reko je da svira hard rock i heavy metal,pa se obazirem na to,a SG-style gitare i super stratovi baš i nisu špicaste...
B.C.Rich gitare su za... hmm... posebnu klijentelu, a eto ti baš zapeo za njih. Nikad ih nisam svirao, čak ni vidio uživo, ali iz videa (množina) mogu zaključiti da baš i nisu neka sreća, jedino kao eye-candy (iako je i to upitno pošto su meni izgledom odbojne gitare). Dakle, ukoliko mu gitara neće služiti za dokaz da je on JEBENO METAL!!! \m/, B.C.Rich vjerojatno nije najbolji izbor.
FYI, hard rock i heavy metal je moguće svirati i na single-coil Telcu, a napadni špicevi i crna boja nisu karakteristike koje utječu na zvuk.
za 2400kn onaj BC rich nudi dosta:Flody rose original trem.,NT konstrukciju,fretboard od ebanovine,rockfield pup-ove,coil tap,grover mašinice
a izrada je vjerovatno isto bolja od onih washburnova...
A za te novce dobije Squier Classic Vibe Strat/Tele '60s koje su milina za te novce. Meni osobno bolje zvukom, a i ljepše i ugodnije za sviranje...
Nekima se stvarno jako dopadaju te zaiskopatokočovjeku gitare i one fensi-šmensi izgleda, ali po meni, gitara je instrument, nešto na što ja gledam jako ozbiljno i respektom, ne neka tamo igračka da ti nju praviš u obliku Hello Kitty ili šta ja znam Ive Sanadera...