Pitanje za korisnike koji imaju Xiaomi G Pro 27i (ili ako netko pouzdano zna).
Da li ovo osvijetljenje iza dolazi na postolju ili na samom ekranu?
Interesira me da li to radi kada se stavi na drugi stalak?
Mislim da je na ekranu.
Mogu pogledati točno sutra navečer tek dok se vratim doma .
Na ekranu je led traka.
https://tech24.hr/proizvod/gigabyte-mo27q28g-686-cm-27-qhd-oled-gaming-monitor-169-hdmi-dp-usb-c-280hz-003ms/
Tandem woled cijena je jako dobra, mada taj mat ekran mi je li la.
Provjerio i ja, na ekranu je, ne na postolju.
Glossy ekran nikako.
Provjerio i ja, na ekranu je, ne na postolju.
Provjerio i ja danas...stigao je .
V1.0.07
Ako ima koja dobra dusa da mi da neki link za postavke slike, jer sam se ja u tim postavkama izgubio, ili mi mozete poslati vase postavke (moze na private da ne spamamo ovdje).
Ne igram igre pa mi ne trebaju postavke za to, samo za gledanje Youtube i citanje portala.
Hvala
Ako nekoga zanima ovo je cijena za novi gigabyte Tandem WOLED prednarudžbu u Alternate.de
€617,90 sve skupa sa dostavom i 25% PDV-om za Hrvatsku. Tako da imate usporedbu koliko će naši trgovci lihvarit.
Neloše,valjda 4k verzije nebudu napucane cijenom u nebo
Prelistao sam zadnjih 10ak stranica i nisam naisao da netko trazi ultrawide monitor za uredski (programiranje) rad. Treba mi preporuka nekog monitora koji mi moze bar donekle zamijeniti 2x 24" koji zauzimaju previse mjesta (postolja, cudan polozaj da se simulira zakrivljenost tj da ne moram vrtjeti glavom kao meerkat) i nije bas idealna situacija na Macu jer gasim njegov screen. Znam da nece biti idealna zamjena (nista ne moze zamijeniti 2 monitora) ali da efektivno dobijem radnu povrsinu kao 2x 14" na jednom displayu (dvije aplikacije jedna do druge, vrlo cesti user case).
Dakle 21:9 omjer, bar 27"? Budget je 300-350€ ako uopce ima neceg u tom rasponu, monitore sam prestao pratiti u doba prvih IPS...
imaš LG 34WR55QK, AOC cu34g2xp, Philips 34M2C5501A, Samsung LS34C652UAUXEN..ima izbora..cca sve je rang 300-350 eura
Baš sam i ja mislio, gledaj 34 inča ili ako može radi buđeta i 38 inča.