Nemšić napušta VimpelCom

poruka: 10
|
čitano: 1.617
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nemšić napušta VimpelCom".
18 godina
Nemšić napušta VimpelCom

Bosanac a redovno ga se svojata ko hrvata.

Kad mi je žena studirala u Grazu gospodin Nemšić je sudjeloval na njihovom workshopu i ostavil je dojam down to earth čovjeka kaj je jako pohvalno.

Uvijek sam bil mišljenja da su bosanci bolje people friendly narod nego mi.

Pretpostavljam da je napravil kaj si je zacrtal i da ide u nove pobjede.

gz gl i hf

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Nemšić napušta VimpelCom

NEW_MAN,

Sudeći po tome da je vama "Bosanac" nacionalnost a "Hrvat pišete sa malim "h", reklo bi se da je jedino žena i studirala u vašoj obitelji.

:-)

16 godina
neaktivan
Nemšić napušta VimpelCom

Auch.

0 0 hvala 0
18 godina
MahnitiTapir kaže...

NEW_MAN,

Sudeći po tome da je vama "Bosanac" nacionalnost a "Hrvat pišete sa malim "h", reklo bi se da je jedino žena i studirala u vašoj obitelji.

:-)

Sudeći po tome da ste se našli komentirat pravopis reklo bi se da ste troll.

Btw ako bolje pogledaš pola riječi je pravopisno netočno.

17 godina
neaktivan

Ne komentira on pravopist nego tvoje očito neznanje koje vrjeđa sve Hrvate iz Bosne!

18 godina

Ovim putem se ispričavam svim državljanima Bosne i Hercegovine koje je pogodio izraz Bosanac, pogotovo Hrvatima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 16:27 (NEW_MAN).
17 godina
Nemšić napušta VimpelCom

Ma glupiraš se prijatelju. Nekad Bosance, nekad Hrvate pišeš malim slovima. Ili piši sve malim, ili piši kako treba, ne izvodi.

1 0 hvala 0
18 godina
Hebete me bez kur.a sam zato kaj pišem kak me volja. Onda me hebete kaj koristim izraz bosanac da na kraju opet ti dojdeš i drkaš me kaj nisam napisal Bosanac.
Ak Vam ne paše gramatika ili naziv koji koristim za Bošnjake, Hrvate i Srbe u Bosni onda me stavite na ignore i gg.
18 godina
neaktivan
Nemšić napušta VimpelCom

Kako ljudi vole seruckati, to je nevjerojatno. Bez obzira da li netko napisao Hrvat, hrvat, Bosanac ili bosanac... ti narodi će to preživjeti. U to sam siguran! POstoji šansa da je autor ovog "problema" želio uvredljiv post, a postoji i šansa da je napravio grešku jer njegovom hardveru to tako legne. Eto ja često znam zamjeniti redosljed slova, a kao tipičan Međimurac č/ć i ije/je su mi često puta mistika.

I zašto sada u članak o jednom poslovnjaku uvesti nacionalnosti i konotacije uvrede? Pa zar toliko ljudi ima ispran mozak ovom našom jeftinom politikom? Iskreno, imam domovnicu, ali sve više su mi ovi ljudi hrvati, a ne Hrvati.

ON TOPIC: Ta skakutanja menadžera su mi uvijek zanimljiva... radi li se samo o novcu, znanju ili jednostavno špijuniranju konkurencije... vrijeme će pokazati.

NEW TOPIC: U zemlji HRVATINA da li se piše manager ili menadžer ili nekako treće? HR Wiki kaže menadžer, ali me zanima i stav Bug redakcije.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nemšić napušta VimpelCom

Nemsic se proslavio kao prvi CEO VipNeta. Je, ali nemojmo zaboraviti da je tada postojao samo Cronet na kojega su ljudi piz...li i da nas je vecina presla na Vip. Sjetite se Vipa tada i sada. Sada je ziva KOMA! Gori je od T-Coma, kopiraju ih u svemu (u vecini slucajeva). Nemojte misliti da pljujem po Nemsicu, ali pogledajte zemlje u kojima ima "uspjesne" rezultate. Sve zemlje u kojima je GSM u povojima gdje jednostavno ne mozes propasti. Ajmo te danas vidjeti Nemsicu u Vipu! Vip svake godine mjenja strukture jer to vise nije ono sto je bilo. Ponavljam, VIP JE TESKA KOMA!

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice