ma to mario
samo ga rozga
ma to mario
samo ga rozga
jel netko sluša Dire Straitse osim mene? :P
je bas ti slusas
zato si neki dan u džungle bija a
tu i tamo, oni su mi malo "mekani" pa ih slušam u depresivnoj fazi
karabaja,necu da budem svabo,zenica blues,guzonjin sin...
Druga po redu je ova:
Nakon što je Nele otišao, nekako sam ih manje slušao. Imaju tu i tamo koju dobru pjesmu ali to nije to. Zabranjeno pušenje u Kulušiću, kakvi su to bili "derneci".
Nakon što je Nele otišao, nekako sam ih manje slušao. Imaju tu i tamo koju dobru pjesmu ali to nije to. Zabranjeno pušenje u Kulušiću, kakvi su to bili "derneci".
oooopa znači ti si bio jedan od onih koji su hodočastili po Kulušiću. Jel i na Azri?
oooopa znači ti si bio jedan od onih koji su hodočastili po Kulušiću. Jel i na Azri?
Always.
Meni su najdraže legendarna ''sultans of swing'',''brothers in arms'',''walk of life'' :) uz to su jos scorpionsi itd. a nije ni starija metallica za bacit...(unforgiven,one...)
Vi se svi raspričate kada mene nema. :c
Edit: Ja dođem i svi odu.
Meni su najdraže legendarna ''sultans of swing'',''brothers in arms'',''walk of life'' :) uz to su jos scorpionsi itd. a nije ni starija metallica za bacit...(unforgiven,one...)
Ja volim slušati kompletni opus Dire Straitsa. Ove koje ti spominješ su komercijalno najeksponiranije. Trebaš slušati album po album od početka pa do kraja (kako pjesme tako i albume) tek tada ćeš shvatiti. Nerijetko dok radim u noćnim satima u pozadini sviraju upravoo Straitsi ili Pink Floydi ili Who ili Deep Purple ili Janis (posebno raspoložen)..... (nastavi niz sam)
Always.
Uuuum moja mama je bila uvijek u Kulušiću na Azri u prvom redu stalno se hvali kak ju je Leiner pogodio palicom u glavu dok je bubnjao
Starija Metallica je bila ok, ja više bacam na hard rock (Disturbed, Bullet for my valentine) i symphonic metal(WT, Delain,stari Nightwish) volim jaki ženski vokal uz zvuk metala
Uuuum moja mama je bila uvijek u Kulušiću na Azri u prvom redu stalno se hvali kak ju je Leiner pogodio palicom u glavu dok je bubnjao
Koliko gospođa mama ima godina?
mario jel to generacija?
ma tu smo...večer zbrčkani
Ja volim slušati kompletni opus Dire Straitsa. Ove koje ti spominješ su komercijalno najeksponiranije. Trebaš slušati album po album od početka pa do kraja (kako pjesme tako i albume) tek tada ćeš shvatiti. Nerijetko dok radim u noćnim satima u pozadini sviraju upravoo Straitsi ili Pink Floydi ili Who ili Deep Purple ili Janis (posebno raspoložen)..... (nastavi niz sam)
Ja obožavam jednu petinu Deep purple-a Ritchia Blackmorea...tj. Blackmore's night
Koliko gospođa mama ima godina?
starija je od tebe...gospođa majka je '63 godište
mario jel to generacija?
Baš se razmišljma da ju nisam slučajno zalio pivom u žaru nastupa (čitaj pijanstva).
starija je od tebe...gospođa majka je '63 godište
Bolje da ne napišem ništa.....
Bok svim nehrkalicama, lažeš ko pes pa viš da nas ima dost kaj ne fučkaj ga.
Starija Metallica je bila ok, ja više bacam na hard rock (Disturbed, Bullet for my valentine) i symphonic metal(WT, Delain,stari Nightwish) volim jaki ženski vokal uz zvuk metala
Kaj si i ti neka metalna cura jel a u kom postotku zapravo ak smijem pitat.
Što se tiče Alisera, dobio je inspiraciju (od ove glazbe koju puštam) pa piše pjesme.
Što se tiče Alisera, dobio je inspiraciju (od ove glazbe koju puštam) pa piše pjesme.
Ja najveću inspiraciju za pisanje pjesama dobijam od pokojnog prijatelja Amara.
Bolje da ne napišem ništa.....
bolje nemoj
Kaj si i ti neka metalna cura jel a u kom postotku zapravo ak smijem pitat.
pa s obzirom da IM obožavatelji ne smatraju symphonic metal metalom u vrlo malom. Inače po slobodnoj procjeni 60% metal 20% rock 10% laganice za opuštanje(Enya, Enigma...) i 10% Oomph i Dero Goi( da on ima poseban postotak)
Ne znam kog ide Janis Joplin mene il Alisera al kak ja moram svud gurnut nos onda ide mene
Dođe ona na moj spisak tu i tamo skupa sa Tinom Turner
pa s obzirom da IM obožavatelji ne smatraju symphonic metal metalom u vrlo malom. Inače po slobodnoj procjeni 60% metal 20% rock 10% laganice za opuštanje(Enya, Enigma...) i 10% Oomph i Dero Goi( da on ima poseban postotak)
Onda ok eto ti dole jedna stvar pa je onda smjesti negdje u te svoje postotke jel.
Onda ok eto ti dole jedna stvar pa je onda smjesti negdje u te svoje postotke jel.
Ovo smještam u jako dobre instrumentale. Loudness nisam slušala već jaaako dugo(fala šta si me podsjetio)
Ja više volim ovak nešto
Kaj inače redovito slušaš neke ovakve instrumentale ili recimo gitarističku mjuzu jel?
Kaj inače redovito slušaš neke ovakve instrumentale ili recimo gitarističku mjuzu jel?
Iskreno ne pazim previše dal su instrumentali il nisu. Imam neke bendove kojih se ajmo reć držim. Ali najviše mi odgovara jak ženski vokal + dobar gitaristički dio(tipično ženskasti izbor glazbe)
Iskreno ne pazim previše dal su instrumentali il nisu. Imam neke bendove kojih se ajmo reć držim. Ali najviše mi odgovara jak ženski vokal + dobar gitaristički dio(tipično ženskasti izbor glazbe)
Fučkaj ga sad sam se našel u problemima, nemam ti ništ takvu za ponudit kaj drugo no eto ipak malo ženskaste mjuze jel.Puca je par godina starija od tebe jel, uglavnom odlično praši na gitari to sigurno znači danas malo ženskastog a sutra kad nemam kaj drugo onda bum nabacil muškastu mjuzu jel.
Večer...
sry nisam pratio na sat