Da, zato je i često nemoguće razgovarati. Kakva korist od njihovih rekorda ako usluga trpi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, zato je i često nemoguće razgovarati. Kakva korist od njihovih rekorda ako usluga trpi.
Koristim Skype svakodnevno, a često i za konferencijske razgovore više ljudi.
Nikad mi se nije dogodilo bilo kakvo zapinjanje tako da ne znam o čemu govoriš! 
Odkud ti to? Meni nikada ama bas nikada nije kod njih stekalo,znalo nas je bit po 4-5 u razgovoru i pricali smo normalno bez ikakvih smetnji.
EDIT: Vec me kolega prestigao dok sam ja ovak "sporo" pisao 
Meni se nerijetko desava da se poziv jednostavano poklopi/call droped ... i osim toga nekad se zna desit da sekund dvije budu visoke frekvencije i to dosta zivcira... internet mi je visoke brzine 8Mbit/s a mojim kolegama slicno tako 
Koristim Skype zadnja 2 dana uz prelazenje HAWX-a u co-op s drugom udaljenim 15km od mene. Ni jedan problem nisam iskusio. Veza je 3 Mb/s.
Meni se nerijetko desava da se poziv jednostavano poklopi/call droped ... i osim toga nekad se zna desit da sekund dvije budu visoke frekvencije i to dosta zivcira... internet mi je visoke brzine 8Mbit/s a mojim kolegama slicno tako 
Kolega eXodus, a kolika vam je brzina uploada?
Naime, za kvalitetan poziv puno važniji je upload i ping. Zato sam ja toliko ogorčen na T-sranje od ADSL-a.
Koristim Skype sa veoma sporim netom i nikad nikakvih problema nisam imao sem sto retko kada cujem eho i zujanje u pozadini.
HAHAHAHAHA.. Jel ti opce znas kako Skype radi? :)
Sva komunikacija koja se odvija izmedu tebe i sugovornika radi na principu P2P, tj. sve ide direktno do osobe s kojom komuniciras, a ne preko njihovis servera kao kod MSN, ICQ, GTalk.
Tako da je problem kod tebe, a ne njih.
HAHAHAHAHA.. Jel ti opce znas kako Skype radi? :)
Sva komunikacija koja se odvija izmedu tebe i sugovornika radi na principu P2P, tj. sve ide direktno do osobe s kojom komuniciras, a ne preko njihovis servera kao kod MSN, ICQ, GTalk.
Tako da je problem kod tebe, a ne njih.
Vidim da ovo nije išlo mene, ali moram se nadovezati;
OK je to da ide P2P, ali tvrdim da za video poziv nije dovoljno 256 kbit/s!!!
A to je brzina koju nam T-com naplačuje skoro 200 kn/ mjesečno! - Da čovjek jednostavno ne povjeruje!
A pazi ovo - moja bakrena parica podnosi brzinu uploada 1,5 Mbit/s (mjerio T-tehničar!)
A zašto bi oni povećali brzinu kad još uvijek vuna raste brže nego ju oni mogu ošišati! ...a ovce šute... 
I kak da čovjek bude zadovoljan!??!