Hahha, sviranje Penduluma na električnoj gitari: Neprocjenjivo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tko zna gdje je bio njegov gospodin...
Nije još nigdje zalazio, dobra je on duša zasad, tek mi je 15 god, pričekajte :), još 1 godinu (najviše 2) i zaći će on u vlažne pećine
Pa to i jest ta
Ups nisam pročito do kraj...My FAIL ...kad sam vidio Bloodhound gang odma sam klik na jubi-tubi...nema veze
Ima li još tko barem upola manje perverznu pjesmu (ako ne nešto slično)?
Jeli iko od vas ima ovaj router?
Dugme sa strane ti je za bezičnu mrežu,jer tvoj router podržava Click and Connect tehnologiju za spajanje na bezičnu mrežu ,ali za to ti treba softwer sa D-Linkove web stranice
Dugme sa strane ti je za bezičnu mrežu,jer tvoj router podržava Click and Connect tehnologiju za spajanje na bezičnu mrežu ,ali za to ti treba softwer sa D-Linkove web stranice
Može li malo više detalja?
e ljudi jel ko ima dlc za cod6 evo ja sam ga "nabavio" i idem isprobat :D
Pa šta te tačno zanima
Evo mene opet.
Pa šta te tačno zanima
Šta bi bila ta Click and connect tehnologija?
kako da zgorim salo sa trbuscica?
Evo mene opet.
pa ja ti kazem da nisi trebao doci al ti opet-.-
Pretrči otok u Crysisu.
Šalim se, trči (joggiraj), vozi bicikl, a potom radi trbušnjake na kraju svakog dana da ne budeš mlohav.
Pretrči otok u Crysisu.
jel ti imas dlc za cod6?
pozz ljudi xD
jel gleda tko policijsku akademiju na rtl-u?
jel ti imas dlc za cod6?
DAMN kakav mrtvi dlc ja pricam o salu on dlc
Ivane vidim da te nezanima ništa pa ću ti svijedno reći:to dugme možeš koristiti kad bi se spajao na bezičnu mrežu ,ta Click and Connect tehnologija omogućava routeru koji radi kao AP da se pritiskom na to dugme spoji na bezičnu mrežu koju ti postaviš u postavkama prilikom traženja
jel ti imas dlc za cod6?
a ne to, pitam ovog banovanog ima li dlc xD
Šalim se, trči (joggiraj), vozi bicikl, a potom radi trbušnjake na kraju svakog dana da ne budeš mlohav.
Pretrči otok u Crysisu.
jel ti imas dlc za cod6?
Ne.
jel ti imas dlc za cod6?
Pročitaj moj editirani post.
I pazi šta jedeš! Nemoj na kraju svakog dana pojest svinjetine, govedine,ćevape i slično, drži se lagane dijete. I nabavi si trenera u teretani.