Nove Vipme tarife

poruka: 11
|
čitano: 3.760
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nove Vipme tarife".
17 godina
neaktivan
Nove Vipme tarife

uspostava poziva se naplacuje a obracunska jedinica je minuta. _Ne mogu vjerovat da to reklamiraju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 11:06 (Glamdring).

3 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Nove Vipme tarife

Pretakanje iz šupljeg u prazno.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nove Vipme tarife

Nikad nisam volio uzimat mobitele na pretplatu

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Nove Vipme tarife

ok je...sta se bunite..idu naprijed..evo prije je umjesto"Hoću Sve" bila (i jos uvijek je) laganini tarifa koja za razliku od ove ima cijenu poziva 0.91kn..dakle, jeftinije je..

TiONiO

1 0 hvala 0
18 godina
RE: Nove Vipme tarife

mi zapravo niš ne uštedimo.. a oni još više zarade.. pljuc

17 godina
neaktivan
Tionio kaže...

ok je...sta se bunite..idu naprijed..evo prije je umjesto"Hoću Sve" bila (i jos uvijek je) laganini tarifa koja za razliku od ove ima cijenu poziva 0.91kn..dakle, jeftinije je..

točno tako... ja koristim taj laganini jer imam frendove na raznim mrežama pa mi pojede pare sa bona, a ovako bar znam da je cijena kamo god zovem, fiksni ili mobilni ista...

16 godina
neaktivan
Nove Vipme tarife

ma lopovi lažljivi, tak je ona ideal tarifa kao sam biras pretplatu pa kad potrosis placas bonovima... ja imam ideal 150 a racuni mi dodu od 180kn do 230.... gori su od sabora

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sto vip zeli reci s ovim novim tarifama, zeznuli smo se jer smo malo zaradili pa cemo sada dici cijene.

17 godina
Nove Vipme tarife

Ha teoretski tarifa Hocu sve plus je slicna KnockOut tarifi.

Razlika je sto Knock Out ima obracunsku jedinicu 15 sekundi a Vip 60sekundi :)

I podaci na Knocoutu su 0.10Kn za 100KB vs. HocuSve 0.99Kn ako nisi u nekoj podatkovnij tarifi

MMS 0.99 Tele2 vs. 1.99 VIP

Zanimam me kolika je pokrivenost po obali Tele2 signalom jer mi se tada cini zanimljiva usluga mobilno surfanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nove Vipme tarife

cak je i oke donekle, ali kad sam procitao da se ne moze kombinirati sa ostalim opcijama, npr. Vip Friends...  Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina

To me zanima, dal se moze uzeti ova Hocu sve plus tarifa i kombinirati sa Vip 0 opcijom, tako da su pozivi unutar vipa 0Kn/min?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice