Hahahaha... prikazanih da... a sada koliko nas zapazi te iste oglase... ja evo vec par godina nisam niti jedan zapazio... odnosno znam da su tamo samo ih ne registriram uopce...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To se i ja pitam.
ABP.
I sunce ti... Kakav je ono homepage? Kukala majka onome ko ima takav fejs :)
A kaj je to Facebook? :D
Stvarno..kakav je ono home page?? Ja kada sam zadnji put bio bilo je normalno (prije godinu dana??)..
Bitni su $ a ne broj prikaza, što ne znači da su zato i po $ prvi?
To se i ja pitam.
ABP.
I ja isto. Nisam uspio naići ni na jednog
Bitni su $ a ne broj prikaza, što ne znači da su zato i po $ prvi?
Pa u tekstu piše da Yahoo i Microsoft imaju vlastitu oglašivačku mrežu preko koje poslužuju oglase i na drugim stranicama tako da na oglasima zarađuju više od Fejsa.
Da mogu, ja bi taj twitter, facebook, flickr itd... odmah zabranio i pogasio im servere. Te stvari samo zaglupljuju djecu, kojekakve grupe. Dijete od 12 god se uclani u grupu "Sex u autu" i sl... Djecurlija posta slike kojekakvog sadrzaja. Curice se slikaju u plivadon grudnjacima - naravno u kupaonici. Djecaci od 40 kg slikaju svoje "misice"...
Vecina vas koja je ovdje odlucila ostaviti pisanu umotvorinu te se ceskati po tjemenu gdje su te reklame uopce nije procitala clanak, da je onda bi znala da se radi o korisnicima iz SAD-a.
Kampanje ciljane na taj dio trzista, bogatog trzista koje koje je FYI oko 30% overall korisnika. Vrlo $$$.
I da, facebook je obican spammeraj. Suckers.
Nije ni čudo.
Facebook je najveći skup korisnika interneta, a pri tome oglašivač može dobiti i povratne informacije.
Recimo onaj sustav sa lajkanjem i became a fan.