Što mislite o ovom hostingu? Dali je pouzdan itd...Iskoristio bih njegovu besplatnu verziju jer radim sa frendom neku stranicu,pa želimo privremeno staviti stranicu na besplatni hosting.Stavio bih neki CMS vjerojatno Joomlu. Radimo stranicu koja bi se zvala Shit Happens. Pa bih stavio CMS da ne moram stalno mjenjati HTML kod.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što mislite o ovom hostingu? Dali je pouzdan itd...Iskoristio bih njegovu besplatnu verziju jer radim sa frendom neku stranicu,pa želimo privremeno staviti stranicu na besplatni hosting.Stavio bih neki CMS vjerojatno Joomlu. Radimo stranicu koja bi se zvala Shit Happens. Tu bi bilo stvari tipa OVO,
itd... Pa bih stavio CMS da ne moram stalno mjenjati HTML kod.Ne znam bas o hostingu, ali mozda da sakrijes ideju, jer nisu tu svi da bi pomogli :D
Vrlo dobar host, kako u besplatnoj tako i u plaćenoj varijanti.
Besplatna im je varijanta definitivno najkvalitetnija od svih sa kojima sam imao kontakta.
Besplatna im je varijanta definitivno najkvalitetnija od svih sa kojima sam imao kontakta.
Hvala to danny...
Fala Danny.Onda ću uzeti ovaj za privremeno,a kasnije možda opet ovu.
Što mislite o ovom hostingu? Dali je pouzdan itd...Iskoristio bih njegovu besplatnu verziju jer radim sa frendom neku stranicu,pa želimo privremeno staviti stranicu na besplatni hosting.Stavio bih neki CMS vjerojatno Joomlu. Radimo stranicu koja bi se zvala Shit Happens. Pa bih stavio CMS da ne moram stalno mjenjati HTML kod.
Ja sam htio tamo instalirati Joomlu. U Control Panelu postoji opcija instalacije. Međutim, kad god kliknem na New installation, dobijem poruku:
"We are upgrading autoinstaller at the moment. We do not have exact date when it wil be finished.
However, you can upgrade account and immediatelly start using another autoinstalled that has 50 scripts ready to install in one click!"
I kad sad, nakon ne znam koliko mjeseci, probam to napraviti, opet dobijem tu poruku. Problem je također i s uploadom velike količine podataka na server jer mi se ftp smrzne. Ima li netko sličnih iskustava?
Nisam ništa slično doživio a baš sam joomlu instalirao zadnje. Doduše uvijek to radim manualno, ne koristim njihove auto installere.
Nisam ništa slično doživio a baš sam joomlu instalirao zadnje. Doduše uvijek to radim manualno, ne koristim njihove auto installere.
Jel može neki tutorial kako da to napravim,n00b sam.
Htio sam i ja ručno to napraviti, ali mi je problem što mi, kao što rekoh, upload šteka kod velike količine podataka pa bi to sve trajalo jako dugo jer bih morao pokretati upload puno puta. Kako sam htio Joomlu instalirati više radi zabave, odustao sam od toga.
ok je.....ja licno sam ga koristio, ali evo jedan bolji: http://www.byethost.com/ ima free, a ima i placeni, koristio sam free i predobar je, a nudi vise prostora, protoka i baza od 000webhosta u free verziji. pogledaj
Inače što se tiče besplatnih hostinga, nema boljeg...