Evo kak je kod mene malo slika neće...evo sad oće
e i umene je tako,super hvala
Evo kak je kod mene malo slika neće...evo sad oće
e i umene je tako,super hvala
Večer ekipa
Večer ekipa
Večer
fdlasjgfklsdhfkčsdjhfčsdhfčoisdhfčoaishdioč...
a posto je 23:40 moram nekaj napisat a neznam kaj pa eo jos malo :) hfčdashgčasldhfasdjfćasdćfjćpas
To je taj spamerski duh!!
EPIC....
e kreso, evo izmjerio sam, temp je 37,3. Ima jos dosta do 100... nista idem ja ovo natrag u usta i nastavit
Jel itko od vas igra NFS Underground 2
pa znam ja da je to isajfpqwoprkwqćelkqćoeđq...
p.s. rodio sam se sa spamerskim duhom :D
a jel bi ti htio asaljtaspokca? ili ako neces to sta mislis da ovo: oasčladkagfamk? aj pa mi javi
e kreso, evo izmjerio sam, temp je 37,3. Ima jos dosta do 100... nista idem ja ovo natrag u usta i nastavit
de ne budi budala i baci to...i da oš ne može to dostić stotku jer tvoja tjelesna temp. treba bit 100°C
de ne budi budala i baci to...i da oš ne može to dostić stotku jer tvoja tjelesna temp. treba bit 100°C
ozb? pa mozda zato i je 37,3 jer ja imam toliko tjelesnu jer sam bolestan.... ali neka, strpit cu se
Htio sam hostat server da igramo online...a naravno da međusobno predstavimo "makine"
Zašto da baci? Neka popije...
e jel vi "moj pc" pisete rucno ili nest stisnete pa vam automatski kaze sta kud kako
Jel itko od vas igra NFS Underground 2
ja ga opet preso po 10-i put,prije 2-3 tjedna,igra prejaka
e jel vi "moj pc" pisete rucno ili nest stisnete pa vam automatski kaze sta kud kako
Ma ručno.. Ako pogledaš moj, vidjet ćeš da me nije bilo volja pisat.
Ma ručno.. Ako pogledaš moj, vidjet ćeš da me nije bilo volja pisat.
vidim, nista ljudi odoh ja u krpe, oci mi se sklapaju ;) laku noc ljudi uzivajte, sutra cu i ja svoj pc updateat :) ajd ajd lak noc
A što je s bojlerom?
Zašto da baci? Neka popije...
a i to što kažeš...al onda ima okus ko pišaka
to ti piše tamo kad uređuješ profil...npr. napišeš tiskanim slovima CPU: i razmak i to će bit boldano pa onda napišeš model proca i koji je takt, a ako je clockan onda napišeš npr. "CPU: Intel E8500 2,4 GHz@3,0 GHz"
a i to što kažeš...al onda ima okus ko pišaka
Jana s okusom limuna.
Nespavalice, komentirajte moje nove fotke..
Sry za dupli post..
ma de jebeš farmu...ima tona drugih emisija...ja trenutno gledam Popaja na Boomerangu..OptiTV FTW
Odo ja ljudi, laku noć.
Laku noć..
Sam sam ostao...
Jeeeeee!
Šta se radi?
Nikad ne briši niti jednu curu.. možda poslije bude nečega.
Napravi poseban acc samo za nju...
Uređujem slike koje sam uslikao danas na nogometu..