pozdrav svima na ovom forumu iz makedonije i da vam kazem koristim iphone vec 4-5 meseci i stvarno sam prezadovoljan njime!doneli su mi ga iz amerike i sam samga otkljucao i radi perfekt,sad ga updejtujem sa svakim novim firmwearom a posljedni koji sam mu stavio je onaj 1.1.3 i radi ko lud mogu vam reci da je perfekt telefon gde da ga pokazem reakcije su fantasticne i malo su ljudi dosadni kao ono "ooooo iphone molimte daj da ga vidim"pa u posljednje vreme sam poceo da ga skrivam u dzepu.nego rekok da vas pitam jel neko nesto saznao za problem sa bluethootom sta ce da bude jel ce neko da napravi neku app. ili nema nista od toga.NAPOMINJEM svima koji imaju iphone neka ga slobodno updejtuju na firmweare 1.1.3 stvarno radi super.POZZZZZ
ima nove stari na www.apple.com u vezi iphone za 99$ dobijas progame a mozes i da zaradis , pa ko voli naka izvoli.....
nadamse da ovo sto radi Apple barem 10% uradi bilo koja druga kompanija koja proizvodi mobitel .....
iPhone je sve samo ne mobitel...hehe
(-.-)
('')('')
Malo ljudi doista treba takav mobitel...
(-.-)
('')('')
Da li netko koristi internet, vremensku prognozu, google maps, youtube s iPhoneom i koliko to košta? (U Hrvatskoj) npr. krekirani iPhone s T-com Cronet SIM karticom
4GB ddr2 800 MHz
GeForce 8800GT 512 MB
Gigabyte P35-DS3L
Vista Ultimate
HiPhone kopija Iphone gdje u Hr ga kupiti na netu sam nasao oglase u BiH dode 1300 kn
iPhone Rulezzzzzzzzzzz
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
iPhone Rulezzzzzzzzzzz

Ali neka druga ili treca generacija to se mogu pouzdat da ce promjenit nacin kako mi razmisljamo o mobitelima
MIslim sa ipod-om je to apple vec ostvario zasto ne sa Iphone-om...
kupise Sony Ericsson i nema problema, mislim daje iPhone više izvikan nego što vrjedi (kao svi pate za Mercedesom neznaju daje najviše povčeno zbog greške)
Mislim da se vise isplati kupiti SE Xperia, a ja bih radije kupio i P1i nego iPhone!!
Apsolutno bih se složio s tobom, mada Xperia još nije izašla ali je bazirana na WM i radi se o SE tako da ne može biti NE-dobro.
Iphone je idijotarija koju puše žene i pederi.
Telefon je za telefoniranje i pisanje sms-a.
nije mi jasno zašto nisu odmah stavili sa 3G, nego sada najavljuju. jedino vidim veću zaradu. ima fanatika koj će kupiti prvi, a čim izađe sa 3G-om odmah će kupiti.
Politika u Apple-a. A mislim i da USA publika i nije tako zahtijevna kao i EU i isto mislim da 3G mreža nije tako jako razvijena u USA. A i naravno, kao i što si sam zaključio radi love, love i dodatne zarade.
moglobimse desiti da i oni koji su namjeravali kupiti odustanu zbog odugovlačenja izlskom na neka tržišta i ugovorima sa pravom distribucie, nebih se začudio da prođu kao Motorola koja je u krizi na mobilnom tržištu. teško će se nositi sa Sony Ericssonom, Nokiom, LG i Samsungom našem i EU tržištu
Ma iPhone je najbolji u svojoj vrsti ali ako ti ne treba onda ti ne treba! Kao sto je iPod Touch najbolji mp3 player ali ako ti zivis negdje di nema interneta i ne zanima te gledanje videa i slika onda ti je to nesto najgore!
kupiš Sony Ericsson w910i ili w960i i slušaš glazbu i gledaš video naravno i telefoniraš
Svi koji seru po iPhone-u nikad ga nisu vidjeli ili držali u rukama. Uređaj je napravljen sa svrhom. Ako želite telefon, 5 godina napredniji internet preglednik od bilo kojeg mobitela, iPod Touch i još dosta toga u jednom uzmite iPhone i to je to. A da ne govorim o tisućama 3rd aplikacija koje se besplatno skidaju s installera u iPhone. O tome ionako još manje znate. Sve ovo sranje je jedna mala komponenta hrvatskog odnosno balkanskog kvazi-intelektualnog nadmetanja "mi smo bolji i pametniji od amera", "apple vodi glupu politiku", "microsoft je smeće, linux je zakon", a u biti utapamo se u ovom balkanskom zabitom jadu i seremo po drugima dok slušamo narodnjake i jedemo burek s mesom i jogurt.
4GB ddr2 800 MHz
GeForce 8800GT 512 MB
Gigabyte P35-DS3L
Vista Ultimate
Svi koji seru po iPhone-u nikad ga nisu vidjeli ili držali u rukama. Uređaj je napravljen sa svrhom. Ako želite telefon, 5 godina napredniji internet preglednik od bilo kojeg mobitela, iPod Touch i još dosta toga u jednom uzmite iPhone i to je to. A da ne govorim o tisućama 3rd aplikacija koje se besplatno skidaju s installera u iPhone. O tome ionako još manje znate. Sve ovo sranje je jedna mala komponenta hrvatskog odnosno balkanskog kvazi-intelektualnog nadmetanja "mi smo bolji i pametniji od amera", "apple vodi glupu politiku", "microsoft je smeće, linux je zakon", a u biti utapamo se u ovom balkanskom zabitom jadu i seremo po drugima dok slušamo narodnjake i jedemo burek s mesom i jogurt.

Kako se trenutno najlakse tj. najjeftinije moze doci do iPhone-a s obzirom da ga jos nema u Hrvatsko?
Kako se trenutno najlakse tj. najjeftinije moze doci do iPhone-a s obzirom da ga jos nema u Hrvatsko?
Tako da ti ga neko donese iz amerike, ali ces ga svakako morat hakirat.
To s hakiranjem se podrazumijeva...A kakva je situacija u susjednim zemljama, moze li se poc npr. u Austriju u shopping? :)
Mislim da ga nema u Austriju, legalno po dučanima još. U EU jedino GB, Njemačka i Francuska, mislim ili kako kažu, USA. Imaš ih kod nas i po oglasnicima.
Mislim da ga nema u Austriju, legalno po dučanima još. U EU jedino GB, Njemačka i Francuska, mislim ili kako kažu, USA. Imaš ih kod nas i po oglasnicima.
Danas sam prvi puta u ruke uzeo iPhone ( 1. generacija ) i mogu reći da je uređaj fenomenalan. Stvarno sam ugodno iznenađen.
Kućište je čvrsto i masivno, odlično leži u ruci i horizontalno i vertikalno. Mala primjedba na otiske na ekranu, ali ne znam da li se to može ikako izbjeći obzirom da se radi o touchscreen-u. Umetanje sim kartice nije problem kad se zna da je držač kartice metalan, nema bojazni da će se nešto slomiti iako izgleda kao delikatan pothvat.
Korisničko sučelje je najbolje što sam vidio i isprobao na mobitelima. Svaka čast Apple. Sve radi brzo i jednostavno, bez greške. Nakon upotrebe virtualne tipkovnice za pisanje sms-a i surfanja webom, ne znam kako ću se vratiti na klasičnu tipkovnicu mobitela. Iako sam pročitao da je bilo problema sa upotrebom iphone tipkovnice, ja ih nisam doživio. Samo sučelje je toliko intuitivno da i manje potkovani korisnica ne bi smjeli imati problema. Sve je na svome mjestu i povezano jedno sa drugim ( analogija sa default aplikacijama u MacOS-u).
WiFi radi bez problema, podesio sam ga da se automatski spaja na lokalnu zaštićenu mrežu i to radi uredno. Surfanje netom je brzo i ugodno, a zoom opcija i wide screen ( rotacija iphone-a ) rade besprijekorno. Prolazeći gradom, našao je niz zaštićenih i nezaštićenih mreža te par hot spotova na koje se spojio bez problema. Uz takvu mogućnost, nedostatak MMS-a nije minus, dapače, uopće nije potreban.
Što se tiče telefoniranja, zvono glasno, vibra radi, zvuk čist i jasan. Menadžment kontakata je napravljen odlično, kad se samo sjetim koliko vremena izgubim na upis novog kontakta na nokiji n70.
Eto, da ne kažete da samo hvalim, ima i par nedostataka. Kamera nije ništa lošija od n70, ali nema bljeskalicu i video snimanje ( koje mi i ne treba, pa za mene nije minus). Također, nisam uspio izvršiti spajanje iphone-a i n70 preko bluetooth-a, n70 vidi iphone, ali ne i obrnuto (probao jednom).I jedna zanimljivost, uređaj ima statistiku rada. Obzirom da je datum bio namješten na 2000.g., kad sam ga podesio na 2008., zabilježio je da radi preko 70000 sati!?
Sve u svemu, moja preporuka. Definitivno ga nabavljam uz nadopunu sa nekom od poslovnih To-Do aplikacija.
Ovo je moj zadnji post na temu iPhone.
Slazem se 1000% sa ovim postom iznad! Kao sto je receno, iPhone je jaaaako jednostavan, ali ima i jako puno mogucnosti (odmah mi je pao na pamet GOM player koji je jednako jednostavan, ali i mocan!)! MMS meni osobno ne treba (u cijelom zivotu nisam poslao niti jedan, a primio sam ih mozda 10, dok mi na email svakodnevno dolazi puno poruka, a iPhone (u mom slucaju iPod Touch) je odlican za citanje email-ova! Jako mi se svidja njegova mogucnost da sve email-ove spremi, skupa sa svim slikama i ostalim file-ovima koji se u njima nalaze, tako da se oni mogu poslje pregledavati bez konekcije na internet! Ja isto tako nisam imao problema sa tipkovnicom, ali ako ih netko ima neka si kupi onu olovku za iPhone i gotova stvar! Ja osobno imam samo dvije prave primjedbe koje mi dosta smetaju na iPhone-u, a to su nemogucnost gledanja flasha i nepostojanja copy/cut/paste funkcije, ali vjerujem da ce i to doc u nekoj od iducih nadogradnji softwarea!
prvo: http://forum.bug.hr/forum/topic/mobiteli/iphone-vs-mobitel/4672.aspx?sort=asc&view=flat
drugO.
iPhone koristim vec doooosta duuugo i odusevljava me iz dana u dan. Koliko aplikacija, koliko sansi da ga totalno sjebes i njega i softver mu koliko zabavnih stvari... ODUSEVLJEN!
moja preporuka, kupi iPhone i isplatit ce ti se.. a svi oni sta kazu da ga imaju i da je sranje su idioti, jer iPhone se treba nadograđivati, dodavati mu aplikacije, programe i kojekakva cuda a sve se nadje na jednom mjestu.. iPhone kao iPhone, bez ikakvih programcica, je glupost. Ali kada se malo personalizira...
to je isto kao kad na obicnom mobitelu stavljate muziku, videa i slike koji se vama svidjaju..
Kamera, iako je 2mgpikselna, je fenomenalna. Kad sam slikao prijatelja i rekao mu da kamera ima 2mp, rekao mije: "A daj ne seri..."
zbilja, do sada nisam bio bas puno lud za vočnim proizvodima, ali otkako imam iPhone, čak sam ii laptop mislio kupiti od apfela...
btw, kakvi su appleovi laptopi sa macom?
a svi oni sta kazu da ga imaju i da je sranje su idioti
btw, kakvi su appleovi laptopi sa macom?