uspostava poziva se naplacuje a obracunska jedinica je minuta. _Ne mogu vjerovat da to reklamiraju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pretakanje iz šupljeg u prazno.
Nikad nisam volio uzimat mobitele na pretplatu
ok je...sta se bunite..idu naprijed..evo prije je umjesto"Hoću Sve" bila (i jos uvijek je) laganini tarifa koja za razliku od ove ima cijenu poziva 0.91kn..dakle, jeftinije je..
mi zapravo niš ne uštedimo.. a oni još više zarade.. pljuc
ok je...sta se bunite..idu naprijed..evo prije je umjesto"Hoću Sve" bila (i jos uvijek je) laganini tarifa koja za razliku od ove ima cijenu poziva 0.91kn..dakle, jeftinije je..
točno tako... ja koristim taj laganini jer imam frendove na raznim mrežama pa mi pojede pare sa bona, a ovako bar znam da je cijena kamo god zovem, fiksni ili mobilni ista...
ma lopovi lažljivi, tak je ona ideal tarifa kao sam biras pretplatu pa kad potrosis placas bonovima... ja imam ideal 150 a racuni mi dodu od 180kn do 230.... gori su od sabora
sto vip zeli reci s ovim novim tarifama, zeznuli smo se jer smo malo zaradili pa cemo sada dici cijene.
Ha teoretski tarifa Hocu sve plus je slicna KnockOut tarifi.
Razlika je sto Knock Out ima obracunsku jedinicu 15 sekundi a Vip 60sekundi :)
I podaci na Knocoutu su 0.10Kn za 100KB vs. HocuSve 0.99Kn ako nisi u nekoj podatkovnij tarifi
MMS 0.99 Tele2 vs. 1.99 VIP
Zanimam me kolika je pokrivenost po obali Tele2 signalom jer mi se tada cini zanimljiva usluga mobilno surfanje
cak je i oke donekle, ali kad sam procitao da se ne moze kombinirati sa ostalim opcijama, npr. Vip Friends... 
To me zanima, dal se moze uzeti ova Hocu sve plus tarifa i kombinirati sa Vip 0 opcijom, tako da su pozivi unutar vipa 0Kn/min?