Ja nikako da skupim pare za novi... Koliko tvoj vrijedi?
Oko 9000
Vau! Super bike!
Je... Stvarno sam oduševljen njime
Oko 9000
Vau! Super bike!
Mjenjam.
Radio,Šefe što misliš?
ivo.šta kažeš na utrku danas
šumi se baš nije proslavio
Ja uzivam u ovogodišnjoj F1 bez obzira na sve. Barem je zabavan i prepoznatljiv:)
Ako me financije posluže a bude još vozio slijedeće godine onda pravac Spa:)
Idem pod tuš jer smrdim!
I ja bi trebal neki bike... Uff kad se sjetim kaj bi sve trebal... Bog te sacuvaj... Da stancam pare, nikad tinte opet ne bi imal... ://
Oko 9000
Vau! Super bike!
Koliko košta taj bike sam, bez nadogradnji (điđa koje si kupovao za njega dodatno)?
Koliko košta taj bike sam, bez nadogradnji (điđa koje si kupovao za njega dodatno)?
Nisam ga nadograđivao to je stock
Uf vidite na cem radim, barem malo hlađenja...........
http://www.sigmat.hr/aktualnosti/novo_u_ponudi/rezanje_vodom/default.aspx
I ja bi trebal neki bike... Uff kad se sjetim kaj bi sve trebal... Bog te sacuvaj... Da stancam pare, nikad tinte opet ne bi imal... ://
Ak ti treba za amaterske potrebe dost ti je i za 1.500 kn montbajk kaj ce ti vise.
Dajte mi neki site di se prodaju bicikli u HR... Gledao sam Biciklist, ali slaba ponuda...
Ak ti treba za amaterske potrebe dost ti je i za 1.500 kn montbajk kaj ce ti vise.
E stari, da je samo bajk u pitanju... :) No polako, sve ce doc, nema zurbe :)
Imaš turbo-sport također. Imaju pristojne bicikle. Najbolji dučani su mali lokalni servisi. Tu drže prave zvijeri i zvijerčice
imas bike-zone
dobro vecer meni radi klima al opet se kuvam
olji nice bike kolko te dosao
Imaš turbo-sport također. Imaju pristojne bicikle. Najbolji dučani su mali lokalni servisi. Tu drže prave zvijeri i zvijerčice
Ti bokca... Koje cijene... Pa takve valjda ne treba niti klacit... :/
krpinm se da kupim šlape, a vi o bike-ovima...
baš san jadan, da san bar plaću dobia od prošlog lita...
nece me i nece
imas bike-zone
9000
Ja se isto kuham... Tu kraj kompa nije lako...
Def. prezestoke cijene... 2000 kn je max... Potrazit cu ja kod lokalnih dilera :)
imas bike-zone
9000
hehe eto ti sada fermi! iskoristije za nesto stavi neku plocu ravnu metalnu i peci jaja na njoj
Def. prezestoke cijene... 2000 kn je max... Potrazit cu ja kod lokalnih dilera :)
Evo keširaj i nosi fuckaj ga.
imas bike-zone
9000
ma sitnica, meni frend isto tako platia 10k kn, cila od karbona i to sve još kupova neke stvari
tako da je sad bike oko 13 možda i više...
Turbo sport... Uzemš si neki scott (kvalitetni okviri) i to je to
hehe eto ti sada fermi! iskoristije za nesto stavi neku plocu ravnu metalnu i peci jaja na njoj
Jeh... Fermi je na 51C (GPU), podnosno na 39C (PCB)
A jel kaj valjaju kocnice - diskovi na bajkovima ? Kolkog je to vijeka ?
Diskovi na jeftinim biciklama su bezveze... Zahrđaju dok kažeš: "Fermi"
Diskovi na jeftinim biciklama su bezveze... Zahrđaju dok kažeš: "Fermi"
A usput jeftini diskovi ne valjaju cvile i tak to, klasicne kocnice su idealne za amatere ak su dobre i one malo zesce amatere no ak se precjenis ubit ces se i sam 6 pari najskupljih disk kocnica.
Solidan bicikl jedina stvar koja je izrazito loša je turney shimano mašinica koja je jako osjetljiva jer je gotovo cjela od plastike
pa vrlo lako pukne.
Moj frend takodjer kupi prije 5 god Coppy-a za 5 somova. Odlican bicikl dan danas... Kocnice i mjenjac nesto predobro.
A usput jeftini diskovi ne valjaju cvile i tak to, klasicne kocnice su idealne za amatere ak su dobre i one malo zesce amatere no ak se precjenis ubit ces se i sam 6 pari najskupljih disk kocnica.
Slab materijal se koristi, stavljaju se pakne loše kvalitete itd.. V-brake kočnice + shimano Acrea/Alivio prijenosom je sasvim OK