Milijuni na Skypeu

poruka: 9
|
čitano: 3.172
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Milijuni na Skypeu".
18 godina
Milijuni na Skypeu

Da, zato je i često nemoguće razgovarati. Kakva korist od njihovih rekorda ako usluga trpi.{#}

Moj PC  
0 8 hvala 0
18 godina
RE: Milijuni na Skypeu
akramar kaže...

Da, zato je i često nemoguće razgovarati. Kakva korist od njihovih rekorda ako usluga trpi.{#}

Koristim Skype svakodnevno, a često i za konferencijske razgovore više ljudi.

Nikad mi se nije dogodilo bilo kakvo zapinjanje tako da ne znam o čemu govoriš! {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
akramar kaže...

Odkud ti to? Meni nikada ama bas nikada nije kod njih stekalo,znalo nas je bit po 4-5 u razgovoru i pricali smo normalno bez ikakvih smetnji.

EDIT: Vec me kolega prestigao dok sam ja ovak "sporo" pisao {#}

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 18:18 (Fake_Alert).
16 godina
neaktivan
Milijuni na Skypeu

Meni se nerijetko desava da se poziv jednostavano poklopi/call droped ... i osim toga nekad se zna desit da sekund dvije budu visoke frekvencije i to dosta zivcira... internet mi je visoke brzine 8Mbit/s a mojim kolegama slicno tako {#}

Let's face it, this is not the worst thing you've caught me doing

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Milijuni na Skypeu

Koristim Skype zadnja 2 dana uz prelazenje HAWX-a u co-op s drugom udaljenim 15km od mene. Ni jedan problem nisam iskusio. Veza je 3 Mb/s.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
eXodus kaže...

Meni se nerijetko desava da se poziv jednostavano poklopi/call droped ... i osim toga nekad se zna desit da sekund dvije budu visoke frekvencije i to dosta zivcira... internet mi je visoke brzine 8Mbit/s a mojim kolegama slicno tako {#}

Kolega eXodus, a kolika vam je brzina uploada?

Naime, za kvalitetan poziv puno važniji je upload i ping. Zato sam ja toliko ogorčen na T-sranje od ADSL-a.

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 19:17 (Zdravac).
16 godina
neaktivan
Milijuni na Skypeu

Koristim Skype sa veoma sporim netom i nikad nikakvih problema nisam imao sem sto retko kada cujem eho i zujanje u pozadini.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
akramar kaže...

HAHAHAHAHA.. Jel ti opce znas kako Skype radi? :)

Sva komunikacija koja se odvija izmedu tebe i sugovornika radi na principu P2P, tj. sve ide direktno do osobe s kojom komuniciras, a ne preko njihovis servera kao kod MSN, ICQ, GTalk.

Tako da je problem kod tebe, a ne njih.

16 godina
neaktivan
nesto222 kaže...
akramar kaže...

HAHAHAHAHA.. Jel ti opce znas kako Skype radi? :)

Sva komunikacija koja se odvija izmedu tebe i sugovornika radi na principu P2P, tj. sve ide direktno do osobe s kojom komuniciras, a ne preko njihovis servera kao kod MSN, ICQ, GTalk.

Tako da je problem kod tebe, a ne njih.

Vidim da ovo nije išlo mene, ali moram se nadovezati;

OK je to da ide P2P, ali tvrdim da za video poziv nije dovoljno 256 kbit/s!!!

A to je brzina koju nam T-com naplačuje skoro 200 kn/ mjesečno! - Da čovjek jednostavno ne povjeruje!

A pazi ovo - moja bakrena parica podnosi brzinu uploada 1,5 Mbit/s (mjerio T-tehničar!)

A zašto bi oni povećali brzinu kad još uvijek vuna raste brže nego ju oni mogu ošišati! ...a ovce šute... {#}

I kak da čovjek bude zadovoljan!??!

Zdravac
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice