na gft-u, sad sta je to tocno i koliko neznam jer nisam nikada downloadao

nisam bio clan u vrijeme kada su se te drame odvijale tak da ne znam kakva je onda atmosfera bila. ali sad je koliko vidim sve u apsolutnom redu i ekipa je ok. i nisam rekao da ne bih mogao prijeci na neki drugi filmski tracker nego ovdje ima sve sto me zanima (ionako sam vise glazbeni nego filmski tip :)) ali kao sto si i sam rekao PTP ima vise filmova od ostalih trackera

za elektroniku je koliko ja znam TT dobar. za ono sto ja slusam nema specijaliziranog trackera i tu nema nikakve dostojne zamjene (ajde waffles valja ali ni priblizno sadrzaja kao na whatu)

15 godina
neaktivan
listopad kaže...
slix kaže...

what je what iako ga ja ne koristim posto slusam samo elektorniku imam par s kojih skidam tako da ga lako zamjenim, sto se tice ptp kako ga nemozes zamjeniti, kg, ptn sve je to tu negdje iako da ptp ima najveci broj torrenata, ptp mi se pomalo zgadio jer stalno neke drame kod njih, pocevsi od onih optuzbi za pedofiliju sysopa, promjena staffa pa krađa i prelazak na novu domenu da sad ne nabrajam

@luxx - imas dosta german sadrzaja na scc-u, nesto i na gft-u, sad sta je to tocno i koliko neznam jer nisam nikada downloadao

nisam bio clan u vrijeme kada su se te drame odvijale tak da ne znam kakva je onda atmosfera bila. ali sad je koliko vidim sve u apsolutnom redu i ekipa je ok. i nisam rekao da ne bih mogao prijeci na neki drugi filmski tracker nego ovdje ima sve sto me zanima (ionako sam vise glazbeni nego filmski tip :)) ali kao sto si i sam rekao PTP ima vise filmova od ostalih trackera

za elektroniku je koliko ja znam TT dobar. za ono sto ja slusam nema specijaliziranog trackera i tu nema nikakve dostojne zamjene (ajde waffles valja ali ni priblizno sadrzaja kao na whatu)

A da samo sto to povlaci repove pa takve drame stvore losu reputaciju iako da sad je nova ekipa pa je totalno ok, nadam se da nestati ta ljaga i da ce se ljudi vracati tamo. Da za eletkroniku je TT broj 1 definitvno iako je meni osobno bio bolji elektronik koji je nazalost ugasen tako je TT bez konkurencije, ima dosta na satclubbing i ovom novome, music-torrents.org(inace je open trenutno), ima tranceroute,db9 i jos par na kojima nisam pa nemogu pricati. Sto se tice whata meni jednostavno ne lezi i vise volim waffles, mozda jer sam dosta duze na njemu nego na whatu pa sam navikao

18 godina
neaktivan
BORG kaže...

Kizmar ti si pre liit za nas, odi piši na onome svojemu liiit forumu :p

Nije mi više taj forum dovoljno liit, trenutno sam u procesu nabavke pozivnice za super liit forum hr-invites.

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 14:41 (Kizmar).
15 godina
protjeran
Kizmar kaže...
BORG kaže...

Nije mi više taj forum dovoljno liit, trenutno sam u procesu nabavke pozivnice za super liit forum hr-invites.

Buahahaha

18 godina
neaktivan
slix kaže...
listopad kaže...
slix kaže...

A da samo sto to povlaci repove pa takve drame stvore losu reputaciju iako da sad je nova ekipa pa je totalno ok, nadam se da nestati ta ljaga i da ce se ljudi vracati tamo. Da za eletkroniku je TT broj 1 definitvno iako je meni osobno bio bolji elektronik koji je nazalost ugasen tako je TT bez konkurencije, ima dosta na satclubbing i ovom novome, music-torrents.org(inace je open trenutno), ima tranceroute,db9 i jos par na kojima nisam pa nemogu pricati. Sto se tice whata meni jednostavno ne lezi i vise volim waffles, mozda jer sam dosta duze na njemu nego na whatu pa sam navikao

a eto. ja sam isto duze na waflima ali what mi je sjeo puno puno bolje. jednostavno je bolja organizacija ali i triput veci broj torrenata ipak igra svoju ulogu iako i waffles ima respektabilnu kolicinu torrenata. no sve u svemu i jedan i drugi tracker treba imati makar ovaj drugi kao backup opciju ako jedan rikne.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 15:07 (listopad).
15 godina
neaktivan
Kizmar kaže...
BORG kaže...

Nazalost nema pozivnica, moze samo irc intervju i eventualno adminima koja boca domace rakije i prsut koje napomeni da prosljede na moju adresu :)

17 godina
Kizmar kaže...
BORG kaže...

nemoj, tamo su najvece seljacine i nisu ravne tvojoj liiit osobnosti :)

http://www.youtube.com/watch?v=BaaBxnAj_Rg
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 20:35 (BORG).
17 godina
Privatni torrent trackeri P&O
Samo da ponovno ukažem na kulturu i ophođenje s korisnicima od strane administratora Torrent.hr-a, zaslužili to korisnici ili ne.

18 godina
gala385 kaže...
Samo da ponovno ukažem na kulturu i ophođenje s korisnicima od strane administratora Torrent.hr-a, zaslužili to korisnici ili ne.

cito sam to.

takav komentar stvarno netreba nikom

Al eto navodno je to normalno tamo

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
17 godina
neaktivan

I korisnik koji psuje mater i staff koji istom mjerom uzvraća su jadni.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
16 godina
neaktivan

Postoji li koji privatni torrent tracker koji je bolji od awesomehd-a u skidanju hd sadržaja?Čuo sam da je hd torrents isto dobar ali svakih godinu dana otvaraju registracije.

16 godina
neaktivan

Kladim se da je spomenuti administrator nakon ovog zapalio cigaru...{#}

Kadir beneath Mo Moteh
16 godina
neaktivan

ma svi ti na internetu koji su kao face ,u pravom životu su papci

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
17 godina
neaktivan
gala385 kaže...

Pa nemam ništa protiv ovoga konkretno, sasvim prikladno i u pogledu povoda i u pogledu retorzije.

Early adopter
16 godina
neaktivan

jel mi moze ko dat taj link od irc-a za hr-invites?

PC 4 EVER!
17 godina

Imas PM.

17 godina
neaktivan

torrenthr ne radi {#}

15 godina
neaktivan
alexspalato kaže...

Postoji li koji privatni torrent tracker koji je bolji od awesomehd-a u skidanju hd sadržaja?Čuo sam da je hd torrents isto dobar ali svakih godinu dana otvaraju registracije.

A gle u HD svijetu je tesko govoriti bolji jer nije samo do kolicine nego do interal grupa kodera pa se i na nekom jako malom i nepoznatom moze naci izvrsnih sadrzaja.U pravilu Hdbits.org je broj 1 ali nazalost nema pozivnica :/, imas SceneHD koja ces izdanja naci i na 0 day trackerima jer je scena u pitanju, HDTorrents je meni omiljeni, hidt izdanja su odlicna, eureka isto ok, imas BitHDTV koji ima vise torrenata od HD-T(sadrzaj neznam kakav je), imas HDME koji je meni isto bolji od awasome-a, od nabrojanih ce pretpostavljam samo HDME koji put biti open a i to je pitanje, nedavno je hdahoy bio open samo nista stigao prekopati iako sam cuo da ima dosta internal izdanja, sad u skoro vrijeme su ti pokrenuti Blu-Bits i BD25 pa se probaj tako regati i vidjeti hoce biti sta od njih

17 godina
neaktivan
tomo007 kaže...

torrenthr ne radi {#}

Već sam jednom rekao ali opet ću: više su down nego up. Čuo sam da su nedavno prešli na novi server ali izgleda da opet nešto ne štima.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
16 godina
neaktivan
nek stave server na linux, neku stabilnu distru, to se nikada skoro ne rusi osim u slucaju velikog problema....
windows je ko kula od karata, jedino se majstorima ne rusi xD
The quieter you become, the more you are able to hear
18 godina
tomo007 kaže...

torrenthr ne radi {#}

opet su on ;)

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
17 godina
1337Code_breaker kaže...
nek stave server na linux, neku stabilnu distru, to se nikada skoro ne rusi osim u slucaju velikog problema....
windows je ko kula od karata, jedino se majstorima ne rusi xD

Kak ti znaš da nisu na linuxu :p

16 godina
neaktivan
da su na linuxu nebi se tolko rusili -.-
The quieter you become, the more you are able to hear
16 godina
neaktivan

Znali netko šta da napravim sa crnom berzom

18 godina
neaktivan
brixy kaže...

resetiraj password i dalje slijedi upute...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
brixy kaže...

Pa znam to ali pitam jer možda netko ima iskustva - tamo piše da pričekam koji dan!

vidiš da imam još 3 pokušaja od mogućih 5

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 3:48 (brixy).
18 godina
neaktivan
brixy kaže...
Paolo2612 kaže...
brixy kaže...

Pa znam to ali pitam jer možda netko ima iskustva - tamo piše da pričekam koji dan!

vidiš da imam još 3 pokušaja od mogućih 5

Išao resetirati password, pojavio mi se prozor da upišem svoju email adresu i capchu zbog provjere. Nakon par sekundi dobio mail za potvrdu resetiranja na koji kliknuo i dobio novi mail s novim passwordom i normalno se logirao.

Kod mene prošlo sve bez problema i sve gotovo u 2-3 minute.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina

Kod mene je drugi problem. Idem na recover i mozilla mi izbaci grešku:
Content Encoding Error

The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.

* Please contact the website owners to inform them of this problem.

i onda imam tipku try again i opet isto

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 18:46 (denix).
16 godina
neaktivan
denix kaže...

Kod mene je drugi problem. Idem na recover i mozilla mi izbaci grešku:
Content Encoding Error

The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.

* Please contact the website owners to inform them of this problem.

i onda imam tipku try again i opet isto

Ista stvar i kod mene

16 godina
neaktivan

zanima me jel netko zna napraviti crosover seeding na seedboxu

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice